کد خبر 229214
تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۱

یکی از مراجع تقلید شیعیان با تأکید بر اینکه روحانیت در ذهن مردم ریشه عمیق فطری دارد و همواره پناهگاه مردم به شمار می‌روند، خواستار تقویت ارتباط دولت با مراجع تقلید و حوزه‌های علمیه شد.

به گزارش سرویس فرهنگی مشرق به نقل از مهر، آیت الله العظمی حسین نوری همدانی قبل از ظهر پنج‌شنبه در دیدار با حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس جمهور منتخب جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه در این دوره از انتخابات حماسه سیاسی چشمگیری به وجود آمد، اظهار داشت: یکی از مزایای این دوره از انتخابات، انتخاب فردی روحانی و عالم به عنوان رئیس‌جمهور بود، در عین حالی که همه کاندیداها خوب و شایسته بودند.

وی گفت: مردم بر اساس فطرت خاص خود به روحانیت علاقه زیادی دارند و در جامعه ما مسئله روحانیت، مسئله مهمی است.

استاد برجسته حوزه ابراز داشت: روحانیت در ذهن مردم ریشه عمیق فطری دارد و همواره پناهگاه مردم به شمار می‌روند و راه حق را به آنها نشان می‌دهند.

وی با اشاره به روایتی از امام صادق(ع) اظهار داشت: علمای شیعه در مرزی قرار دارند که آن طرف آن شیاطین حضور دارند.

مرزبانی فرهنگی و اعتقادی وظیفه روحانیت است

آیت‌الله نوری همدانی ادامه داد: نظامیان مرزهای زمینی و خاکی را پاسداری می‌کنند اما مرزبانی فرهنگی و اعتقادی که وظیفه آن برعهده روحانیت است به دلیل عدم مشخص بودن مرز سخت تر است.

وی تاکید کرد: باید مرزهای امور سیاسی دشمن را هم بشناسیم و راه نفوذ آنها را و چگونگی مقابله با حمله دشمنان را درک کنیم.

این مرجع تقلید شیعیان افزود: در این دوره یک نفری انتخاب شده است که هم نسبت به جریانات متعارف مهارت دارد و هم در زمینه مرزبانی و فرهنگی سوابقی داشته است.

آیت‌الله نوری همدانی به روحانی توصیه کرد: باید صحبت‌های شما همواره برای مردم امیدوارکننده باشد و اقدامات شما باید دشمنان را مایوس و دوستان را امیدوار کند.

مردم توقع ندارند همه مشکلات در زمان کوتاهی حل شود

وی با بیان اینکه انتظاری نیست که در فرصت کوتاه مشکلات کشور مرتفع شود، افزود: مردم توقع ندارند همه مشکلات در زمان کوتاهی حل شود اما در این خصوص نباید زمان تعیین کرد و باید اقدام‌های قابل محسوسی برای رفع مشکلات مردم برداشته شود.

استاد برجسته حوزه تصریح کرد: مردم انتظار دارند این دولت در همان ماه‌های ابتدایی عملکرد خوبی از خود نشان دهد و باید دانست که مردم با مشکلات اقتصادی دست به گریبان هستند و باید نشان داد که خلق حماسه از سوی آنها بی جواب نخواهد ماند.

وی در ادامه با بیان اینکه ارتباط با حوزه بسیار مهم است، افزود: مردم علاقه خاصی به حوزه علمیه دارند و ارتباط دولت با مراجع و حوزه‌ها باید تقویت شود.

آیت الله نوری همدانی با بیان اینکه موضوع بانک‌ها هم مسئله مهمی است، افزود: امروز پول‌های مردم در بانک‌ها متراکم شده است. باید برای توسعه صنعت و کشاورزی از این ثروت‌ها استفاده کرد.

وی همچنین عنوان کرد: باید بدانیم آمریکا و برخی از همپیمانان او دشمن ما هستند و می‌خواهند با فشار ما را تسلیم و به منافع خود برسند.

این مرجع تقلید شیعیان تأکید کرد: نباید در برابر دشمنان نرمش نشان داد چرا که این کار باعث افزایش فشارها خواهد شد و خوشبختانه شما در این خصوص موضع خوبی داشتید.

آیت الله صافی: دولت آینده عقلانی مدیریت کند

آیت الله العظمی لطف الله صافی گلپایگانی صبح پنج‌شنبه در دیدار حجت‌الاسلام‌ روحانی ضمن آرزوی موفقیت برای رئیس جمهور منتخب، توجه به مقاصد اساسی اسلام را از ضرورت‌های کاری دولت آینده دانست و تصریح کرد: نباید در رفتار و گفتار تنزل داشته باشیم، بلکه باید عزت و اقتدار اسلام و مسلمین در جهان تقویت شود.

وی با توصیه به استفاده از افراد بصیر و آگاه در دولت آینده، افزود: امروز مسایل پیچیده‌ای در جهان وجود دارد که تعامل با دیگران می‌تواند بسیاری از مشکلات را کاهش دهد.

استاد برجسته حوزه ادامه داد: توجه به عقلانیت در مسایل سیاسی موضوع مهمی است که می‌تواند تنگناهایی که امروز در دنیا وجود دارد را اصلاح کند.

وی مسایل اقتصادی را مهمترین نیازها و توجه به معیشت و اشتغال را از دغدغه‌های اصلی جامعه دانست و گفت: دولت با مدیریت و تدبیر می‌تواند این امور را ساماندهی کند.

در مسیر تقویت عظمت اسلام و مسلمین گام بردارید

آیت الله صافی همچنین با اشاره به قتل‌عام مسلمانان در برخی از کشورها به ویژه در کشورهای اسلامی، تصریح کرد: دولت می‌تواند با تعامل و گفتگو، از بسیاری از این حوادث تلخ جلوگیری کند.

وی خطاب به حجت‌الاسلام‌ روحانی، با تاکید بر اینکه شما مسئولیت بزرگی بر عهده گرفته اید و باید در مسیر تقویت عظمت اسلام و مسلمین گام بردارید، یادآور شد: باید مدیریت کسانی که در دولت آینده مسئولیت می‌گیرند، عقلانی باشد تا رضایت الهی و مردم تامین شود.

این مرجع تقلید گفت: ماموریت خود را طوری انجام دهید که خیر مردم در آن باشد و گرفتاری‌ها و کمبودهای ایجاد شده مرتفع شود.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: رئیس جمهور منتخب بتواند در پرتو الطاف امام زمان‌(عج) در رسیدن به مقاصد و اهداف بلند نظام اسلامی موفق باشد.

نیازمند حمایت حوزه و مراجع هستیم

رئیس جمهور منتخب نیز در این دیدار با اشاره به شرایط امروز جامعه، گفت: دولت یازدهم برای عبور از مشکلات، ارتباط مستقیم و منظمی با حوزه و مراجع عظام تقلید خواهد داشت.

حجت الاسلام حسن روحانی تأکید کرد: حوزه‌های علمیه و مراجع عظام تقلید باید به دولت آینده کمک کنند تا کارهای عقب مانده و معضلات جامعه حل شود و امید در دل‌های مردم گسترش یابد.

وی با بیان اینکه اکثر جمعیت کشور جوان هستند، افزود: باید برای جلوگیری از انحراف جوانان، تصمیم گیری های مدبرانه‌ای داشته باشیم تا نسل جوان بیش از پیش به قرآن و معارف دینی علاقمند شود.

به گزارش مرکز خبر حوزه، رئیس جمهور منتخب همچنین با اشاره به شرایط جهان اسلام، اظهار داشت: فرقه‌گرایی مصیبت بزرگی است که گریبان دنیای اسلام را گرفته؛ به طوری که برخی از گروهی‌های تکفیری و تروریستی در عراق، پاکستان، افغانستان و دیگر کشورها به شدت برای ایجاد تفرقه فعالیت می‌کنند که باید در مقابل آنها ایستاد و در حفظ وحدت مسلمانان تلاش کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس