به گزارش مشرق به نقل از کيهان، آرش غفوري عضو کميته اطلاع رساني حزب مشارکت و همکار نشريات اين حزب که مدتي است در بوستون آمريکا اقامت دارد، در سايت ضد انقلابي مردمک نوشت: زماني گنجي خود را به «السابقون السابقون، اولئک المقربون» ارجاع مي داد اما «الذين في قلوبهم مرض» با قول و فعل ديروز و امروز او بسيار نزديک تر است.
وي با اشاره به سابقه ارادت خود به گنجي در دوره اصلاحات مي نويسد: در گرماگرم انتخابات رياست جمهوري سال 84، مشارکت و مجاهدين انقلاب از مصطفي معين با برند «اصلاح طلبي پيشرو» حمايت کرده بودند. همايشي در استاديوم تربيت معلم کوي دانشگاه تهران برگزار شد. بعد از پايان مراسم، من و بسياري از جوانان همسن و سال من در آن سال ها در حالي که از استاديوم خارج مي شديم شعار مي داديم: «عاليجناب سرخپوش، ما همه گنجي شديم.» عاليجانب سرخپوش نام مستعار هاشمي رفسنجاني بود در آن سال ها. هنوز گنجي به خارج نيامده بود و هنوز هم چند سالي از حضورش در خارج از کشور نگذشته بود که بگويد منظورش از «عاليجناب سرخپوش»، هاشمي رفسنجاني نيست.
وي مي افزايد: آن زمان فکر مي کرديم اکبر گنجي با اصل نظام و انقلاب و خط امام مشکلي ندارد. حتي وقتي که روزنامه کيهان پس از کنفرانس برلين در سال 79 متن گفت وگويي از گنجي را منتشر کرد که مدعي بود «خميني به موزه تاريخ رفته است» ما، اکثر ما، اين را بازي تبليغاتي کيهان براي بدنام کردن اصلاح طلبان و کساني مثل اکبر گنجي مي دانستيم. گنجي البته آن ادعاي کيهان را انکار کرد اما به محض آنکه پايش به خارج از کشور باز شد به تکرار همان ادعاهايي پرداخت که زماني در روزنامه کيهان تکذيبش مي کرد. او پس از حوادث منتهي به انتخابات صاف و پوست کنده به مقابله با خط امام پرداخت. در اين آخرين مصاحبه اش هم با بي بي سي علناً تمام ميراث امام و انقلاب را به حراج گذاشت و نسبت ]...[ به امام داد. او در پس تمام اين کلمات براي من ابهامي انداخته است که از درک آن عاجز هستم و آن اين است که اکبر گنجي از چه زماني به اين نتايج رسيده است. حال چه مي شود که بعد از اين همه سال و آن همه پنهان کاري، آقاي گنجي به اين نتيجه مي رسد که امام به جمهوريت و دموکراسي به هيچ وجه اعتقاد نداشت.
همکار نشريات زنجيره اي ادامه مي دهد: آقاي گنجي! من و بسياري از هم سن و سال هاي من به خصوص در احزاب و روزنامه هاي اصلاح طلب بارها و بارها به خاطر شما با خيلي ها درگير شديم که گنجي است و حرف درست مي زند و بر مواضعش مي ايستد اما با توجه به مواضع امروز شما با عرض معذرت نمي توانم بگويم که منافقانه عمل نکرديد. مگر نفاق چيزي جز تفاوت قول و عمل است و مگر شما جز اين عمل منافقانه در آن سالها داشته ايد؟ ما آن روزها شما را نمي شناختيم که در تندروي و راديکاليسم تا چه اندازه تند و بي منطق مي تازيد و از نفاقي که نتيجه اين بي آبرويي است هراسي نداريد.
يک عضو خارج نشين حزب مشارکت، اکبر گنجي را به اعتبار تناقض هاي متعدد، سمبل واقعي نفاق توصيف کرد.