کد خبر 25940
تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۶:۰۹

فردي که با جعل عنوان سردار يکي از ارگان‌هاي نظامي از فروشندگان و شرکت‌هاي موادغذايي کلاهبرداري مي کرد، توسط ماموران پليس آگاهي تهران بزرگ دستگير شد.

به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از ايسنا، با مراجعه تعدادي از مالباختگان در شهريور ماه سال‌ جاري به شعبه نهم بازپرسي دادسراي ناحيه 14 تهران، پرونده‌اي با موضوع کلاهبرداري در پوشش خريد و فروش مواد‌غذايي تشکيل شد و به دستور قربان پور، بازپرس شعبه نهم دادسراي ناحيه 14 تهران اين پرونده براي رسيدگي تخصصي در اختيار کارآگاهان اداره چهاردم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفت.

در روند رسيدگي به اين پرونده با مراجعه تعداد زيادي از توزيع‌کنندگان و نمايندگان حقوقي شرکت‌هاي معتبر در زمينه تهيه و توزيع موادغذايي به اداره چهاردهم مبارزه با کلاهبرداري پليس آگاهي تهران بزرگ، آنان در اظهارات‌شان عنوان کردند که شخصي به هويت «عباس عباس‌زاده» که خود را «سردار يکي از ارگان‌هاي نظامي» و «مسئول خريد اقلام مورد نياز يکي ارگان‌هاي نظامي» معرفي کرده در پوشش شرکتي تحت عنوان «دريان پخش» واقع در اتوبان افسريه اقدام به کلاهبرداري از آنان کرده و پس از تحويل گرفتن اقلام مختلف موادغذايي اقدام پول اقلام را در قالب چک پرداخت مي‌کرده است اما پس از سررسيد چک‌ها تمامي آنها بلامحل اعلام و شرکت نيز در اين زمان تخليه شده بود.

مالباختگان در اظهارات خود به کارآگاهان عنوان کردند که از طريق آگهي‌هاي تبليغاتي روزنامه‌هاي مختلف با اين شرکت خريدار موادغذايي آشنا شديم و پس از تماس تلفني و گرفتن آدرس شرکت به دفتر آن مراجعه کرديم و کارکنان و رئيس دفتر شرکت عنوان کردند که براي ملاقات با مديرعامل شرکت بايد وقت قبلي داشته باشيم در نتيجه پس از گذاشتن قرار ملاقات با مديرعامل شرکت به نام «عباس» آشنا شديم و در اين جلسه « عباس» خود را سردار يکي از ارگان‌هاي نظامي و وابسته و مسئول خريد اقلام مورد يکي از ارگان‌هاي نظامي معرفي کرد. ما که فريب اين ظاهرسازي‌ها و چهره موجه مديرعامل شرکت را خورده بوديم پذيرفتيم تا در قبال معامله با شرکت دريان پخش چک تحويل بگيريم اما در زمان سر رسيد و با مراجعه به شعبات بانکي متوجه شديم که تمامي چک‌ها بلامحل بوده و مديرعامل شرکت متواري شده است.

 کارآگاهان اداره چهاردهم پليس آگاهي تهران بزرگ در ادامه تحقيقات پليسي با شناسايي «عباس» اطلاع پيدا کردند که او اعتياد شديدي به مصرف موادمخدر داشته و براي تهيه هزينه مواد مصرفي خود حاضر شده تا اسناد و مدارک شناسايي خود را به فروش برساند و متهم تحت تعقيب کارآگاهان نيز با پرداخت مبلغي به مالک واقعي اسناد و مدارک شناسايي، اين مدارک را خريداري و از آن زمان به بعد خود را تحت عنوان «سردار عباس» معرفي کرده است و در بسياري از موارد که مديرعامل شرکت قصد خروج از شرکت را داشته با طرح اين عنوان که جلسه مهمي با حضور فرماندهان ارشد نظامي کشور دارد از آنان مي‌خواست تا قرار ملاقاتي با مراجعه‌کنندگان به شرکت تنظيم نشود يا قرارهاي ملاقاتش را کنسل مي‌کرد.

در شرايطي که متهم تحت تعقيب کارآگاهان قرار داشت، هيچ‌گونه نشاني مشخص از خود به جاي نگذاشته بود تا اين که سرانجام با تحقيقات پليسي کارآگاهان اولين مخفيگاه متهم را در مهرشهر کرج مورد شناسايي قرار دادند اما در زمان مراجعه مشخص شد که متهم بدون آن که اقدام به تخليه اين محل کند، به بهانه مسافرت از اين محل متواري شده است.

با پيگيري‌هاي انجام شده و بهره‌گيري از اطلاعات بدست آمده کارآگاهان دو مخفيگاه متعلق به متهم را در شهرهاي بابل، نوشهر و شهرک قدس تهران شناسايي کردند.

با شناسايي اين سه مخفيگاه مراقبت شبانه‌روزي از آنها در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت و سرانجام در ساعت 1 بامداد 27دي‌ماه امسال متهم پس از ورود به مخفيگاهش در شهرک قدس تهران دستگير و در بازرسي از مخفيگاه نيز اسناد و مدارک مالکيت متعلق به تعدادي خودرو، ملک و ... به همراه تجهيزات پليسي از قبيل گاز اشک‌آور، دستبند و ... کشف شده است .

سرهنگ کارآگاه فريدون رهبريان، معاون مبارزه با جرايم خاص و رايانه‌اي پليس آگاهي تهران بزرگ، با اعلام اين خبر گفت: با دستگيري متهم هويت واقعي وي به نام «محسن حسيني ثابت» 39 ساله مورد شناسايي قرار گرفت و در ادامه تحقيقات مشخص شد که اين متهم در سال 1383 در خيابان حبيب‌اللهي با جعل هويت آقاي «منزوي» و در پوشش خريد و فروش موادغذايي اقدام به کلاهبرداري کرده و از آن زمان متواري بوده است.

وي گفت: متهم با تأسيس شرکت جعلي ديگري به نام «نيکان البرز»، در خيابان ستارخان، قصد داشت تا اقدامات کلاهبردارانه خود را بار ديگر آغاز کند که توسط کارآگاهان اداره چهاردهم دستگير شده است.

رهبريان با اعلام اينکه ميزان کلاهبرداري اين متهم داراي ارزش 7 ميليارد توماني است از شناسايي تعداد از مالباختگان خبرداد، افزود: با توجه به اقدامات کلاهبردارانه متهم و احتمال افزايش تعداد مالباختگان دستور انتشار بدون پوشش چهره متهم صادر شده است.

معاون مبارزه با جرايم خاص و رايانه‌اي پليس آگاهي تهران بزرگ از کليه مالباختگان و شکاتي که موفق به شناسايي متهم شده‌اند دعوت کرد تا براي طرح يا پيگيري شکايات خود به اداره چهاردهم پليس آگاهي تهران بزرگ واقع در خيابان وحدت اسلامي مراجعه کنند.

وي از شهرونداني که از ديگر اقدامات مجرمانه متهم اطلاعاتي در اختيار دارند خواست که اطلاعات خود را از طريق شماره تماس‌هاي 51055431 و 51055514 تماس و اطلاعات خود را در اختيار کارآگاهان اداره چهاردهم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس