به گزارش مشرق، محمدحسن قديريابيانه کارشناس مسائل استراتژيک در گفتوگو با فارس درخصوص ديدار اخير خاتمي با نمايندگان فراکسيون اقليت مجلس و شروطي که وي براي حضور اصلاحطلبان در انتخابات آتي اعلام کرده است، اظهار داشت: کساني ميتوانند نامزد شوند که در انتخابات و حتي قبل از رأي آوردن، به آنچه ميخواهند قسم بخورند، اعتقاد داشته و عمل کرده باشند اما عملکرد خاتمي و همکاران او خلاف اين بوده است؛ گويي قسم ياد کردند که بر خلاف اين قسمنامه عمل کنند.
وي به حمايت خاتمي از موسوي قبل از انتخابات رياست جمهوري اشاره کرد و با بيان اينکه تا اينجاي کار او جرمي مرتکب نشده زيرا از يک نامزد مورد تأييد شوراي نگهبان حمايت کرده است، يادآور شد: بعد از انتخابات که آنها ادعاي دروغين تقلب در انتخابات را مطرح کردند و در زماني که خاتمي ميدانست احمدينژاد پيروز است، با فتنهگران همراهي و بلکه از آنان حمايت کرد، لذا نشان داد که تمام شعارهايش در ارتباط با دفاع از جمهوريت نظام، مردمسالاري و جامعه مدني شعاري بيش نبوده است؛ گويي جمهوريت فقط در زماني مورد قبول است که او و يارانش رأي بياورند.
اين کارشناس مسائل استراتژيک با اشاره به اينکه خاتمي نشان داد که نه تنها به ولايت فقيه اعتقادي نداشته بلکه نظرات حضرت امام را نيز قبول ندارد، تأکيد کرد: خاتمي راهي براي بازگشت به صحنه انتخابات حتي به عنوان نماينده مجلس را ندارد و فقط ميتواند مثل ساير شهروندان در انتخابات شرکت کرده و رأي خود را به صندوقها بريزد.
قديريابيانه مطرح شدن موضوع "عقل جمعي " در دوران دوم خرداد را مورد اشاره قرار داد و افزود: اين عقل جمعي در افرادي منحصر شد که امروز در خارج از کشو در اختيار "سيا " قرار گرفتهاند و مشوق تجاوز نظامي به کشور هستند و هنوز هم اينگونه افراد اطراف خاتمي پرسه ميزنند.
وي اعتراف افرادي ازجمله موسويلاري، تاجزاده و ابطحي به غيرممکن بودن تقلب در انتخابات آنهم به تعداد 11 ميليون رأي را يادآور شد و اين اعتراف را از روي تجربه دانست و تصريح کرد: آنها در گذشته نهايت تلاش را براي تقلب کردند ، به نحويکه در دورهاي که آنها مسئول انتخابات بودند، در صندوقي که آقاي حدادعادل و خانوادهاش رأي داده بودند، رأي وي را صفر اعلام کرده بودند.
"آنها با وجود تمام تلاششان براي تقلب ميدانستند که ممکن نيست تقلب وجود داشته باشد اما با اين وجود شعار تقلب را سر دادند، بنابراين کسانيکه در زمان عدم تصدي خود تلاش ميکنند انتخابات مردم را وارونه جلوه دهند، در زمان تصدي انتخابات نيز طبيعتاً به هر اقدامي براي تقلب دست ميزدند اما خوشبختانه نظام انتخاباتي ما بهگونهاي است که امکان تقلب وجود ندارد. "
اين کارشناس مسائل استراتژيک در بخش ديگري از اين گفتوگو با اشاره به تأسيس بنياد باران در ابتداي دولت خاتمي، اظهار داشت: در اساسنامه بنياد باران ذکر شده بود که درآمد اين بنياد صرف امور غيرانتفاعي خواهد شد.
قديريابيانه به تأسيس بنياد باران تحت ارتباط با محمد خاتمي و عضويت چند از مقامات اجرايي آن زمان در هيئت مديره اين بنياد اشاره و تأکيد کرد که بايد بررسي شود که منابع مالي اين بنياد از کجا تأمين شده است و معلوم شود که آيا از رانت دولتي استفاده کرده است يا خير؟