کد خبر 239989
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۴

وزیر دفاع روسیه اعلام کرد که در جریان رایزنی‌های روز جمعه وزرای خارجه و دفاع روسیه و آمریکا در واشنگتن، همتایان آمریکایی خود را برای حضور در مانورهای نظامی «غرب-2013» دعوت کرده و آنها هم با علاقه این دعوت را پذیرفته‌اند.

 به گزارش مشرق به نقل از فارس، "سرگئی شایگو" وزیر دفاع روسیه اعلام کرد که دولت آمریکا دعوت طرف روسی برای شرکت در مانورهای نظامی «غرب-2013»  را پذیرفته است.

شایگو بعد از انجام رایزنی‌های دوجانبه وزرای خارجه و دفاع روسیه و آمریکا به شکل «2+2» که در روز جمعه در واشنگتن صورت گرفت، اعلام کرد که ما همتایان آمریکایی خود را دعوت کردیم تا در مانور «غرب-2013» شرکت کنند و آنها نیز با علاقه مندی این دعوت را پذیرفته و قطعا در این تمرینات شرکت خواهند نمود.

وزیر دفاع روسیه توضیح داد: در این مانور بزرگ نظامی میهمانان خارجی گسترده‌ای حضور خواهند داشت، حداقل اینکه مستشاران نظامی کشورهای خارجی در مسکو در این مانورها دعوت خواهند داشت.

شایگو با اشاره به اینکه این مسئله باعث افزایش اعتماد متقابل بین طرفین خواهد شد، تاکید کرد: ما قدرت نظامی خود را از آن جهت مورد ارزیابی قرار نمی‌دهیم تا با کشوری بجنگیم، بلکه هدف این است که آمادگی رزمی نیروهای مسلح خود را برای دفاع از کشور مورد ارزیابی دقیق قرار دهیم.

تمرینات نظامی گسترده «غرب-2013» با مشارکت روسیه و بلاروس در پاییز سال جاری در نواحی غرب خاک روسیه و بخشی از خاک بلاروس انجام خواهد گرفت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس