کد خبر 250497
تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۲ - ۲۳:۳۹

رهبر معظم انقلاب بارها از دوران کنونی با عنوان «درخشنده‌ترین دوران تاریخ ایران اسلامی» و دوران پراقتدار «بدر و خیبر» یاد کرده و دشمن را ضعیف‌تر از همیشه تصویر و معرفی کرده‌اند.

به گزارش مشرق، حسین شریعتمداری در یادداشت امروز کیهان نوشت: 1- پائیز سال 1353 بود، آن سال‌ها برخی از اساتید دانشگاه که بعدها معلوم شد تعدادی از آنها «مأموریت ویژه»! داشتند، در کلاس‌های درس و به بهانه‌های مختلف، آموزه‌های اسلامی و باورهای دینی را زیر سؤال می‌بردند و از برچسب -ناچسب- علمی! برای این شبهه‌افکنی استفاده می‌کردند. در پی این هجوم ناجوانمردانه که همه روزه بر حجم آن افزوده می‌شد، جمعی از دانشجویان مذهبی دانشگاه تهران تصمیم گرفتند برای مقابله با اساتید مورد اشاره- که اندک و کم‌شمار نیز بودند- در کلاس درس آنها حاضر شوند و در صورت مشاهده حمله به باورهای اسلامی، دیدگاه و اظهارات مطرح شده از سوی آنان را به چالش بکشند و چنانچه خود توان پاسخ به شبهات مطرح شده را نداشته باشند، از استاد مربوطه برای بحث و گفت‌وگو با یکی از عالمان برجسته دینی دعوت کنند، گفتنی است که مقدمات لازم برای حضور در کلاس اساتید یاد شده از سوی دانشجویان مذهبی همان دانشکده و همان کلاس‌ها فراهم می‌شد.
آن روز، نوبت به درس یکی از اساتید جامعه‌شناسی دانشگاه تهران رسیده بود و دوستان خبر داده بودند که موضوع درس، سرخوردگی‌های اجتماعی و عوامل و انگیزه‌های آن است. کلاس تشکیل شد و استاد در بخشی از سخنان خود (نقل به مضمون) گفت؛ صبر یعنی تحمل کردن سختی‌ها و به فکر چاره نبودن! صبر یعنی راضی بودن به آنچه پیش‌آمده است و دست از تلاش و فعالیت کشیدن! صبر یعنی توسری خوردن و دم برنیاوردن! - استاد مورد اشاره یک نیمچه مارکسیست بود. از همان قماش که امام راحل ما(ره) در وصف آنها می‌فرمود «چپ‌نمای نوکر راست»- صبر یعنی... و بعد به گونه‌ای غیرمنتظره گفت: ان‌الله مع‌الصابرین...
در این هنگام، یکی از بر و بچه‌های مذهبی که با انگیزه و برنامه یاد شده در کلاس حاضر شده بود، دست خود را به نشانه سؤال بالا برد. و استاد با اشاره سر، اجازه سؤال نداد، ظاهراً متوجه شده بود که او دانشجوی آن دانشکده و کلاس یاد شده نیست. اصرار بی‌فایده بود و دانشجوی مورد اشاره، سخن استاد را قطع کرد و گفت: استاد! شما مفهوم صبر را از مادربزرگ بی‌سواد خود گرفته‌اید و برای تأیید آن که هیچ ربطی به اسلام ندارد، به قرآن استناد می‌کنید! کلاس به هیجان آمده بود و چهره استاد از عصبانیت به سرخی گرائیده بود. دانشجوی یاد شده بی‌توجه به همهمه دانشجویان و حال و هوای استاد به داستان طالوت در آیات شریفه قرآن- سوره بقره- اشاره کرد... طایفه‌ای از بنی‌اسرائيل -بعد از موسی(ع)- که از پیامبر خود پیشوایی برای مبارزه با جالوت خواسته بودند و پیامبرشان پرسیده بود؛ مبادا اگر رهبری معرفی شد، از مبارزه خودداری کنید؟ و آنان در پاسخ گفتند؛ چرا در راه خدا مبارزه نکنیم و حال آن که ما را از دیار خود بیرون رانده و از فرزندانمان جدا کرده‌اند... و هنگامی که طالوت معرفی شد ابتدا در صلاحیت وی تردید کردند و عده‌ای پا پس کشیدند و در آزمون بعدی - نهر آب- از همان عده اندک نیز، ‌تعداد اندکی باقی ماندند و نهایتاً وقتی با جالوت- پادشاه ستمگر- و سپاهیانش روبرو شدند، آن تعداد اندک باقیمانده نیز گفتند؛ تاب و توان مقابله با جالوت را نداریم و اما، عده بسیار اندکی که با طالوت مانده بودند و می‌دانستند خدای خویش را ملاقات خواهند کرد، گفتند؛ چه بسیار که گروهی اندک به خواست خدا بر گروه بسیار و پرشمار غلبه می‌کند... والله مع‌الصابرین... و خدا با صبرکنندگان است.
دانشجوی یاد شده در ادامه به آیه دیگری از کلام خدا- آیه مبارکه 146 از سوره آل عمران- اشاره کرد که در آن آمده است «چه بسیار بودند پیامبرانی که مردان خدا همراه آنان به جنگ رفتند و در راه خدا هر چه به آنها رسید تحمل کردند، سستی نکردند، ناتوان نشدند و روی از میدان بازنگرداندند و خدا صبرکنندگان را دوست دارد.» کلاس در سکوت کامل فرو رفته بود و استاد هم. دانشجوی مورد اشاره گفت؛ استاد عزیز! مفهوم «صبر»ی را که در قرآن آمده، باید از خود قرآن بگیرید و صبر در قرآن یعنی استقامت، مبارزه، زیربار ظلم نرفتن و در راه خدا از کمی تعداد واهمه نداشتن... (جملات نقل به مضمون است و البته در بیان مفهوم امانت رعایت شده است).
2- روز سه‌شنبه هفته گذشته، همزمان با سالروز میلاد حضرت امام رضا علیه‌السلام، رهبر معظم انقلاب در دیدار فرماندهان سپاه با ایشان از حرکت و اقدامی در «عالم دیپلماسی» با عنوان «نرمش قهرمانانه» یاد کرده و تأکید فرمودند پیش از آن هم به این نکته اشاره داشته‌اند؛
«ما مخالف با حرکتهای صحیح و منطقی دیپلماسی هم نیستیم؛ چه در عالم دیپلماسی، چه در عالم سیاستهای داخلی. بنده معتقد به همان چیزی هستم که سالها پیش اسم‌گذاری شد «نرمش قهرمانانه»؛ نرمش در یک جاهایی بسیار لازم است، بسیار خوب است؛ عیبی ندارد، اما این کشتی‌گیری که دارد با حریف خودش کشتی می‌گیرد و یک جاهایی به دلیل فنی نرمشی نشان می‌دهد، فراموش نکند که طرفش کیست؛ فراموش نکند که مشغول چه کاری است؛ این شرط اصلی است؛ بفهمند که دارند چه کار می‌کنند، بدانند که با چه کسی مواجهند، با چه کسی طرفند، آماج حمله طرف آنها کجای مسئله است؛ این را توجه داشته باشند.»
منظور رهبر معظم انقلاب از «نرمش قهرمانانه» اگرچه در کلام ایشان به وضوح آمده بود و پیش از آن هم تعریف جامع و مانع و بدون ابهامی از مفهوم این واژه ارائه کرده بودند ولی این بار با توجه به برخی از فضاسازی‌ها در هر دو عرصه سیاست داخلی و خارجی کشور، اشاره حضرت ایشان به «نرمش قهرمانانه» بلافاصله پس از انتشار با «تحریف» و جابجایی در مفهوم روبرو شد به گونه‌ای که انگار در بینش و منش نظام نسبت به دشمنان تابلودار بیرونی تجدیدنظر شده است!
شبکه فارسی‌زبان بی‌بی‌سی، ساعتی پس از انتشار بیانات حضرت آقا، با استناد به واژه «نرمش» و بی‌آن که به قید «قهرمانانه» اشاره‌ای داشته باشد، از تغییر بنیادین در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران خبر داد و با ذوق‌زدگی به تصمیم ایران برای عقب‌نشینی از مواضع «سرسختانه پیشین» در برابر آمریکا و متحدانش اشاره کرد! روزنامه آمریکایی واشنگتن پست با برداشت تحریف شده از بیانات رهبر‌معظم‌انقلاب، «نرمش قهرمانانه» را رویکرد جدید ایران در سیاست خارجی دانست و با عنوان عقب‌نشینی «غیر منتظره»! به تفسیر و تحلیل آن پرداخت. روزنامه‌های زنجیره‌ای و برخی از شخصیت‌های سیاسی در داخل کشور نیز، تأکید حضرت آقا بر «نرمش قهرمانانه» را هدیه‌ای به دکتر روحانی در آستانه سفر ایشان به نیویورک دانسته و گفتند و نوشتند که رئیس جمهور ایران می‌تواند با این توصیه رهبری نقطه پایانی بر مناقشات سی و چند ساله ایران و آمریکا بگذارد! مقامات آمریکایی و اروپایی «نرمش»! را به فال نیک! گرفتند و ترجیح دادند به قید قهرمانانه اشاره‌ای نداشته باشند! این برداشت‌ها تا آنجا پیش رفت که بی‌بی‌سی با وقاحت از تأکید رهبر‌معظم‌انقلاب بر «نرمش قهرمانانه» با عنوان، مقدمه‌ای برای نوشیدن جام زهر! یاد کرد و برخی آن را با صلح امام حسن(ع) مقایسه کردند و... همه از ظن خود به تفسیر و تحلیل بیانات حضرت آقا پرداخته بودند.
3- و اما، نگاهی - هر چند گذرا- به آنچه رهبر معظم انقلاب از دهها سال قبل تاکنون درباره مفهوم «نرمش قهرمانانه» بیان کرده‌اند، نشان می‌دهد رسانه‌ها و محافل یاد شده داخلی و خارجی، در تفسیر و برداشت از این واژه به همان راهی رفته‌اند که استاد مورد اشاره در بند اول یادداشت پیش‌روی رفته بود. یعنی مفهوم واژه یاد شده را از آرزوهای تاکنون بر زمین مانده خویش گرفته و برای تأیید آن به بیان حضرت آقا استناد کرده‌اند و این در حالی است که رهبر معظم انقلاب واژه «نرمش قهرمانانه» را بدون تعریف دقیق رها نفرموده‌اند. از جمله آن که؛
الف: ایشان در جمع فرماندهان سپاه این نرمش را به نرمش کشتی‌گیری تشبیه می‌کنند که اولاً؛ فراموش نمی‌کند طرفش کیست. ثانیاً؛ می‌داند مشغول چه کاری است (مبارزه) ثالثاً؛ می‌فهمد که دارد چه کاری می‌کند (بهره‌گیری از تاکتیک برای غلبه بهتر و بیشتر بر حریف) و رابعاً؛ آماج حمله حریف (دشمن) را می‌شناسد. آیا این «نرمش» به مفهوم عقب‌نشینی و به قول ورزشی‌نویسان واگذاری کشتی به حریف است؟!
ب: رهبر معظم انقلاب در مرداد ماه سال 1379 و در دیدار جمع کثیری از جوانان استان اردبیل، کسانی را که دم از نزدیکی و مذاکره و ارتباط با دشمن می‌زنند و در پی «عادی‌سازی فضا» هستند، به شدت ملامت کرده و با تأکید بر ضرورت حفظ اقتدار نظام و بالا بردن توان رزمی، اقتصادی و علمی کشور می‌فرمایند «اگر این طور شد، آن وقت نوبت این خواهد رسید که برای رفع دشمنی فکر کنیم،‌ و الا در غیر این صورت هرگونه نزدیک شدن به دشمن، هرگونه نرمش نشان دادن در مقابل دشمن، تیز کردن آتش دشمنی و ستمگری دشمن است».
ج: برخی از رسانه‌ها و شخصیت‌های سیاسی در داخل کشور- عمدتاً مدعیان اصلاحات- با اشاره به استفاده رهبر معظم انقلاب از واژه «نرمش قهرمانانه» در ترجمه کتاب «صلح امام حسن(ع)»، نتیجه گرفته‌اند که حضرت آقا شرایط امروز را با شرایطی که در دوران آن امام بزرگوار بر جامعه حاکم بود همسان دانسته و در پی صلح با دشمن هستند! که باید گفت؛ اولاً؛ رهبر معظم انقلاب بارها از دوران کنونی با عنوان «درخشنده‌ترین دوران تاریخ ایران اسلامی» و دوران پراقتدار «بدر و خیبر» یاد کرده و دشمن را ضعیف‌تر از همیشه تصویر و معرفی کرده‌اند و ثانیاً؛ ایشان در اردیبهشت ماه سال 79 و در دیدار پرشور جوانان با ایشان در مصلای تهران، بعد از اشاره به مؤلفه‌های قدرت جمهوری اسلامی ایران- که امروزه نسبت به آن روزها، دهها برابر شده است- می‌فرمایند؛ «امروزه نه آمریکا و نه بزرگتر از آمریکا قادر نیستند حادثه‌ای مثل حادثه صلح امام حسن(ع) را بر دنیای اسلام تحمیل کنند. اینجا اگر دشمن زیاد فشار بیاورد، حادثه کربلا اتفاق خواهد افتاد.»
4- ممکن است کسانی با استناد به وادادگی برخی از خواص، شرایط امروز را با دوران امام حسن(ع) که با خواص آلوده روبرو بودند مقایسه کنند و حال آن که؛ در صدر اسلام و چند دهه بعد از آن، نگاه مردم به خواص بود چرا که آموزه‌های اسلام عزیز مانند امروز گسترده و فراگیر نبود و به همین علت هرگاه یکی از خواص دچار لغزش می‌شد، عده‌ای را با خود به انحراف و لغزش می‌کشاند. اما، در عصر حاضر و دوران بعد از انقلاب اسلامی، مردم بارها نشان داده‌اند که نگاهشان به رهبری است و نه خواص، بنابراین چنانچه برخی از خواص دچار لغزش شوند، به جای آن که دیگران را دچار انحراف و لغزش کنند، خود از دایره انقلاب بیرون افتاده و به قول حضرت آقا رفوزه شده و سقوط می‌کنند...
و در این باره گفتنی‌های دیگری نیز هست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 52
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 6
  • سید امیر ۰۰:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    اقای شریعتمداری توجیه نکنید . فعلا که داریم عقب نشینی میکنیم. باور کنید
  • حسین ۰۰:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    میان موقعیت سال 1379 تا 1392 همان قدر تفاوت وجود دارد که بین کربلای امام حسین و صلح امام حسن با معاویه.
  • پی پی سی ۰۱:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    لطفا از این به بعد بجای بی بی سی بگید: PPC ok?? انقدر بگید تا مجبور به تغییر نام بشن
  • محمد ۰۱:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    ممنون از تحليل آقاي شريعتمداري. آن‌هايي كه خودتان را به خواب زده‌ايد، فعلاً مشغول باشيد!
  • میترا ۰۱:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    . اینجا اگر دشمن زیاد فشار بیاورد، حادثه کربلا اتفاق خواهد افتاد.»
  • موحد ۰۲:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    والله ما سخنان رهبري رو كامل گوش داديم و تو سخنان ايشون جز قدرت و عظمت چيزي نديديم. اين بحث نرمش قهرمانانه هم اونقدر به وضوح حكايت از قدرت در مبارزه داشت كه اصلا از درك من خارج چطور يكي فكر كنه ايشون خواستن جلوي دشمن كوتاه بيان! يا من فارسي نمي فهمم يا اونايي كه سخنان واضح امام جامعه رو حمل بر شكست و آشتي با دشمن كردن!
  • albert ۰۵:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    مشخصه!?!
  • ناشناس ۰۷:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    يكي از همان رفوزه شده ها كسي است كه هشت سال اين مملكت را به فنا برد و حالا مردم بايد تاوان آن را پرداخت نمايند.
  • وحید ۰۷:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    در دشمنی بازیگران نظام سلطه با ایران و ایرانی شکی نیست و هر کس که این دشمنی را منکر شود دچار ساده لوحی است. این دشمنی از گذشته های مثالهای واضحی داشته که قابل انکار نیست . از زمان مرحوم مصدق تا حمایتهای آمریکا از صدام جنایتکار. فراموش نکنیم که هدف از این مبارزه صرف مبارزه کردن نیست ،هدف زیستن با افتخار و سربلند مردم این سرزمین و حفظ آرمانهایشان است. هدف این است که به آنها بفهمانیم که این ملت با ریشه برای سعادت ملت و آینده اش راه خودرا می رود و به لطف خداوند آنها بزودی ناچار هستند که از موضع عزت با این ملت برخورد کنند نه از موضع سلطه. جناب شریعتمداری عزیز مهمترین سرمایه این نهضت مردمند .اگر روزگاری تمام نظام سلطه در جنگ با این ملت مقهور اراده و ایمان آنها شد هنوز سیاستمداران ما گرفتار بی اخلاقی های امورزه خود نشده بودند و با برچسب های متعدد سعی در بیرون کردن یکدیگر از دایره انقلاب نبودند. صحبتهای رهبری اشاره خکیمانه و ظریفی به لزوم اتخاذ روشهای مختلف و انعطاف در مواضع در برای حصول نتیجه که همانا عزت این کشور است بود. در شرایط فعلی بهتربن گزینه حفظ هوشیاری و پرهیز از بر چسب زدن است. کلام رهبری را در این سالها خیلی ها وسیله کردند برای برچسب هایی که ما را تهی می کند از سرمایه اصلی مان که وحدت است. سربلند و سلامت باشید
  • احمد ۰۸:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    حسین آقا کلا کارش تحلیل کردنه . شما موضو بده تحلیل کنه موضو بده تحلیل کنه
  • یک ایرانی ۰۸:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    درودبرحسین شریعتمداری ولایت مدار
  • رادا ۰۸:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    فرمايشات مقام معظم رهبري اونقدر زيبا و صريح و روشن است كه نيازي به تحليل كردن شماها ندارد .
  • اهوراي شرق ۰۸:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    هه هه هه...خدا خيرتون بده نيم ساعتي به اين تيتر خنديديم.....البته مشرقم كه صد در صد اين نطلب رو چاپ نميكنه...بله
  • ۰۸:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    احسنت الحق که قلم شیوایی داری
  • ۰۸:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    بسیار عالی...
  • علي ۰۸:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    تحليل خوبي بود.آفرين
  • ۰۸:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران که برای حضور در نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نیویورک سفر کرده است؛ دومین متن خود را از این سفر در صفحه شخصی اش در فیس بوک منتشر کرد. متن این نوشته جدید ظریف به این شرح است: سلام دوستان روزهای پنجشنبه و جمعه در نیویورک به ملاقات با آقای بان کی مون دبیرکل ملل متحد و آقای یان الیاسون قائم مقام وی، ملاقات با وزیر خارجه اندونزی، ملاقات با رییس کمیته بین المللی صلیب سرخ، دو جلسه جداگانه دو ساعته توجیهی با سردبیران و اعضای هیئت تحریریه مجله تایم و روزنامه نیویورک تایمز، دیدار سه ساعته بسیار شیرین و غرورآفرین با جمعی از فعالان ایرانی موسسات مطالعاتی آمریکا (به ویژه جوانان عزیز نسل دوم و سوم ایرانی) و دیدار و گفتگو با همکاران در نمایندگی گذشت و شب ها هم کماکان به بی خوابی ناشی از اختلاف ساعت. هر دو شب هم شام کاری در رزیدانس داشتیم. شب اول با جمعی از سفرای تأثیرگذار اروپایی، آسیایی و آمریکای لاتین نزد ملل متحد و شب دوم با گروهی از صاحب نظران برجسته آمریکایی که در طول ده سال گذشته نقش ممتازی در روشنگری و مقابله با جنگ طلبان و تندروها در آمریکا داشته اند. امروز و فردا هم که اینجا تعطیل است از صبح علی الطلوع تا پاسی از شب دیدار و گفتگو با اندیشمندان و شخصیت های برجسته سابق سیاسی و فعالین جامعه مدنی در آمریکا و اروپا خواهم داشت که حدود یک ساعت دیگر با صبحانه کاری با آقای خاویر سولانا (سلف خانم اشتون) آغاز می شود و آخرین آنها شام یکشنبه شب با دوست سی ساله ام آقای کوفی عنان خواهد بود و ملاقات های متعدد در این بین منجمله با اخضر ابراهیمی، چند وزیر خارجه و رییس شورای روابط خارجی. موضوعات مهم در همه این دیدارها تببین دیدگاه استراتژیک و مذهبی ایران در نفی سلاح های هسته ای و کشتار جمعی، ضرورت شکل دادن به اراده سیاسی در غرب برای حل پرونده هسته ای، اثرات منفی تحریم ها بر معیشت مردم همزمان با تقویت اراده آنها برای مقاومت در برابر تحمیل و تضییع حقوقشان، راه های پایان دادن به بحران سوریه از طریق مذاکره و مراجعه به صندوق رای، اوضاع خطرناک منطقه، خطر افراط و فرقه گرایی در منطفه و جهان، محکومیت سلاح های شیمیایی و ضرورت خارج کردن سلاح های شیمیایی از دست گروه های تندرو و تکفیری همزمان با امحای سلاح های شیمیایی دولت سوریه، ضرورت فشار بر اسراییل برای خلع سلاح هسته ای و شیمیایی در جهت ایجاد منطقه عاری از سلاح کشتار جمعی در خاورمیانه و آینده افغانستان بعد از 2014 و ... بود. مجموعا گفتگوهای خوبی بود و امیدوارم نتایج ملموسی برای کشور و مردم داشته باشد. تا دیدار مجازی بعدی خدا نگهدار. نیویورک- شنبه 6 و سی دقیقه بامداد.
  • ۰۸:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    و جهاد همچنان ادامه خواهد داشت
  • سعید ۰۸:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    بابا ترخدا یک عکس بهتر از شریعتمداری بذارین
  • ناشناس ۰۸:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    مشرق، بابا یک کم سیاست داشته باشید... آقا می خواست یک شوک به بازار بده تا کمی از مشکلات مردم حل شود.دلار و سکه سقوط کند و دیدید که همینطور هم شد.میخواهید جملات آقا را شرح بدید و به نفع جناح تان مصادره کنید محال است که سیاست آقا را حتی حرف الف آن را بدانید.
  • رضا ۰۸:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    بسم رب الشهدا سلام تشکر فراوان از همه زحمت کشان مشرق و به خصوص جناب شریعتمداری بزرگوار. برمحمد و آل او صلوات
  • امیر ۰۸:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    خیلی عاالی بود
  • نیکدوست ۰۸:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    درست گفتید نرمش قهرمانانه در مبارزه زیرکانه
  • ۰۹:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    به والله من نه اصلاح طلبم و نه اصول گرا ولی تو را به روح مادرتان زهرای اطهر، چیزی ننویسید تو را خدا ننویسید.
  • ۰۹:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    درود بر هاشمی
  • ۰۹:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    فدائيان رهبريم ..... حافظ دين و رهبريم
  • حمید ۰۹:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    حاج حسین دوست داریم عالی بود
  • ۱۰:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    چه تحليلی!!
  • ۱۰:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    لازم به این همه تحلیل نیست
  • رها ۱۱:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    سلام بر سرباز ولايت و انقلاب حسين آقا اتفاقآ تحليل نياز بود كه بعضي ها خود را به كوچه علي چپ نزنند باز هم تشكر
  • ۱۳:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    مرگ بر صهيونيست
  • ۱۳:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    هدف بهتر زيستن است؟! پس قرآن مجيد، اشتباه هدف را مشخص كرده؟!
  • ۱۳:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    مزخرف! رهبر جهان اسلام مي‌آيد براي شوك به بازار سكه، يك حرف دروغي را مي‌زند؟! تو كه خيلي باحالي!
  • سرباز امام خامنه ای ۱۵:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    ببین ما با چه عقل کل هایی هموطن هستیم. ادعا داریم که بصیرت هم داشته باشن. رهبر عظیم شاءن یه دنیا بیاد واسه سکه و... . واقعا باید این مغز تون رو قاب گرفت.
  • یک محلل ۱۵:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    بدرو خیبر مردم ستمدیده ایران با بی کفایتی مسئولین کشور و وضعیت معیشتی مردم به بدترین دوران خود مبدل شد
  • ۱۷:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    حقیقت تلخ است. آری رفسجانی سه بار عامل نرمش قهرمانانه بود: پذیرش قطعنامه، سیاستهای تعدیل اقتصادی و گرفتن و وام های کلا از غرب و ماجرای سخنان رهبری در سال 75 در مورد نرمش قهرمانه و. این هم بار آخرش. در زمینه هسته ای. یک نرمش قهرمانانه دیگر..
  • حسن ۱۹:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    حسین آقا تحلیلت کاملا اشتباهه. آقا در یکجا حرفی زدن چند سال پیش اما الان حرفی زدن نو و جدید. شرایط زمانی را در نظر بگیر. شما مگه توی مملکت مسئولیتی دارین که شرایطو اینقدر درک می کنی که دیگران مثل رئیس جمهور درک نمیکنه؟مشکل جامعه امروز ما اینه که خیلی از آدما شدن مسئول تفسیر سخنان رهبری و به هر شکلی که دلشون بخواد تحلیل میکنن و سود خودشونو در نظر می گیرن. صد تا روزنامه و دانشمند حرف زدن و تو روزنامه ها نوشتن اما فقط روزنامه جنابعالی چیز دیگه نوشته.جای تاسف داره.
  • شعبان ۲۰:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    عیب نقاش میکنی بقال؟
  • منتظریم ۲۰:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    سخن مقام معظم ولایت در دیدار با جوانان در مصلّای بزرگ تهران در اردیبهشت ماه سال 79 را یادآور شده که فرمودند: من به شما عرض کنم که امروز دشمن قادر نیست. امروز به برکت ملتِ هوشیاری مثل ملت ایران، به برکت افکار برانگیخته ای مثل افکار ملت ایران، به برکت انقلاب بزرگی مثل انقلاب اسلامی ایران، نه امریکا و نه بزرگتر از امریکا -اگر در قدرتهای مادّی باشد- قادر نیستند حادثه ای مثل حادثه صلح امام حسن را بر دنیای اسلام تحمیل کنند. این جا اگر دشمن زیاد فشار بیاورد، حادثه کربلا اتّفاق خواهد افتاد.
  • 456 ۲۰:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    وقتی که دشمن داره به نفع خودش روی سخنان رهبری مانور میده باید امثال شریعتمداری با تحلیل منطقی یه تو دهنی به دشمن و اذنابش بزنند!
  • ۲۰:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    هه هه هه رو یخ بخندی تا وقتیکه کوته فکرایی مثل شما تو مملکت باشن دیگه نیازی به دشمن نداریم !!!!!!!!
  • ۲۰:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    خوب که چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینکه باید طبق وظیفه عمل کنه دیگه تو بوق کردن میخواد که امیدواریم این نشستها برای مملکت غرور افرین باشه
  • ۲۱:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    اینکه رژیم امریکا آرزوی تکرار صلح امام حسن (ع) را به گور خواهد برد، اظهار داشت: وقتی امریکا و اذنابش از یک سخنرانی کوبنده، انقلابی و سراسر ضد امریکایی و همچنین امید بخش و مقتدرانه با توسل به یک واژه این طور برداشت می کنند، می توان به عمق شکست آنان از انقلاب اسلامی پی برد. امریکا و اذنابش بدانند تا این ملت هوشیار و فداکار هستند هیچ تحریم و تهدیدی نمی تواند آنها را خسته کرده و از میدان خارج کند.
  • ۲۱:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    تفاوت ملت امروز ایران و مردم کوفه در زمان امام حسن (ع) بیان کرد: مردمی که جوانانش پیش ما می آیند و برای اعزام به جبهه های دفاع از فلسطین التماس کرده و اشک می ریزند و برای شهادت لحظه شماری می کنند چه شباهتی به مردم کوفه در زمان امام حسن (ع) دارند. ملتی که وقتی شهید احمدی روشن را ترور می کنند جوانانش صف بسته و برای تغییر رشته خود به رشته هسته ای ثبت نام می کنند چه نسبتی با ملت واداده آن روز دارند.
  • ۲۱:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    تحلیل بسیار زیبا و جامعی بود حفظکم الله جزاءکم الله خیرا لبیک یا خامنه ای
  • ۲۲:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    حسین شریعتمداری رو عشق است
  • ۲۳:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    بابا بیچاره مشرق چکار کنه؟!!
  • 313 ۰۱:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۱
    0 0
    شریعتمداری سلاح را زمین نگذار
  • ۱۴:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۱
    0 0
    مرگ بر کسانی که خیال میکنند انقلاب و رهبری ارث پدرشان است...
  • ۱۴:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۱
    0 0
    کتاب"راز قطعنامه" رو بخون متوجه میشی که به امام جام زهر رو داد !!!!
  • ۱۷:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۰۱
    0 0
    رهبری نرمش قهرمانانه رابرای جلوگیری ازانحراف سیاستمداران مطرح کردند هاشمی درحدی نیست که بخواهد رهبر رامجبوربه نرمش کند وخود رهبرهم فرمودند که دیگر صلح امام حسن اتفاق نمی افتد
  • ناشناس ۰۹:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۰
    0 0
    اول فناراتعریف کن بعد نظر بده

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس