کد خبر 255105
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۱

رييس قوه قضائيه تبليغ در دين را منحصر به منبر ندانست و از روحانيون خواست با داستان و فيلمنامه نويسي فرهنگ ديني را ترويج كنند.

به گزارش مشرق به نقل از ايرنا، آيت الله صادقي آملي لاريجاني امروز پنجشنبه در ديدار با علما، روحانيون و ائمه جماعات استان آذربايجان غربي به مساله تبليغ دين و تربيت مبلغان ديني در حوزه هاي علميه اشاره كرد و افزود: تبليغ دين در جامعه امروز مقدمات خود را مي طلبد و تكرار مكرر شيوه هاي قديمي ، جوابگوي نيازهاي امروز نيست.

رييس قوه قضاييه با تاكيد براينكه تبليغ دين نبايد فقط به منبرها محدود شود، گفت: البته ما منابر را مقدس مي دانيم و بايد حفظ كنيم اما نبايد خود را به آن محدود كنيم.

آيت الله آملي لاريجاني به پيدايش رسانه هاي جمعي جديد در عصر امروز اشاره كرد و افزود: يكي از مهم ترين كارها در تبليغ دين ، شناخت مخاطب و نياز آن است و گاهي در منابر صحبت هايي گفته مي شود كه مخاطب احساس مي كند به آن نياز ندارد.

وي، داستان نويسي و فيلمنامه نويسي را يكي از راه هاي مناسب براي تبليغ دين خواند و اضافه كرد: فيلم هايي كه امروز از شرق و غرب وارد كشور مي شود ، فرهنگ كشورهاي مبدا را ترويج مي كند.

به گفته رييس دستگاه قضايي، براي تبليغ معارف حقه ديني بايد متوني تنظيم شود تا قابل عرضه به جهان امروز باشد.

آيت الله آملي لاريجاني با بيان اينكه رسانه ها در جهان امروز ، سيطره يافته اند، گفت: بايد از اين رسانه ها به نحو مطلوب استفاده شود چراكه تبليغ دين در زمان ما ، مقتضيات خود را دارد.
رييس قوه قضاييه به بحث اخلاق در حوزه هاي علميه و نياز به آن در تربيت مبلغان ديني و مديران آينده كشور اشاره كرد و گفت: گمان مي كنم اين مساله يك مقدار در حوزه هاي علميه مغفول مانده است.

آيت الله آملي لاريجاني يكي از مهم ترين ابزارها در حوزه هاي علميه را اخلاق و معنويت دانست و با اشاره به فهم كتاب و سنت در حوزه هاي علميه گفت: مقصود از فهم كتاب و سنت، بحث فقهي نيست بلكه مساله تفسير و استنباط نظامات اسلامي از متون كتاب و سنت است.

رييس قوه قضاييه با بيان اينكه امروز جوامع و روابط افراد آن ، پيچيده شده است، گفت: در شرايط فعلي، اجتهاد فقهي و استنباط احكام از كتاب و سنت در موضوعات جديد نياز به فهم اين موضوعات در حوزه هاي علميه دارد.

آيت الله آملي لاريجاني ، بحث پول در نظام اسلامي ، نقش بانك و حكم بانك ها ، حكم سودهاي بانكي و وضعيت شخصيت هاي حقوقي مانند بانك ها و شركت هاي بيمه را از جمله موضوعات جديد جامعه امروز خواند و اظهار داشت: برخي علماي بزرگ، بانك ها را مالك نمي دانند و اينكه آيا بانك ها مالك هستند يا خير بايد در حوزه هاي علميه بحث و بررسي شود.

وي در ادامه سخنان خود به كمبودهاي موجود در حوزه هاي علميه اشاره كرد و افزود: يكي از اين كمبودها، عدم مديريت در پژوهش هاي حوزه علميه است بطوريكه امروزه بسياري از پژوهش ها در اين حوزه، شخصي است و اين امر براي حوزه هاي علميه كه مي خواهند پاسخگوي دنيا باشند، درست نيست.

به گفته رييس قوه قضاييه ، بايد موسساتي ايجاد شود تا پژوهش هاي حوزه هاي علميه را به طرف نيازها سوق دهند.

جلسه مسوولان عالي قضايي بعدازظهر امروز به رياست آيت الله آملي لاريجاني در استان آذربايجان غربي تشكيل خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس