به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از روابط عمومي ارتش، عسگرزاده مدير عامل بانک حکمت ايرانيان در خصوص انتقال حساب کارکنان ارتش از بانک سپه به بانک حکمت ايرانيان تصريح کرد: پس از آنکه مالکيت ارتش بر اساس مصوبه شوراي انقلاب از بانک سپه برداشته شد، چون اين بانک ديگر خود را در اختيار ارتش احساس نميکرد، همان مشي و مسيري را طي کرد که ساير بانک هاي دولتي نظير بانک ملي، بانک ملت، بانک تجارت و ... در پيش گرفته بودند. بنابراين در بحث خدمات رساني، بانک سپه هيچ گونه حرکت مؤثري را براي کارکنان ارتش انجام نداد.
وي ادامه داد: به دليل همين گسستي که بين ارتش و بانک سپه ايجاد شده بود و از طرفي عمده مديران بانک سپه نيز نگرش مثبتي در ارائه خدمات بهتر به کارکنان ارتش نداشتند، در اولويت بندي تسهيلات، نياز ما را در رتبههاي بعدي قرار مي دادند.
مدير عامل بانک حکمت ايرانيان خاطرنشان کرد: اين در حالي بود که ارگانهاي ديگر مانند سپاه پاسداران و نيروي انتظامي با توجه به داشتن درک خوب و صحيح از بازار اقتصادي حاکم بر کشور تصميمات مؤثري در حوزه پولي و مالي گرفته بودند. به طور مثال نيروي انتظامي مؤسسه قوامين را تشکيل داد و سپس به سمت تأسيس بانک حرکت کرد. بانکي که اعضاي هيأت مديره آن کساني باشند که از جنس آنها بوده و کارکنان مجموعه خود را درک کنند.
عسگرزاده تشکيل بانک حکمت ايرانيان را يک حرکت اقدام بسيار مهم و يک موهبت براي ارتش جمهوري اسلامي ايران دانست و افزود:51 درصد سهام اين بانک متعلق به کارکنان ارتش جمهوري اسلامي ايران است و از نظر قانوني نيز کارکنان ارتش اشخاص حقيقي محسوب مي شوند.
وي تصريح کرد: از طرف ديگر اين بانک تحت نظارت دقيق بانک مرکزي و سازمان هاي نظارتي همچون سازمان بورس اوراق بهادار بوده و در حقيقت دوازدهمين بانک خصوصي کشور است که پا به عرصه فعاليتهاي پولي و مالي گذاشته است.
مدير عامل بانک حکمت ايرانيان تشکيل اين بانک را مرهون سياست و راهبردي دانست که فرمانده کل ارتش اتخاذ کرده و خاطرنشان کرد: بخش عمدهاي از سهام بانک حکمت ايرانيان به کارکنان ارتش جمهوري اسلامي ايران تخصيص يافته و اين خود در آينده به معيشت کارکنان کمک بسياري خواهد کرد.
عسگرزاده با اشاره به اينکه راهبرد اصلي ما عدم افزايش شعب خواهد بود، تاکيد کرد: فعلا اجازه نخواهيم داد تعداد شعب بانک به بيش از 300 شعبه افزايش يابد و شعبههايي هم که تأسيس ميشود به صورت تمام الکترونيک و 24 ساعته خواهند بود.
وي افزود: از ديگر برنامههاي آينده بانک، توسعه بانکداري اينترنتي است تا کارکنان ارتش و خانوادههاي محترم آنان در داخل منزل بتوانند کليه امور بانکي مورد نيازشان را انجام دهند.
مدير عامل بانک حکمت ايرانيان با بيان اينکه در کليه کويهاي سازماني و مجتمعهاي مسکوني ارتش باجههاي خودپرداز بانک حکمت ايرانيان کار گذاشته ميشود، اظهار داشت: از ديگر برنامههاي اجرايي ما در سال آينده انتقال بيش از 60 درصد حساب پس انداز کارکنان ارتش از بانک سپه به بانک حکمت ايرانيان و پس از آن انتقال کليه حسابهاي پس انداز کارکنان خواهد بود.
بنا بر اين گزارش، بانک حکمت ايرانيان در سال 1388 پس از دريافت مجوزهاي قانوني از بانک مرکزي به عنوان دوازدهمين بانک خصوصي و بيست و دومين بانک تأسيس شده در کشور، فعاليت خود را آغاز کرده است و 51 درصد از سهام اين بانک متعلق به کارکنان ارتش جمهوري اسلامي ايران است.