کد خبر 259529
تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۲ - ۱۸:۵۳

فرستاده مشترک سازمان ملل متحد و اتحادیه عرب در امور سوریه که به دمشق سفر کرده است، تاکید کرد که سوری‌ها خود آینده کشورشان را تعیین خواهند کرد.

به گزارش مشرق به نقل از تسنیم، «اخضر ابراهیمی» در دومین روز دیدارهای خود در دمشق تاکید کرد که سوری‌ها خود مرحله انتقالی در کشورشان را تعیین خواهند کرد.

وی در مصاحبه با مجله فرانسوی «ژون آفریک» گفت که «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه می‌تواند در مرحله انتقالی برای رسیدن به «سوریه جدید» سهیم باشد بدون آنکه خود وی آن را رهبری کند.

ابراهیمی همچنین به خبرنگاران تصریح کرد: سخنی که دائما می‌گویم این است که ما برای برگزاری کنفرانس ژنو 2 تلاش می‌کنیم و این کنفرانس نیز اساسا دیدار بین طرف‌های سوری است و این طرف‌های سوری هستند که مرحله انتقالی و پس از آن را تعیین خواهند کرد، نه اینکه من تعیین کنم.

ابراهیمی تنها به این سخن اکتفا کرد و از پاسخ به دیگر سوالات خبرنگار خودداری نمود.

وی امروز سه شنبه در دمشق با شخصیت‌های معارضین داخلی سوریه که نمایندگانی از آنها در داخل دولت سوریه حضور دارند، دیدار کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس