نقدي گفت: به صهيونيست‌ها پيشنهاد مي‌کنيم به شهرک‌سازي خود ادامه دهند و خانه‌هايشان را محکم‌تر بسازند چراکه فلسطيني‌ها به زودي به سرزمين خود بازخواهند گشت و آن وقت است که به اين خانه‌ها نياز پيدا خواهند کرد.

به گزارش گروه دفاع وامنيت مشرق به نقل از فارس، سردار نقدي در همايش سراسري مسئولان ستادهاي دهه فجر که صبح امروز در حوزه هنري برگزار شد، دهه فجر را يکي از بزرگ‌ترين تحولات تاريخ بشري خواند و اظهاراشت: اميد است اين تحول بزرگ بر اساس وعده امام خميني(رضوان‌الله تعالي عليه) در جهان فراگير شده و آرزوي همه بشر را براي تحقق حکومت عدل جهاني محقق کند.

وي ادامه داد: شايد عده‌اي در سال‌هاي قبل و حتي در حال حاضر با طعنه، نتيجه راهپيمايي‌هاي بزرگ مردم را زير سوال ببرند اما در پاسخ به آنها بايد گفت که انقلاب اسلامي بعد از دارا بودن خصوصيت ديني و مکتبي بودن، مردمي بودن و حضور هميشه در صحنه آنها يکي از برجسته‌ترين خصوصيات اين انقلاب است و آنهايي که چنين شبهه‌اي را مطرح مي‌کنند اصل انقلاب اسلامي را نشناخته و تصور مي‌کنند سرنوشت ملت‌ها جاي ديگري رقم مي‌خورد.

نقدي بيان داشت: عده‌اي ممکن است براي تبليغات و عوام‌فريبي دم از مردم بزنند اما در عمل به اين باور اعتقادي ندارند؛ در نيويورک با جرج سوروس تصميم مي‌گيرند که در ايران چه بشود و با شاه عربستان براي سرنوشت ملت تصميم‌گيري‌ مي‌کنند و از شيوخ و پادشاهان منطقه و مسئولان رسانه‌هاي اروپايي براي تاثيرگذاري در آينده کشور کمک طلب مي‌کنند.

وي گفت: اين‌ها انسان‌هاي عقب‌افتاده‌اي هستند که انقلاب اسلامي و مردم و نقش تاثيرگذار آنها را در صحنه‌هاي مختلف انقلاب نشناخته‌اند و به دروغ ادعا مي‌کنند که براي ملت ايران اصالت قائل هستند؛ دنيا امروز به آنها پاسخ داده است و شعارهاي ملت ايران در گوشه و کنار دنيا شنيده مي‌شود.

نقدي تصريح‌کرد: علاوه بر کشورهاي اطراف در شبه قاره هند، عکس رهبران اسلامي به ديوار خانه مردم نصب است و با بردن نام آنها اشک مي‌ريزند؛ مردم عراق که اين همه ظلم و رنج را متحمل شده‌اند به جاي تزلزل در اراده‌هايشان شعارهاي 22 بهمن ملت ايران را تکرار مي‌کنند و حتي در کف خيابان‌هاي نيويورک در دهه عاشورا بايد ديد که چه شعارها و نوحه‌هايي خوانده مي‌شود.

وي ادامه داد: امروز آرمان‌ها و شعارهاي انقلاب اسلامي دنيا را فراگرفته که همه اين‌ها به برکت حضور مستمر ايران در صحنه بوده است؛ امروز به پشتوانه همين حضور مردم در صحنه بسياري از دولت‌مردان کشورهاي ديگر جرات پيدا کردند که در مقابل زور بايستند و حرف خودشان را بزنند و حتي در اين راه جان بدهند و زير بار زور نروند که نمونه آن غزه و لبنان است.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين اظهار داشت: امروز پرچم جمهوري اسلامي و تصاوير نوراني امام خميني(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامي در دست کاروان آسيايي غزه است و صهيونيست‌ها بدانند که اين پرچم و عکس‌ها در آينده‌اي نزديک در کنار پرچم فلسطين و بيت‌المقدس به اهتزاز درخواهد آمد.

وي با بيان اينکه براي فتح قدس احتياجي به تانک و توپ و بمب اتم نيست، گفت: اگر امروز اسلحه به دست مي‌گيريم براي فتح دنيا نيست بلکه مي‌خواهيم در مقابل شقاوت‌ها و جنايت‌هاي صهيونيست‌ها از خود حفاظت کنيم.

نقدي اظهارداشت: انقلاب اسلامي در دل‌ها و قلب‌ها جلو مي‌رود و دنيا را از طريق دل‌ها فتح مي‌کند و هر که مي‌خواهد در گرفتن دنيا با انقلاب اسلامي رقابت کند توپ و تفنگ به کارش نمي‌آيد بلکه بايد توحيد داشته و دم از حکومت خداوند بزند و گرنه هر چه ديوار آهنين بسازند و اسلحه جمع کنند کاري از پيش نخواهند برد و انقلاب اسلامي پيروز ميدان است.

وي ادامه داد: فلسطيني‌ها نگران شهرک‌سازي صهيونيست‌ها نباشند و به صهيونيست‌ها هم پيشنهاد مي‌کنيم به شهرک‌سازي خود ادامه دهند و خانه‌هايشان را محکم‌تر بسازند چراکه فلسطيني‌ها به زودي به سرزمين خود بازخواهند گشت و آن وقت است که به اين خانه‌ها نياز پيدا مي‌کنند.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين افزود: همان‌طور که امام (ره) در 12 بهمن به ميهن اسلامي بازگشتند و هيچ سلاحي نتوانست جلوي حرکت ايشان را بگيرد قدس نيز فتح خواهد شد و پرچمي که به غزه رفت در کنار مسجدالاقصي به اهتزاز درخواهد آمد و اين اصلي‌ترين هدف انقلاب اسلامي است.

وي ارائه يک رويت جهاني را اصلي‌ترين موضوع دهه فجر خواند و گفت: انقلاب ما داراي يک رويت جهاني است و آنان که منکر اين واقعيت هستند يا انقلاب را نمي‌شناسند و جهان شمولي آن را قبول ندارند يا اسلامي بودن آن را زير سوال مي‌برند در هر دو صورت به انحراف رفته‌اند.

نقدي بيان داشت: انقلاب اسلامي يکي از بزرگ‌ترين دستاوردهاي بشريت در اعصار اخير است و سرمايه‌اي براي همه ملت‌ها است تا به وسيله آن خود را از چنگال ظلم و جور برهانند و لذا بايد آرمان‌هاي انقلاب اسلامي را با صداي بلند فرياد زد چراکه انقلاب اسلامي امروز جهاني شده است و مصداق آن را مي‌توان افتخار مردم کشورهاي جهان از رئيس‌جمهور کشورمان ديد.

وي مسئله وحدت را يکي از مهم‌ترين مسائل روز کشور خواند و گفت: ملت ما در کنار هم تا امروز پيش آمده‌اند و پيروزي‌هاي بزرگي که انقلاب اسلامي را پرآوازه کرده و در دنيا مورد احترام همه ملت‌هاي دنيا قرار داده است در سايه همين وحدت کلمه به وجود آمده لذا بايد از هر فرصتي براي يادآوري اين وحدت استفاده کرد.

رئيس بسيج مستضعفين اظهارداشت: در دوران‌هاي مختلف انقلاب عده‌اي براي منافع حزبي و گروهي خود مردم را دسته دسته مي‌کردند اما مردم همواره نشان دادند که زير بار هيچ گروه‌بازي نمي‌روند؛ سلايق بسيار متفاوتي در ميان مردم کشورمان وجود دارد ولي در تحزب، همه حزب خدا هستند و پشت سر ولايت فقيه حرکت مي‌کنند.

وي در پايان خاطر‌نشان کرد: ملت ما مي‌دانند که سلايق نبايد موجب گروه‌بندي‌ها و انشقاق ميان ملت باشد بلکه همه بايد با بصيرت پشت سر رهبري حرکت کنيم تا پيروزي‌ها ادامه داشته باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس