کد خبر 254554
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۸

"پرويز ربيعي" گفت: شکر خدا وضعيت جسماني ام رو به بهبود بوده و اکنون براي دوبلور همزمان به اصفهان رفته ام.

به گزارش گروه فرهنگی مشرق، "پرويز ربيعي" دوبلور پيشکسوت سيما با اشاره به وضعيت جسماني اش درگفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: اکنون وضعيت بهتري دارم و براي دوبلور همزمان بيست و هفتمين جشنواره فيلم کودک به اصفهان رفته ام.
 
وي با اشاره به فعاليتهاي اخير خود تصريح کرد: شکرخدا خيلي بهترم و در صورت لزوم به واحد دوبلاژ سيما نيز مي روم.
 
بنابراين خبر "پرويز ربيعي" سال گذشته به مرکز بهداشت صدا و سيما رفت و طي گرفتن تستي، پزشکان گرفتگي رگهاي او را اعلام کردند.
 
بنابراين گزارش طي چند ماه گذشته عمل قلب و چشم وي انجام شد و به گفته "ربيعي" گاهي تنها براي رل هاي کوچک سرکار مي رود ولي همه وقت خود را در واحد دوبلاژ سپري نمي کند.
 
در ادامه اين گزارش "پرويز ربيعي" گوينده بسياري از نقشهاي مکمل مهم و شاخص سينماي جهان است. او به جاي (رابرت دووال) کائوچيو در "جنگجويان کوهستان" به جاي (کلودرينر) در "کازابلانکا" به جاي "پدر پسر شجاع" در "پسر شجاع" و بسياري ديگر از فيلم هاي سينمايي و نقشهاي شاخص سينمايي جهان و ايران صدا پيشگي کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس