کد خبر 25001
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۸۹ - ۱۱:۰۰

بازيهاي جام ملتهاي آسيا در حال برگزاري است و همين موضوع باعث شده تا رسانه ها در خلال اخبار متعددي که روزانه روانه خروجي هاي خود مي کنند گوشه چشمي هم به کشور کوچک حوزه خليج فارس يعني قطر داشته باشند.

به گزارش مشرق به نقل از فردا، آنچه که در خلال اين مسابقات همواره مورد توجه بوده حاشيه هاي پر رنگ تراز متن آن است که بعضا باعث ديده شدن بازيها مي شود و ذهنها را به سمت بزرگترين اتفاق فوتبالي در اين قاره کهن مي برد.در زير نگاهي داريم به برخي از حاشيه هاي اين اتفاق:

• تيم هاي امارات متحده عربي و عربستان ، تنها تيم هايي هستند که هيچ لژيونري ندارند و تمام بازيکنانشان در کشور خودشان بازي مي کنند. ظاهرا در عربستان لژيونر بودن ممنوع است و در امارات هم طبيعتا با پول خوبي که تيم هاي اين شيخ نشين خرج مي کنند کسي هوس لژيونر شدن نمي کند!

• تيم هاي هند و چين ، پرجمعيت ترين کشورهاي جهان ، تنها يک لژيونر دارند!لژيونر هندي ها در آمريکا و لژيونر چيني در آلمان توپ مي زند.تيم قطر ، ميزبان مسابقات هم يک بازيکن در ليگ مصر دارد!

• ايران از لحاظ کمينه لژيونر در رده ششم ايستاده است و فقط نکونام و شجاعي را در لاليگاي اسپانيا دارد. به همين خاطر است که قبل از مسابقات کسي زياد روي ايران حساب باز نمي کرد و باز به همين خاطر است که يکي از پرانگيزه ترين و هماهنگترين تيم هاي حاضر در اين بازي هاست.

• با توجه به حضور دو عراقي در ليگ ايران ، دقيقا 23 بازيکن از ليگ ايران در جام ملتهاي آسيا حاضرند.

• استراليا با داشتن تنها چهار بازيکن شاغل در ليگ استراليا ، رکورد دار به حساب مي آيد. از نوزده بازيکن استراليايي که در ليگ هاي درجه 1و 2 اروپا، آسياي شرق و حتي منطقه خاور ميانه حضور دارند ،فقط هفت نفر در ليگ انگلستان بازي مي کنند که ترکيب اصلي تيم استراليا را تشکيل مي دهند.

• ژاپن و کره جنوبي هم در کنار 12 بازيکن بومي ، يازده بازيکن لژيونر دارند. با اين تفاوت که لژيونر هاي ژاپني عموما شاغل در اروپا هستند و شش نفرشان در ليگ آلمان بازي مي کنند.اما کره ، مثل استراليا هم در کشورهاي عربي بازيکن دارد و هم سه نفري در ليگ ژاپن.

• بعد از استراليا بيشترين لژيونر را کشور جنگ زده عراق دارد.بازيکنان عراقي که قهرماني دوره قبل را هم در کارنامه دارند با اولين پيشنهاد سرزمين مادري را رها مي کنند. دو بازيکن در ليگ ايران و کلا ده بازيکن در کل خاور ميانه، در کنار لژيونرهايي در کشورهاي بي فوتبالي مثل اندونزي، ضعف ليگ عراق را بيش از پيش نمايان مي کند.

• حضور سه بازيکن ازبک در ليگ روسيه و بي تيم بودن دو بازيکن هندي از ديگر نکات قابل توجه است.

• نزديک به شصت بازيکن در ليگ هاي مختلف اروپايي ، و 29 بازيکن در ليگ هاي مختلف عربي ، جمع کل تعداد لژيونرهاست.

• روي کاغذ که بنويسيد حتي کويت و سوريه و اردن و کره شمالي هم لژيونر اروپايي دارند اما اين بازيکنان در تيم هاي نه چندان مطرحي از کشورهايي مثل قبرس و بوسني و اکراين بازي مي کنند و در مقايسه با ليگ هاي بزرگ اروپايي ، فقط اسم آن را يدک مي کشند!

• طبق معمول بعضي از اين لژيونرهاي کشورهاي عربي هم بازيکنان دو رگه اي هستند که مليتشان را عوض کرده اند تا ملي پوش شوند. در ايران هم تلاشي براي ورود اشکان دژاگه شد که نا موفق بود

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس