به گزارش مشرق، کيهان نوشت:«محمد-ص» عضو پيشين گروهک تحکيم و ادوار تحکيم ضمن اشاره به ملاقات مکرر اين 2 گروهک با منتظري تاکيد کرد: يکي از اين ملاقات ها در سال 86 بود که به همراه جمعي از دوستان ادوارتحکيم و دفترتحکيم به قم و بيت آيت ا... منتظري رفتيم. اتاقي مملو از بولتن هاي خبري. سراغ برخي دوستان غايب را گرفتند. آن زمان 3 تن از دوستان پلي تکنيک از سوي محاکم قضايي محکوم شده بودند. او روزانه اخبار خارجي و داخلي را دريافت مي کرد.
نويسنده مطلب سايت ضدانقلابي خودنويس توضيح نداد که «بولتن»هاي ياد شده توسط کدام تيم تهيه و در اختيار آقاي منتظري قرار مي گرفت؟
کاناليزه شدن دفتر و دادن اطلاعات غلط به منتظري، يکي از اتفاقات عبرت آموزي بود که باعث شد وي از مقابله جمهوري اسلامي با گروهک تروريستي منافقين انتقاد کند اما حضور باند تروريست و آدم کش مهدي هاشمي در حلقه اول اطرافيان خود را نبيند بلکه از آنها تا پاي معارضه با انقلاب و امام هم دفاع کند. اين روند بولتن سازي و کاناليزاسيون منتظري کار را به جايي رساند که وي حتي از منافقين تروريست قاتل 72 شهيد مظلوم انقلاب- و از جمله شهيد محمد منتظري- دفاع کرد و به همين خاطر از سوي گروهک کانون مدافعان حقوق بشر (وابسته به شيرين عبادي) مورد ستايش قرار گرفت!
عناصري نظير کديور در اين اواخر موفق شدند فتوايي از آقاي منتظري عليه برنامه هسته اي ايران بگيرند. کديور در نامه خود برنامه هسته اي کشورمان را به عنوان يک تهديد به تصوير کشيده و با جنگ طلب معرفي کردن جمهوري اسلامي، خواستار فتواي منتظري شده بود! منتظري هم با توجه به فضاسازي مفصل کديور در نامه خود، 22 مهر 88 پاسخ داد «ساخت و نگهداري سلاح هاي کشتار جمعي ممنوع مي باشد و اگر کشوري در اين جهت گام بردارد نه تنها مرتکب اسراف شده بلکه موجب تهديد براي کشورهاي ديگر و در نتيجه بي اعتمادي گرديده و بسا موجب تيرگي روابط شود. در اين فرض خود سردمداران آن کشور بايد از هرگونه اقدام در جهت آن سلاح ها پرهيز کنند و اگر نکردند مردم از حاکمان بخواهند که پرهيز کنند و در صورت تخلف ديگر کشورها، به هر شکل از آنان ممانعت نمايند»!!
شايان ذکر است اوايل دي ماه سال گذشته نيز دو تن از اعضاي گروهک نهضت آزادي از مراودات و مشورت هاي خاص به آقاي منتظري و دريافت مطالب سرّي نظام از وي خبر داده بودند. عبدالعلي بازرگان دوم دي 88 در سايت ملي- مذهبي نوشت: «آيت الله منتظري در برابر کسي ايستاد که حاصل عمر او ]امام خميني[ حساب مي شد و کمتر از «حضرت امام» درباره ايشان نگفته بود... در خانه آيت الله منتظري همواره به روي مخالفان باز بود. ما نيز در نهضت آزادي بيانيه هاي خود از جمله عليه ولايت فقيه و ادامه جنگ را براي ايشان مي برديم]!![... در سال 67 پس از عمليات مرصاد، تعدادي از زندانيان که بيشتر آنها از مجاهدين ]گروهک تروريستي منافقين[ بودند به اعدام محکوم شدند. فقط آيت الله منتظري از حقوق اين نيروها که از جمله فرزند او را ]در ماجراي جنايت تروريستي 7 تير[ کشته بودند، دفاع کرد».
عضو گروهک نهضت آزادي با «هولناک» خواندن برکناري آقاي منتظري از قائم مقامي رهبري در زمان حضرت امام، به ملاقات خود با آقاي منتظري در حول و حوش همان ايام اشاره کرده و نوشته بود «نگارنده حامل بيانيه و پيامي از تهران از ناحيه پدر و دوستان نهضت آزادي در امور جاري براي آقاي منتظري بودم. در اين ملاقات خصوصي ماجرا را ناباورانه با جزئيات از ايشان دريافت کردم، ناباورانه از اين جهت که ايشان صادقانه]!![ و غيرسياستمدارانه، اصل حکم و جزئيات را به عضوي از يک حزب مخالف اطلاع مي دهد. اين دلالت بر صفا و سادگي مي کرد»!
ابراهيم يزدي رئيس گروهک نهضت آزادي نيز در گفت وگو با راديو زمانه از صميميت ويژه با منتظري خبر داده و گفته بود «من به ايشان توصيه کردم بهتر است اندکي مماشات و صبر کند تا امور به ايشان واگذار شود. معمولا به ديدن ايشان مي رفتم و يادم هست در زمستان سال 67 ]يکي دو ماه قبل از برکناري آقاي منتظري[ در ديداري که با ايشان در قم داشتم، ايشان به من لطف داشت و نامه هايي را که با آقاي خميني مبادله کرده بودند، براي من خواند».
ذکر اين نکته نيز حاکي از لطف نيست که آشوبگران تحريک شده از سوي آمريکا و رژيم صهيونيستي در تظاهرات روز قدس سال گذشته، ضمن حرمت شکني روزه و تظاهر به روزه خواري، شعار مي دادند «روحاني واقعي-منتظري،صانعي»
يک عضو گروهک ادوار تحکيم از ارائه بولتن به آقاي منتظري در سال هاي پاياني عمر وي خبر داد.