خاتمی هول شد به جای روحانی وزیر معرفی کرد!، واکنش شریعتمداری به حضور در کابینه و ما در پيروزي روحاني خيلي نقش داشتيم! از جمله مطالب و خبرهای ویژه ای هستند که روزنامه های امروز کشور به آنها پرداخته اند.

گروه سیاسی مشرق - روزنامه‌های کشور، در لابه‌لای اخبار و مطالب تولیدی خود، به نکات، اخبار و مفاهیمی اشاره می‌کنند که انتخاب و بازنشر آنها می‌تواند مورد علاقه مخاطبان یک رسانه باشد. آنچه که در ادامه می‌خوانید گزیده‌ای از مطالب امروز روزنامه‌های کشور به انتخاب خبرنگاران گروه سیاسی مشرق است.

***


سوال از صالحی درباره 300 سفر خارجی مشایی

روزنامه شرق طی مطلبی نوشت: مشایی در روزهای پایانی دولت هم همچنان حاشیه‌ساز است. سفرهای خارجی او که نخستین‌بار مورد انتقاد توکلی و نقوی حسینی قرار گرفته بود، باز هم مورد توجه بهارستان قرار گرفته است اما این بار آماری متفاوت از این سفرها ارایه می‌شود. احمدی توکلی تعداد سفرها را 96 سفر اعلام کرده بود، حالا علیرضا سلیمی، نماینده دلیجان می‌گوید: «مشایی بیش از 300 سفر خارجی داشته است.» این سفرها برای بار دوم سبب شده تا وزیر امور خارجه برای پاسخ به پرسش پارلمان‌نشینان به بهارستان برود. خرداد سال ۹۰ بود که چهار نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با توجه به ماده ۱۹۳ آیین‌نامه داخلی مجلس، از وزیر امور خارجه درباره نقش رحیم‌مشایی، معاون سابق و رییس دفتر آن زمان رییس‌جمهور در سیاست خارجی سوال کردند و از او پرسیدند به چه دلیل اسفندیار رحیم‌مشایی طی پنج سال ۹۶ سفر خارجی رفته است؟ نکته جالب سفرهای اسفندیار رحیم‌مشایی است که او نه در کسوت رییس‌دفتر رییس دولت نهم و دهم و نه در قامت معاون احمدی‌نژاد مورد توجه قرار می‌گیرد، چرا که طبق پروتکل‌های دیپلماتیک، روسای‌جمهور معمولا با رییس‌جمهور دیدار می‌کنند اما آنچه از تصاویر منتشرشده از این سفرها برمی‌آید، خلاف این رسم را نشان می‌دهد.

ژن اصلاح‌طلبي و اعتدالگرايي يكي است/ما اصلاح‌طلبان از هرگونه افراط‌گرايي دور هستیم

روزنامه اعتماد نوشت: يك فعال سياسي اصلاح‌طلب با بيان اينكه اعتدالگرايي بيان ديگري از خط‌مشي اصلاح‌طلبي است، اظهار كرد: اعتدالگرايي و اصلاح‌طلبي از هرگونه افراط‌گرايي و شعارهاي بدون پايه واقعي و خيال‌پردازي مبرا و در واقع اين دو از يك ژن هستند.

احمد پورنجاتي با اشاره به اينكه اعتدالگرايي مفهوم ناشناخته‌يي از نظر افكار عمومي و فرهنگ غالب در جامعه نيست خاطرنشان كرد: اعتدالگرايي مفهوم نوپديدي نيست و مانند تعابيري مثل دموكراسي كه بر خاسته از مفاهيم مدرن از نظر جامعه‌شناسي سياسي هستند، نياز به تبيين ندارد و براي افكار عمومي و فعالان سياسي نسبتا شناخته شده و ملموس است.

پورنجاتي همچنين خاطرنشان كرد: من به عنوان كسي كه به رويكردهاي اصلاح‌طلبانه و انقلاب اسلامي اعتقاد دارم بيان مي‌كنم كه اعتدالگرايي بيان ديگري از مشي اصلاح‌طلبي است. با اين وجود اعتدالگرايي بايد از سوي آقاي روحاني و همفكرانش به درستي تبيين شود. وي در ادامه گفت: گفتمان اعتدالگرايي به دلايلي در چند سال گذشته دچار سكته تاريخي شده بود. به نظر من آغاز گرايش اعتدالگرايي در جامعه ايران به دوران امام خميني(ره) بازمي‌گردد. با وجودي كه گرايش‌هاي تندروانه چپ و راست در زمان امام وجود داشت، اما خط‌مشي ايشان مخصوصا در سال‌هاي پاياني عمرشان اعتدالگرايي و درك واقعيات زمانه بود.

خاتمی هول شد به جای روحانی وزیر معرفی کرد!

به دنبال تعیین تکلیف فتنه‌گران برای وزارتخانه‌های کشور و اطلاعات و علوم، خاتمی نیز تکلیف وزارت ارشاد را معلوم کرد.

براساس گزارش کیهان، پیش از این نیز برخی عناصر فتنه‌گر فراری به همراه برخی عناصر داخلی برای وزارتخانه‌هایی مانند اطلاعات، کشور و علوم خط و نشان کشیده و با اشاره به حضور برخی دوستان خود در برخی کمیته‌های مشورتی خواستار روی کار آمدن کسانی شده بودند که با اصلاح‌طلبان و رویه عملکرد آنها در 16 سال گذشته هماهنگ باشند.

اکنون محمد خاتمی از عوامل فتنه 88 در جریان تماشای فیلم اصغر فرهادی می‌گوید وزیر ارشاد دولت یازدهم، احمد مسجدجامعی است.
او گفته که فرد مورد قبول برای وزارت ارشاد معلوم است و اسمش را نمی‌برم و نمی‌گویم اسمش آقای مسجد جامعی است.

پس از برکناری عطاءالله مهاجرانی از وزارت ارشاد، مسجد جامعی در دولت اصلاحات جانشین وی شد اما تندروی و ساختارشکنی در نشریات زنجیره‌ای تداوم پیدا کرد. نشریات زنجیره‌ای در دوره 8 ساله موسوم به اصلاحات، یکی از مراکز اصلی پمپاژ تشنج و فتنه‌گری بودند و نقش اصلی را در راه‌اندازی فتنه و آشوب تیر 1378 ایفا کردند. یک سال بعد رهبر معظم انقلاب از فعالیت پایگاه مطبوعاتی دشمن در کشور انتقاد کردند اما وزارت ارشاد دولت اصلاحات در آن دوره عملاً هیچ نقشی در سالم‌سازی عرصه رسانه‌ای نکرد بلکه خود از حامیان جریان آلوده به بیگانه بود.

احمد مسجد جامعی در چهارمین دوره انتخابات شوراها با کسب حدود 10 درصد کل آرا (280 هزار رأی از مجموع دو میلیون و هشتصد هزار رأی) به شورای شهر تهران راه یافت.برخی اعضای تندرو حزب مشارکت اخیراً در اظهارات رسانه‌ای پیش‌گویی کرده‌اند که طیف متبوع آنها احتمالاً اغلب وزارتخانه‌ها را قبضه خواهد کرد. آنها حضور برخی دوستان خود در کمیته‌های مشورتی دکتر روحانی را قرینه چنین توقعی برشمرده‌اند.

برخی خبرها حاکی است که رئیس جمهور منتخب از اظهارنظرهایی از موضع بالا و طلبکارانه طیفی از اصلاح‌طلبان طی 2 هفته اخیر به شدت ناراحت است و در صورت تکرار این موارد احتمالاً مجبور به موضع‌گیری علنی خواهد شد.اخیراً موسوی لاری وزیر کشور دولت اصلاحات در نشست حزب کار تصریح کرده بود نزدیکان روحانی باید کمک کنند تا او مفهوم تحول‌خواهی و اصلاح‌طلبی را درک کند(!)

چگونه مخملباف به سیاست‌های اسرائیل کمک کرد؟

محسن مخملباف در حالی در جشنواره بین‌المللی فیلم اورشلیم از دوستی با اسرائیل سخن گفت که این رژیم موج جدیدی از فعالیت‌های رسانه‌ای و فرهنگی را برای آنچه مخملباف «گفت‌وگوی فرهنگی ایران و اسرائیل» خوانده، آغاز کرده است. به گزارش فارس، وی در سخنانی در حاشیه این جشنواره خطاب به ساکنان اشغالگر رژیم صهیونیستی گفته بود: شما را دوست دارم اما خواهش می‌کنم به ایران حمله نکنید چراکه حمله راه‌حل نیست بلکه وضع را بدتر می‌کند. وی همچنین خواستار حمایت اسرائیل و غرب از کسانی شده بود که به گفته او «نیروهای دموکرات» هستند و افزوده بود: بهتر است ایران و رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی فرهنگی داشته باشند.

به گزارش روزنامه وطن امروز،  پس از سفر او به سرزمین‌های اشغالی 150 تن از دانشگاهیان، هنرمندان و روزنامه‌نگاران و کسانی که خود را حامی تفکرات وی می‌دانند در نامه‌ای سرگشاده به محسن مخملباف، تصمیم او برای شرکت در جشنواره‌ بین‌المللی فیلم اورشلیم را عمیقا نگران‌کننده دانستند. این افراد که در میان آنها چهره‌های هنری و ادبی خارج‌نشین و اپوزیسیون از جمله اروند آبراهامیان، الهه رستمی و حمید دباشی به چشم می‌خورد، نوشتند: «تصمیم آقای مخملباف برای شرکت در جشنواره‌ای که مستقیما توسط دولت اسرائیل حمایت مالی می‌شود و قرار است از ایشان به شکل ویژه‌ای در جشنواره تقدیر شود، به مثابه‌ حمایت ضمنی وی از سیاست‌های آپارتاید دولت اسرائیل است».

اما مخملباف حتی به حامیان خارج‌نشین خود روی‌خوش نشان نداده و با دفاع از عملکرد خود گفته است: من مفتخرم که راهگشای سینمای ایران به اسرائیل بوده و هستم و بایکوت کردن و بیانیه نوشتن چیزی را حل نمی‌کند؛ چرا روشنفکران نمی‌کوشند با سفر و گفت‌وگو مشکل را حل کنند؟

چرا تلاش نمی‌شود نفرت مذهبی برطرف شود؟ سخنان مخملباف در حالی صورت می‌گیرد که چند سالی است رژیم صهیونیستی موج جدیدی از فعالیت‌های رسانه‌ای و فرهنگی را برای آنچه مخملباف «گفت‌وگوی فرهنگی ایران و اسرائیل» خوانده آغاز کرده است. این رژیم در حالی که به همراه ایادی خود در جهان عرب موج «ایران‌هراسی» و «شیعه‌هراسی» را به راه انداخته است با استفاده از برخی صهیونیست‌های ایرانی‌تبار در این رژیم، تلاش‌هایی برای بازسازی سروده‌های خوانندگان مبتذل دوران طاغوت کرده و موج‌هایی را برای آنچه «دوستی 2 ملت ایران و اسرائیل» می‌خواند در فضای مجازی ایجاد کرده است.

در همین حال سخنان مخملباف در حالی بیان می‌شود که علاوه‌بر موج تحریم‌های سیاسی و اقتصادی علیه رژیم صهیونیستی، در سال‌های اخیر شاهد اوج‌گیری تحریم‌های فرهنگی و آکادمیک علیه این رژیم هستیم.

واکنش شریعتمداری به حضور در کابینه

بر اساس گزارش روزنامه آرمان روابط عمومی، شنیده شد که محمد شریعتمداری به برخی اخبار مبنی حضور قطعی وی در کابینه یازدهم واکنش نشان داد. تسنیم نوشت؛ محمد شریعتمداری در واکنش به برخی اخبار مبنی حضور قطعی وی در کابینه یازدهم اظهار کرد: آقای روحانی همواره گمانه‌زنی‌ها درمورد اعضای کابینه را تقبیح کرده‌اند. وی افزود: قطعیت حضور افراد در کابینه دولت یازدهم را کسی جز آقای روحانی نمی‌تواند اعلام کند.

همراهان روحانی در مراسم افطار دیشب چه کسانی بودند؟

روزنامه بهار نوشت: حسن روحانی عصر دیروز با همراهی 19 نفر از نزدیکان خود در مراسم افطاری که نمایندگان ملت میزبان آن هستند شرکت کرد. در این مراسم نهاوندیان، فریدون، جهانگیری، نوبخت حقیقی، علوی، آشنا، شریعتمداری، صادق، ترکان، نعمت‌زاده، یونسی، علی ربیعی، سید‌رضا صالحی امیری، بانک، محمود واعظی، زمانی‌نیا، عسگری، فروزنده و ظریف، رییس‌جمهور منتخب را همراهی ‌کردند. حسن روحانی با استقبال علی لاریجانی وارد صحن علنی مجلس شد و با حضور در دفتر رییس مجلس با علی لاریجانی با او دیدار و گفت‌وگو ‌کرد. پس از آن علی لاریجانی، به عنوان سخنران اول مراسم دیشب، ضمن خوشامدگویی به روحانی رییس‌جمهوری منتخب و همراهان وی تصریح کرد: البته جناب دکتر روحانی جزو رجال سیاسی مجلس محسوب می‌شود و سال‌ها در پارلمان مسئولیت داشت از این رو ایشان به اصل بازگشتند. از طرفی دیگر شما میهمان عزیزی برای ما هستید که امروز مسئولیت سنگین قوه‌مجریه بر عهده دارید.


تذکر تويوتايي مجلس به دولت

خراسان نوشت: گفته مي شود بر اساس نامه جديد علي لاريجاني رييس مجلس به محمود احمدي نژاد رييس جمهور، اعلام شده است که علي رغم مصوبه 23 اسفندماه سال 91 هيئت دولت براي ورود و ترخيص تعدادي خودروي تويوتا، اين مصوبه به دليل مغايرت با ماده 2 قانون ارتقاء کيفي توليد خودرو مصوب سال 1389 داراي ايراداتي است و در صورت عدم اصلاح، لغو خواهد شد.

ما در پيروزي روحاني خيلي نقش داشتيم!

روزنامه تهران امروز نوشت: حسين كمالي، دبيركل حزب اسلامي كار گفته: بعد از حمايت‌هاي آقايان هاشمي و خاتمي، مهم‌ترين عاملي كه در انتخاب آقاي روحاني نقش داشت، حمايت‌هاي جامعه كارگري بود.به‌گزارش ايسنا، حسين كمالي در نشستي كه از سوي شاخه جوانان اين حزب برگزار شد، با بيان اينكه در روي كار آمدن دولت منتخب، حزب اسلامي كار و اصلاح‌طلبان نقش زيادي داشتند، گفته در اين انتخابات خانه كارگر حدود سه ميليون راي تشكيلاتي خود را به حمايت از آقاي روحاني اختصاص داد.

وي با بيان اينكه ما به‌دنبال هيچ‌گونه سهم‌خواهي از دولت يازدهم نيستيم گفته: ما در روي كار آمدن آقاي روحاني تاثيرگذاري بسياري داشته‌ايم. حتي صداوسيما نيز اعلام كرد كه بعد از تاثيرگذاري آقايان هاشمي و خاتمي مهم‌ترين عاملي كه در انتخاب آقاي روحاني نقش داشت حمايت‌هايي بود كه از سوي جامعه كارگري شكل گرفت.كمالي در مورد شايعه‌هايي مبني بر وزارتش گفته: در اين مورد صحبت‌هايي انجام شده است ولي من اسامي سه نفر ديگر را پيشنهاد كرده‌ام.

ادعای پیامبری يكي از اعضاي القاعده در سوريه

جمهوری اسلامی نوشت: در شهر ادلب سوريه يكي از اعضاي القاعده خود را پيامبري كه از آسمان به او وحي مي‌شود معرفي كرده است. اين فرد كه اهالي ادلب او را "مسيلمه ادلبي" مي‌نامند محمد السنساوي نام دارد و به دوستان خود از اعضاي القاعده گفته است: "يك روز حضرت جبرئيل بر من نازل شد و مرا به معراج برد.

خداوند در كنار سدرة المنتهي خطاب به من گفت‌اي محمد فرزند احمد، اميد من و فرشتگان و همه پيامبران و بندگان صالح‌ام به توست تا مردم را از تاريكي خلاص كني!". فردي كه راوي اين اراجيف بود مي‌افزايد: "ممكن است اظهارات محمد السنساوي به دليل مصرف بيش از اندازه قرص‌هاي روان‌گردان باشد".

گفته مي‌شود اكثر اعضاء سازمان تروريستي القاعده به قرص‌هاي روان گردان اعتياد دارند و كساني هم كه براي عمليات انتحاري از سوي فرماندهان خود انتخاب مي‌شوند، پيش از انجام عمليات انتحاري به آنان از اين قرص‌ها داده مي‌شود.

منافع ملي ايران به ويژه در بخش هسته‌اي از اولويت‌هاي روحانی است

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: يك مركز تحقيقات سياسي آمريكا، مسئولين آمريكائي را به پرهيز از خوشبيني نسبت به رئيس‌جمهور منتخب ايران فراخواند. مؤسسه تحقيقاتي "آمريكن پروگرس" با انتشار نتيجه بررسي‌هاي خود درباره انتخابات رياست جمهوري 24 خرداد ايران نوشت: اين تصور كه دكتر حسن روحاني در برابر خواسته‌هاي غرب به راحتي تسليم مي‌شود، درست نيست. زيرا عملكرد او نشان مي‌دهد منافع ملي ايران به ويژه در بخش هسته‌اي از اولويت‌هاي اصلي وي مي‌باشد.

50 رسانه خواهان مصاحبه با احمدي‌نژاد هستند

تهران امروز نوشت: محمد شيخان، معاون ارتباطات و اطلاع‌رساني دفتر رئيس‌جمهور با اشاره به استقبال گسترده رسانه‌هاي داخلي و خارجي براي مصاحبه اختصاصي با محمود احمدي‌نژاد رئيس‌جمهوري اسلامي ايران به فارس گفته: تاكنون بيش از ۵۰ درخواست مصاحبه اختصاصي از سوي رسانه‌هاي مهم داخلي و خارجي براي مصاحبه با رئيس‌جمهور ايران ارائه شده است.وي گفته: حجم درخواست‌هاي مصاحبه به‌گونه‌اي است كه امكان برنامه‌ريزي براي انجام تمام آنها وجود ندارد.در تلاش هستيم با برگزاري يك كنفرانس خبري، امكان فرصت و طرح پرسش از رئيس‌جمهور محترم را براي تمامي رسانه‌ها فراهم كنيم.

ابلاغ تصميم جديد دولت درباره شهرري

خراسان نوشت: شنيده شده بر اساس تصميم چند روز پيش وزيران عضو شوراي هماهنگي مناطق آزاد تجاري -صنعتي و ويژه اقتصادي که توسط محمدرضا رحيمي به دستگاههاي مربوطه ابلاغ شده، خبر از تعيين جزئيات و محدوده طرح جامع منطقه ويژه اقتصادي شهر ري داده شده و قرار است دبيرخانه شوراي عالي مناطق آزاد تجاري – صنعتي اين مصوبه دولت را پيگيري و اجرايي کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • مجنون ۱۱:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    0 0
    می خوان خودشونو بچسبونن به روحانی که ما معتدلیم. اصلاح طلبان روزی افراط رو سفید کردن ، عجب رویی دارن.
  • مجید ۱۳:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    0 0
    لابد سعید جلیلی بود فتنه سال78و88رو راه انداخت؟؟؟
  • ۱۳:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    0 0
    به قول غرضي اينها سر تا پا يه كرباسن يعني اعتدال و چپ و راست يعني كشك حكومت رو بچسب
  • ۱۴:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    0 0
    اگر خاتمی نباشد شما به اصطلاح مدعیان اصاح طلبی چقدر اعتبار دارید؟ لطفا نام افراد معتبر خودتون رو ذکر بفرمایید؟ هاشمی هم مال شماست؟ راستی میخواهید دوستتون نتانیاهو و غلامرضا پهلوی را هم اضافه کنید؟ ببخشید اما لطفا جواب سوال را بدهید
  • متعجب ۱۷:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    0 0
    اعتدال یعنی مشی اصلاح طلبی!!! احتمالا" نماد اونا هم محمدرضا خاتمی است که منشور سازمان ملل را بعنوان قانون اساسی میشمرد!! یا اونایی که در مجلس ششم بودند ویه روز استعفا میکردند ویه روز تحصن !! یا اونایی که در غائله تیرماه 78 دست داشتند !! بقول معروف آدمی اگر نمیرد چه چیزا که نبیند!
  • مج مج ۰۰:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۶
    0 0
    فقط اعتدال نیاز امروز ایران است ... به جذب حداکثری فکر کنیم و از افراط دوری ...

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس