طبق گزارش رسانه‌هاي محلي‌، شمار افرادي که از طريق فراخوان بايد به عنوان سرباز جذب وزارت کشور روسيه مي‌شدند به تعداد مورد نياز نرسيد و در نتيجه اين وزارت براي پر کردن سمت‌ها به مجرمين سابقه دار روي آورد.

به گزارش گروه دفاع و امينت مشرق به نقل از خبرگزاري شينهوا‌، آژانس خبري اينترفاکس، به نقل از يک منبع از وزارت کشور روسيه اعلام کرد، کمپيني که براي به خدمت گرفتن افراد به راه افتاده بود و در 31 دسامبر خاتمه يافت نيازهاي وزارت را برطرف نکرد.

وزارت کشور براي 27 هزار تن فراخوان خدمت سربازي داده بود که از اين ميان به گفته‌ي سرگي توپچي يک مقام ارشد اين وزارت، تنها 18500 تن آمادگي خود را اعلام کردند.

به گفته وي از ميان افراد ثبت نام کرده‌، تعداد افرادي که قبلا جرم‌هايي مرتکب شده بودند به طرز چشمگيري افزايش داشت.

وي اين موضوع را با توجه به اينکه اين نيروها به مبارزه با جرم خواهند پرداخت "حقيقتي به شدت آزار دهنده" خواند.

منطقه‌اي اصلي که نيروهاي وزارت کشور در آن مستقر مي‌شوند قفقاز شمالي است. اين منطقه جزو جرم خيزترين مناطق روسيه به شمار مي‌رود.

قانون روسيه در رابطه با اجبار افراد به خدمت نظامي ميان مجرمين سابق و افرادي که مرتکب جرمي نشده‌اند، تفاوتي قائل نيست. در روسيه خدمت سربازي براي پسران بالاي 18 سال اجباري است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس