کد خبر 247479
تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۰

گياه کتان، بومي قاره اروپاست. دانه کتان و روغن آن از سوي محققان در فهرست ۱۰غذاي مفيد قرار گرفته است.

به گزارش گروه خواندنی های مشرق، دانه کتان ماده غذايي جديدي نيست بلکه قديمي است و به دليل دارا بودن خاصيت درماني از آن استفاده مي شود.

از آن جا که اين روغن عمر مصرف کوتاهي دارد و هزينه توليد، حمل و انبارکردن آن نسبت به روغن هاي ديگر سنگين تر است، توليدکنندگان از توليد آن صرف نظر مي کنند.

** روغن کتان براي بيماران مبتلا به پروستات مفيد است.  کتان غني از امگا۳ مي باشد که در درمان ناراحتي هاي قلبي و لوپوس موثر است.

** دانه کتان توانایی آن را دارد که تاثير باکتري و قارچ ها را در بدن خنثي کند. باکتری و قارچ ها بیماری های مختلف را در بدن شما به وجود می آورند که بهتر است خیلی زود درمان شود.

** یمی از مهمترین بیماری های امروزی  فشار خون است. دانه کتان فشار خون بالا را کنترل مي کند.

**در کاهش کلسترول خون موثر است. از بدن در برابر آنژين محافظت مي کند و مانع از بروز حمله قلبي دوم مي شود.

**بعد از ورزش های سخت و طاقت فرسا درد بدن را تسخیر می کند ولی دانه کتان شدت درد مفصل و ورم مفصل را کاهش مي دهد.

** از دیگر خواص دانه کتان به اختصار می توانیم این موارد را یاد کنیم: به طور موثر يبوست را کنترل مي کند. امگا۳ آن براي سلامت مو، ناخن و پوست موثر است. روند پيري را به تاخير مي اندازد. ماده اي به نام ليگنانز موجود در آن با سرطان مقابله مي کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • فرشته ۰۹:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۳۰
    0 0
    عالی

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس