به گزارش مشرق به نقل از روابط عمومي حزب موتلفه اسلامي، محسن رضايي دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در جمع طرفداران حزب موتلفه اسلامي در پاسخ به سوالي در خصوص برخورد نظام با سران فتنه گفت: در اجراي قانون نبايد تبعيض قائل شويم، من بعد از انتخابات در چارچوب قانون عمل کردم و به نظر شوراي نگهبان احترام گذاشتم، هر کسي که به قانون عمل نکرده بايد پاسخگو باشد؛ اشخاص نبايد مانع اجراي قانون شوند.
وي افزود: اگر جاي آنها بودم حضور در دادگاه جمهوري اسلامي را افتخار ميدانستم و حکم آن را تمکين مي کردم و قانون بايد محور اساسي درگيريهاي سياسي و اختلافات سياسي باشد؛ البته اگر اين مسائل از طريق ريش سفيدي در ماههاي اول انتخابات حل مي شد، بهتر بود.
رضايي خاطرنشان کرد: تهديدات دشمنان مانند اژدهاي چند سر است که در حال حاضر با دو سر فتنه و تحريم به ما حمله کرده و ملت ما در مقابله با اين دو هر چند زخمهايي برداشته ولي موفقيتهاي بزرگي هم داشته است.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام تاکيد کرد: در حال حاضر که به قرارگاههاي ما حمله شده بايد از نظام و رهبري دفاع کنيم. کساني که از ترس شکست، نظام را تنها مي گذارند عملا خود را از نظام خارج کرده اند.
وي با اشاره به رويارويي ايران و غرب پس از انقلاب اسلامي اظهار داشت: اولين رويارويي با غرب يک رويارويي داخلي بود و وجوه مختلفي داشت و هدفش اين بود که غربيها اجازه ندهند نتيجه انقلاب اسلامي به ثمر بنشيند. حتي ماههاي اوليه اميدوار بودند که شاه برگردد.
دبير مجمع تشخيص مصلحت افزود: غربيها نمي خواستند ميوه انقلاب اسلامي که تشکيل جمهوري اسلامي بود به ثمر برسد و اين رويارويي در غالب شورشهاي کردستان، سيستان، گنبد، خلق مسلمان در تبريز و ... نمود پيدا کرد.
رضايي تصريح کرد: بخش ديگري از رويارويي شورش منافقين در سالهاي ابتدايي دهه 60 بود و وضعيتي به وجود آورده بودند که در اکثر شهرهاي ايران درگيري وجود داشت.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با تاکيد بر اينکه اين انقلاب با بهاي سنگيني به دست آمده و بايد مراقب بود از دست ندهيم، بيان داشت: رويارويي دوم غرب با ايران به صورت جنگ تحميلي درآمد که نشان داد ابزارها و تلاشهاي داخلي دشمن تمام شده و به نتيجه نرسيده است.
وي افزود: با تحميل جنگ، دشمنان مي خواستند استقلال ايران اسلامي را بگيرند و ايران در چارچوب روابط بين الملل با آنها سياستهاي خود را تنظيم کند. دشمنان در جنگ نيز شکست خوردند و در حال حاضر بيش از ده سال است وضع جديدي در تقابل جمهوري اسلامي و غرب به وجود آمده است.
رضايي سومين رويارويي ايران و غرب را با شروع موضع گيري بوش در اينکه ايران محور شرارت است دانست و گفت: با آمدن بوش زنگ رويارويي جديد ايران و غرب زده شد، ايران در موضع هسته اي به همه خواستههاي آژانس انرژي اتمي عمل کرد ولي به جايي رسيد که دشمنان گفتند شما نبايد اصلا انرژي هسته اي داشته باشيد و اين زمان مصادف با سر کار آمدن دولت نهم و در واقع در اين مرحله نظام شروع به مقابله با دشمن کرد.
وي ادامه داد: در فتنه سال گذشته و تصويب قطعنامه تحريمها در سال جاري، چالش ما با غرب جدي تر شده و ممکن است تا سالهاي آتي ادامه داشته باشد.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام يا اشاره به اينکه سرانجام آينده ايران براي دشمنان مهم است، تاکيد کرد: ايران اسلامي امروز با چشم انداز 20 ساله خود با هويت ديني به قدرت بزرگي تبديل شده که خطر آن از بمب اتم هم براي آمريکاييها بيشتر است.
وي اضافه کرد: ايران به عنوان کشوري الهام بخش در منطقه خواهد بود و در اين صورت ديگر آمريکاييها بازيگر اول منطقه نخواهند بود.
رضايي جلوگيري از پيشرفت ايران توسط غرب را رويارويي سوم دانست و اظهار داشت: مساله هسته اي بهانه اي براي تحريمها است و در واقع دشمن مي خواهد ايران نتواند بر روي پاي خود در جهان بايستد.
وي ادامه داد: از اولين اتفاقات سال گذشته ايجاد شکاف عميق، گروه بندي، ايجاد تفرقه و ايجاد ترديد بود که دشمن مي خواست پشت جبهه ما را بر هم بريزد و سپس تحريمها را اعمال کند.
*نظام در دو جبهه فتنه و تحريم در حال جنگ با دشمنان است
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اينکه ما در دو جبهه فتنه و تحريم در حال جنگ با دشمنان هستيم، تصريح کرد: دشمن بيش از حوادث سال گذشته به صحنه آمده و ادامه ميدهد و حوادث ديگري را نيز ايجاد مي کند.
وي با بيان اينکه نيروهاي انقلاب ابتدا بايد به وحدت برسند، اظهار داشت: متاسفانه عده اي مساله تهديدات را رها کرده و به دنبال مسائل شخصي، گروهي در انتخابات هستند، اگر موقعيت خود را بدانيم تحمل پذيري ما بيشتر و در برخوردهاي داخلي درست تر عمل خواهيم کرد. بايد ميزان اشتباهات را در برخوردهاي داخلي کم کرد.
رضايي تاکيد کرد: اميدواريم ميراث امام(ره) و شهدا که امروز به دست ما رسيده با تدبير و دور انديشي و فداکاري آن را حفظ کنيم و گامهاي بعدي را با موفقيت برداشته و تهديدات را تبديل به فرصتها کنيم.
*دولت در اجراي هدفمند کردن يارانهها اقدام شجاعانهاي انجام داده است
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به هدفمند کردن يارانهها ابراز داشت: هدفمند کردن يارانهها تجربه جديدي است. در طول 9 ماه گذشته ثابت شد که بسياري از زير ساختها آماده نبوده و اجراي آن همراه با نواقصي است اما آن را تائيد مي کنم و از همه مي خواهم به دولت کمک کنند.
وي افزود: دولت کار شجاعانهاي انجام داده است. هدفمند کردن يارانه ها بايد انجام مي شد و لازم است همه از آن حمايت کنند. دولت نيز بايد با حساسيت بيشتري اشکالات آن را برطرف کند.
*همه اصولگرايان در محوريت روحانيت، مرجعيت و ولايت فقيه وحدت دارند
رضايي در پاسخ به سوالي در خصوص تعريف اصولگرايي عنوان کرد: اصولگرايي اعتقاد به ولايت فقيه به عنوان قرارگاه مرکزي اين جبهه است که از اين نقطه شروع شده و بعد از آن ارزشهاي انقلاب مثل استقلال، استکبار ستيزي و ...کسي که به اين اصول و ارزشها پايبند باشد را اصولگرا مي دانم. البته در اصولگرايي سليقههاي فراواني وجود دارد.
وي افزود: من و دوستانم خود را اصولگراي انقلابي ميدانيم، نه به اين معني که از اصولگرايان ديگر انقلابيتر هستيم بلکه از سال 1353 که گروه منصورين را تشکيل داديم انجمن حجتيه، منافقين و نهضت آزادي را منحرف مي دانستيم و از زمان انقلاب کار خود را شروع کرديم؛ توجه به اخلاق و خودسازي و در خط امام حرکت کردن و اسلام را از اسلام شناسان دريافت کردن از محورهاي اساسي حرکت سياسي ما بوده و الان نيز هست.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام تاکيد کرد: همه اصولگرايان در محوريت روحانيت، مرجعيت و ولايت فقيه وحدت دارند و اين سه محور جزو اشتراکات اصولگرايان است.
وي افزود: بايد به اصلي و فرعي بودن مسائل دقت کرد. البته اشتباه کاريها زياد است بايد جلوي آنها گرفته شود. حجم تهمتها و غيبتها و دروغها هر چند در جبهه دشمن بيشتر از جبهه خوديهاست ولي نبايد چنين اموري در جبهه خوديها راه پيدا کند؛ چراکه ممکن است ما در حکومت پيروز شويم ولي در دين شکست بخوريم.