تركان در مطلبي با عنوان "مردم ببينند" خطاب به نمايندگان مجلس شوراي اسلامي مينويسد: "مردم عزيز، در اقصينقاط کشورمان با دنبالکردن نقطهنظرات نمايندگانشان، ميتوانند درک بهتري از مواضع آنها داشته باشند. راياعتماد به کابينه رييسجمهوري که منتخب اکثريت مردم است، بزنگاه خوبي است براي محاسبه ميزان نزديکي نظرات نمايندگان با مردمي که به آنها راي دادهاند. فکر خوبي است اگر از مردم عزيز کشورمان خواسته شود که فرمايشات نمايندگانشان را بهدقت گوش کنند. اگر اين حرفها، حرف دلشان بود در دور بعدي هم دوباره به آنها راي ميدهند. اما اگر نظرات و حرفهاي برخي نمايندگان،حرف دل مردمي نيست که به آنها راي دادهاند در دور بعد، در رايدادنشان تجديدنظر کنند، حق اين است که نمايندگان محترم مردم در مجلس شوراي اسلامي با وجدان بيدار و ظرفيتهاي علمي و تجربي خودشان در مسير عدالت و خواست مردم نظر داده و راي بدهند"
تركان بايد به اين مطلب توجه كند كه يكي از نمونههاي افراطگري و تندروي بر خلاف اعتدال، تهديد نمايندگان مردم براي نزديك كردن نظراتشون با نظرات ديگران است!
نزديك شدن نظرات نمايندگان مردم با نظرات آقاي روحاني چه معنايي جز تندروي دارد؟ مگر نمايندگان نبايد بر اساس آزادگی و پایداری در دیانت و همچنين بر اساس شواهد و اصول به وزراي پيشنهادي رأي اعتماد بدهند؟
آيا نظر مردم، رأي اعتماد دادن به فتنهگراني است كه هنوز جرأت عذرخواهي از نظام و مردم شريف ايران به دليل حمايت از فتنه 88 را ندارند؟
آيا نظر مردم، رأي دادن به اشخاصي است كه در فتنه 88 با نامههاي
سراسر تهمت و افتراي خود به نظام، سبب تحريك عدهاي از مردم براي شعار دادن عليه نظام اسلامي شدند؟
اگر منظور جنابعالي از نزديك شدن نظر نمايندگان به نظر مردم اين است كه نمايندگان به فتنهگران رأي دهند بايد بدانيد كه نظر نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، نزديك شدن به نظر مردمي است كه در نهم دي 88 حرف خود را زدند.