کد خبر 243558
تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۸

رئیس پلیس فتای قم نسبت به کلاهبرداری به روش جعل هویت، هشدار داده و گفت: شخصی که با معرفی خود به عنوان مسئول دولتی، حساب مردم را هک و از آنها کلاهبرداری می‌کرد، با هوشیاری مأموران دستگیر شد.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، سرگرد رضایی، رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان قم اظهار داشت: اخیراً فردی در یکی از استان‌های کشور طی تماس با یک پزشک بیان داشته که از مسئولان دولتی است و در نظر دارد چند نفر را جهت معاینه پزشکی معرفی کند.

وی ادامه داد: نامبرده جهت پرداخت هزینه شماره حساب درخواست می‌کند و پزشک نیز با تحویل کارت عابر بانک به منشی خواهان مراجعه وی به دستگاه عابر بانک شده تا از مبلغ واریزی مطمئن شود.

این مقام مسئول به پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا گفت: این مسئول قلابی در ادامه طی تماس با منشی، موفق به هک حساب بانکی و برداشت مبلغ قابل توجهی از حساب شده است.

رئیس پلیس فتا استان قم به با بیان اینکه نامبرده با تلاش پلیس فتا دستگیر شده، با توصیه‌هایی از شهروندان خواست، به هیچ وجه به تماس‌های افراد ناشناس اعتماد نکنند و در مواجهه با چنین مواردی، از طریق تماس با شماره تلفن 110 سریعاً پلیس در جریان قرار بدهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس