کد خبر 233872
تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۰

دانستن این مطلب که چه میوه هایی برای ایام ماه مبارک رمضان مناسب است برای خیلی افراد جذاب است اما جالب است بدانید برخی میوه های آبدار باعث تشنگی می شوند.

به گزارش ویژه نامه ضیافت مشرق به نقل از باشگاه خبرنگاران ، سوسن پارسای، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف میوه هایی که آرام آرام آب را به بدن می رسانند در طول ماه رمضان مناسب تر است.

وی در ادامه گفت: میوه هایی مانند هندوانه که جزء میوه های مدرن است با بيان اینکه بسیار خنک و دلپذیر است اما مصرف زیاد آن باعث تکرار ادرار می شود و زودتر تشنگی ایجاد می کند.

دکتر متخصص تغذیه با اشاره به اینکه سبزیجات می تواند بیشتر از برخی میوه جات آب را در خود نگه دارند تصریح کرد: سبزیجاتی مانند کاهو، سبزی خوردن، خیار گوجه فرنگی و بعضی از میوه های تابستان مانند شلیل، زرد آلو می توانند از تشنگی در این ماه جلوگیری کنند.

وی اظهار داشت: کنار گذاشتن میوه جات و سبزیجات در این ایام می تواند باعث ایجاد یبوست تشدید درد معده و روده و نفخ می شود.

وی در پایان خاطر نشان کرد: خوردن سبزیجات چه در افطار و چه در آخر شب به عنوان  سالاد و در سحری کمک به کمتر تشنه شدن و سالم ماندن روده و معده می کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس