به گزارش خبرنگار جنگ نرم مشرق، اينترنت ميدان عمل سرويس هاي امنيتي آمريکا از جمله ان اس اي است. سرويس هاي امنيتي و جاسوسي به طور ويژه بر اين محيط نظارت گسترده اي اعمال مي کنند. "جان يانگ" موسس سايت کريپوم(Cryptome.org) طي مصاحبه اي گفت: سايت کريپوم اسناد طبقه بندي شده و محرمانه را مدتها قبل از اينکه ويکي ليکس تبديل به تيتر يک اخبار شود، منتشر کرد. به اين سايتها اجازه داده ميشود که آنلاين بمانند زيرا سرويسهاي جاسوسي يک چشمشان هم به بازديدکنندگان اين سايتها است.
جان يانگ هشدار داد که در اينترنت چيزي به اسم پنهانکاري معني ندارد.
جان يانگ ميگويد که بيشتر اطلاعات محرمانه فاش شده را خود دولتها به خاطر اهداف شخصي شان منتشر ميکنند و اين اقدام معمولا از طريق وبسايتهاي منتشر کننده اسناد محرمانه، که با يکديگر همکاري دارند انجام ميشود.
يانگ همچنين ميگويد: دولتها عملياتهاي مختلفي براي اشاعه اسناد محرمانه پياده ميکنند تا سيستم خود را آزمايش کنند. در اين زمينه مدارسي براي آموزش مردم درباره اينترنت نيز وجود دارد. آنها به مردمشان ميآموزند چگونه اين اقدامات را از طريق انتشار اطلاعات براي آزمايش کردن سيستمشان پياده کنند. گاهي اوقات گروهبنديهايي نيز در اين زمينه وجود دارد که گروه A و گروه B ناميده ميشوند.
وي افزود: در شرايطي که همه قادرند هر چيزي را که ما انجام ميدهيم ببينند، ما ميدانيم که نميتوانيم اطلاعات سري سايتمان را حفظ کنيم و به خوانندگانمان ميگوييم که نبايد از ما انتظار داشته باشند که از آنها محافظت کنيم. زيرا که ما در حال ديده شدن هستيم و هر سايت ديگري نيز ديده ميشود، مثل ويکي ليکس که ديده شد. در اينترنت پنهانکاري جايي ندارد اين درسي است که ما ياد گرفتيم و سعي ميکنيم که آن را گسترش دهيم.
سرويسهاي امنيتي از سايت ما به اين منظور استفاده ميکنند که ببينند چه اتفاقاتي در حال رخ دادن است و اين چيزي است که ما درباره سايتهايي مثل سايت خودمان ياد گرفتيم.
موسس سايت کريپتوم اضافه ميکند: آنها ما را به حال خودمان رها ميکنند تا ببينند چه کساني به آنجا ميآيند و ما چه نوع اطلاعاتي در آن قرار ميدهيم. دليل اينکه ما تا حالا تعطيل نشديم اين است که ما براي آنها بسيار مفيد هستيم. زيرا از طريق ما ميبينند که به چه مواردي توجه ميکنيم. ما فکر ميکنيم که سرويسهاي امنيتي مواد خام مورد نياز ما را تغذيه ميکنند تا آنها را بر روي سايت قرار دهيم همانطور که آنها ويکي ليکس و ديگر سايتهايي که به اين روش عمل ميکنند را تغذيه اطلاعاتي کردند.
جان يانگ همچنين گفت: سايت Cryptome مشارکت خود را در گروهي به نام سايفرپانک (Cypherpunks) افزايش داد. سايفرپانک گروهي است که جوليان آسانژ مهارتهايش را در آن فرا گرفت.
وي همچنين افزود: اين گروه متشکل از مهندسان دانش آموخته متخصص، دانشمندان و تکنيسينهايي است که اغلب براي شرکتها و دولت در زمينه امنيت تکنولوژي ارتباطات کار ميکنند.
موسس Cryptome گفت: پنهان کاري بزرگترين دشمن دموکراسي است.
وي ميگويد: تهديدات دموکراسي از حافظان و نگهبانان اسناد محرمانه آب ميخورد. اين به يک صنعت بزرگ و فوقالعاده گران و پرهزينه تبديل شده است. شما نميتوانيد از آنها انتقاد کنيد و نميتوانيد به آنها دسترسي داشته باشيد؛ چونکه کساني که به بطن اين مساله ميروند، سوگند ميخورند که در طول عمر خود درباره اسناد رازداري کنند و هرگز نميتوانند درباره آن صحبت کنند.
او گفت: اين سيستم يک سيستم ضد دموکراسي است؛ اما در حال حاضر يک تجارت بزرگ محسوب ميشود. هزاران شرکت از 11 سپتامبر به اين سو به سمت اين تجارت کشيده شدهاند، چرا که بسيار جذاب و پر سود است.
وي در ادامه ميگويد: براي مبارزه با اين صنعت ما بايد پنهان کاري کمتري در کنگره داشته باشيم، همچنين پنهان کاري کمتري در همه اشکال دولت و در انتخابات رياست جمهوري.
کد خبر 23814
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۸۹ - ۱۱:۲۳
- ۰ نظر
- چاپ
در اينترنت چيزي به اسم پنهانکاري معني ندارد. سايت کريپوم اسناد محرمانه را مدتها قبل از ويکي ليکس منتشر کرد. دولتها عملياتهاي مختلفي براي اشاعه اسناد محرمانه پياده ميکنند تا سيستم خود را آزمايش کنند...