کد خبر 225648
تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۵

مدافع منچستریونایتد که به تازگی از تیم ملی کناره گیری کرده صحبت‌های عجیبی در مورد «سه شیر» انجام داده است.

به گزارش مشرق به نقل از فارس،‌ ریو فردیناند بر این باور است که تیم ملی انگلیس، DNA انگلیسی ندارد و به همین دلیل است که به مدت 47 سال در هیچ جام معتبری عنوان قهرمانی را به دست نیاورده است.

در رقابت‌های زیر 21 ساله‌های قهرمانی اروپا که هفته گذشته به پایان رسید، تیم تحت هدایت استیوارت پیرس بدون آنکه هیچ امتیازی از سه دیدار گروهی خود به دست آورد، از دور رقابت‌ها کنار رفت.

اکنون مدافع منچستریونایتد تاکید کرده پیش از آنکه انگلیسی‌ها بخواهند در رقابت‌های معتبر جامی را فتح کنند باید از نظر ذهنی روی آنها کار شود.

«اگر نگاهی به تیم‌های ایتالیا، هلند، اسپانیا و آلمان در سطح جوانان بیندازید، می‌توانید آنها را از رفتارشان و بدون آنکه رنگ پیراهن‌شان را ببینید شناسایی کنید. آنها شخصیت و DNA فوتبال ملی دارند، ما این مولفه را نداریم. سال 1966 که انگلیس قهرمانی در جام جهانی را به دست آورد، از هیچ تیم دیگری کپی برداری نکردیم. انگلیسی‌ها مانند خودشان فوتبال بازی کردند. در آن زمان، شخصیت و شیوه بازی انگلیس منحصر به فرد بود ولی اکنون آن را از دست داده‌ایم.»

فردیناند که با اسکای اسپورت گفت‌وگو می‌کرد افزود: ما تعدادی از بهترین بازیکنان فوتبال دنیا را در ترکیب تیم ملی داریم. کاری که سرمربی باید انجام دهد این است که آنها را کنار هم قرار داده و برای حضورشان در کنار هم سیستمی را طراحی کند. با این روش می‌توان به همه چیز رسید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس