کد خبر 246717
تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۳۹۲ - ۲۱:۵۸

معاون رئیس صدا و سیما گفت: برای گسترش فرهنگ قرآن و معارف اهل بیت، ساخت بیش از ۳۰ فیلم تلویزیونی در شبکه قرآن و بیش از ۱۰۰ فیلم در کل سیما پیش بینی شده است.

به گزارش مشرق به نقل از تسنیم، مراسم اختتامیه طرح بزرگ قرآنی 1447 عصر امروز جمعه 16 شهریور ماه با حضور حجت‌الاسلام محمد محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری، علیرضا مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور، دارابی معاون رئیس صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، حسن گروسی مدیر شبکه قرآن و معارف سیما و جمعی از مسئولان کشور در سالن همایش‌های صدا و سیما آغاز شد.
 
دارابی معاون رئیس صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران پس از مدیحه‌خوانی حدادیان در ادامه مراسم اختتامیه، از دست اندرکاران و برگزار کنندگان طرح قرآنی 1447 قدردانی کرد و گفت: در طول چند سال اخیر شاهد تحولات خوبی در کارهای معارف و شبکه قرآن بوده‌ایم امروز رسانه ملی مفتخر است که بیش از 160 شبکه رادیویی و تلویزیونی در حوزه جغرافیای ملی محلی و فراملی داشته باشد و با بیش از  40 زبان زنده دنیا به تولید و پخش برنامه می‌پردازد.
 
دارابی در این بخش از سخنان خود افزود: اگر  امروز شاهد این هستیم که نظام سلطه و استکبار پخش شبکه‌های ایران را در دنیا قطع می‌کند چیزی جز حقانیت این رسانه را نشان نمی‌دهد که از قرآن و اهل بیت برگرفته شده است. این رسانه در مقابل تمام بنگاه‌های سخن پراکنی در جهان که همه در ائتلاف جهانی ایمان و اعتقادات بشریت را نشانه گرفته‌اند؛ مؤثر بوده است. کشورهایی که ادعای دموکراسی و آزادی‌خواهی دارند امروزه در سراسر کشورهای اسلامی مشغول تجاوز، لشکرکشی و مداخله هستند.
 
وی تصریح کرد: بی‌تردید اهتمام به امر قرآن و معارف دینی در رسانه ملی در صدر برنامه‌ها قرار دارد و معاونت سیما هم گفتمان خود را بر پایه قرآن، عترت و نظام ولایت تدوین کرده و تولیدات خود را بر این اساس دنبال می‌کند. در سال‌های اخیر ما فعالیت‌های معارفی در حوزه سیما را گسترش کمی و کیفی داده‌ایم. در سال گذشته بیش از شش هزار برنامه با بیش از 130 عنوان در موضوعات مختلف پخش شده که نسبت به سال قبل 30 درصد افزایش داشته است. امسال نیز شاهد رشد کمی و کیفی هستیم.
 
معاون رئیس صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه برنامه‌های قرآن و معارف تنها مختص شبکه‌ قرآن سیما نیست، تأکید کرد: اگرچه شبکه قرآن به طور پیوسته برنامه‌های متنوعی را در حوزه معارف و دین پخش می‌کند اما امروزه مشاهده می‌کنید که همه شبکه‌های سیما با بهره‌گیری از صاجب نظران برجسته در برنامه‌ها و مناسبت‌های مختلف به امر اشاعه دینی و معارفی قرآنی می‌پردازد.
 
دارابی با بیان این نکته که جانمایی پیام‌های قرآنی نیز در فیلم‌ها و سریال‌ها به طور جدی مد نظر قرار گرفته است، اظهار داشت: امروزه ما در ساعات مختلف برای اقشار مختلف برنامه‌های متنوع دینی و قرآنی داریم در ماه رمضان امسال طرح «اذان تا اذان» و شبکه  مجازی تلاوت قرآن را در سیما راه‌اندازی کردیم که این برنامه فرهنگ جمع‌خوانی قرآنی را گسترش داد و به معرفی چهره‌های جدید قرآنی پرداخت.
 
وی از ساخت فیلم‌های جدید با مضمون قرآنی خبر داد و گفت: من با افتخار اعلام می‌کنم که در آینده چند کار بزرگ در حوزه فیلم و سریال برگرفته از داستان‌های بزرگانی چون حضرت موسی، حضرت ابراهیم، ابوطالب، سلمان فارسی و نرجس خاتون ساخته می‌شود در برای تولید در دستور کار صدا و سیما قرار گرفته است. برای گسترش فرهنگ قرآن و معارف اهل بیت، ساخت بیش از 30 فیلم تلویزیونی در شبکه قرآن و بیش از 100 فیلم در کل سیما پیش بینی شده است که به کمک گسترش فرهنگ قرآنی آیند و مشاعره قرآنی و مسابقات نیز در این میان مد نظر قرار دارد.
 
معاون رئیس صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با اشاره به شورای عالی انقلاب فرهنگی به ذکر پیشنهادی پرداخت و اضافه کرد: ما روزها و مناسبت‌های نام‌گذاری شده‌ای داریم. شایسته است روزی را نیز در  این میان به نام حفاظ و قراء اختصاص دهیم و در آن روز از فعالان قرآنی، حافظان و قاریان جمهوری اسلامی تقدیر کنیم. همچنین به شورای شهر تهران و شورای کلان‌شهرها پیشنهاد می‌دهم نام‌گذاری خیابان‌ها را به سمت تجلیل از خادمان قرآنی به نام «قهرمانان قرآنی» سوق داده و با این کار به تقدیر از آن‌ها بپردازند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس