بزرگترین حوضچه‌های تعمیر و ساخت کشتی در خاورمیانه صبح فردا ـ پنج‌شنبه ـ با حضور رییس‌جمهور افتتاح می‌شود.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، صنعت تعمیر و ساخت کشتی از جمله پر رونق ترین و پردرآمدترین صنایع مرتبط با دریاست و اکثر حوضچه ها و شرکتهای ساخت و تعمیر کشتی در دنیا با ازدحام و تقاضای بالای مشتریان بزرگ و کوچک مواجه هستند اما ایران علی رغم در اختیار داشتن سواحل گسترده، تاکنون از داشتن زیرساختهای لازم برای تعمیر و ساخت کشتی های غول پیکر محروم بود.

پروژه طراحی و احداث بزرگترین حوضچه های تعمیر و ساخت کشتی در منطقه از جمله مهمترین طرحهای مهر ماندگار دولت محسوب می شود که نه تنها سهم قابل توجهی در صرفه جویی ارزی کشور ایفا می کند بلکه درآمد و صرفه جویی ارزی حاصل از آن در حدود 300 میلیون یورو در سال برآورد می شود.

به گفته رمضانعلی کاویان مدیرعامل این پروژه، طرح احداث حوضچه های خشک تعمیر و ساخت کشتی های نفتکش و حمل گاز از سال 1386 به شرکت صنایع کشتی سازی عظیم گسترش هرمز واگذار شده و از جمله اهداف این طرح اختصاص بخشی از بازار تعمیرات شناور و ساخت کشتی در منطقه به جمهوری اسلامی ایران بوده است.

وی اضافه کرد: حجم عظیم خاکبرداری، بتن ریزی، استفاده از فناوری های نوین برای کنترل و هدایت سامانه های مختلف پروژه و فعالیت شبانه روزی در شرایط سخت منطقه  از مختصات اجرایی این پروژه بوده است و تجهیز این پروژه با بزرگترین پمپ های تخلیه آب در ایران با ظرفیت 24 هزار متر مکعب، استفاده از درهای ویژه که سازه‏ هایی دریایی به وزن 1600 تن هستند، نصب سه دستگاه جرثقیل زرافه ای و یک جرثقیل دروازه ای 1000 تنی، استقرار یک مجتمع برق 63 هزار کیلوولتی مختص پروژه و بهره گیری از شیوه های خاص طراحی و ساخت برای هدایت آب به حوضچه ها از جمله ویژگیهای منحصر به فرد پروژه به شمار می آید.

کاویان یادآور شد: میزان اشتغال مستقیم این طرح بالغ بر 5000 نفر خواهد بود که با رشد و توسعه صنایع جانبی در منطقه، میزان اشتغال غیر مستقیم آن 6 تا 8 برابر افزایش خواهد یافت. این اشتغالزایی در منطقه هرمزگان، سبب از بین رفتن پدیده بیکاری، قاچاق کالا و برطرف شدن بسیاری از معضلات اجتماعی خواهد شد.

مجری طرح احداث بزرگترین حوضچه های تعمیر  و ساخت کشتی در خاورمیانه با اشاره به انجام تمامی مراحل این پروژه توسط متخصصان ایرانی اضافه کرد: با افتتاح و راه اندازی بزرگترین این حوضچه ها، تعمیر و ساخت کشتی‌های نفتکش تا ظرفیت 300 هزار تن و کشتی های حمل گاز مایع تا ظرفیت 140 هزار متر مکعب توسط مهندسان ایرانی و در داخل کشور تحقق پذیر خواهد بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • سید نعمت حسینی ۱۰:۵۱ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۵
    1 0
    با سلام. در رابطه با منبع تحقیق اولین قدم برای ساخت حوضچه خشک شما اطلاع دارید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس