پس از انتشار خبر سرنگوني 2 فروند هواپيماي جاسوسي در خليج فارس به ‌نقل از فرمانده نيروي هوافضاي سپاه،‌ شبکه‌هاي خبري منطقه آن را به صورت گسترده بازتاب دادند.

به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از فارس، خبر سرنگوني 2 فروند هواپيماي بيگانه در خليج فارس توسط نيروي هوافضاي سپاه بازتاب گسترده‌اي در رسانه‌هاي منطقه داشت به طوري که اغلب شبکه‌ها اين خبر را به شکل فوري بازتاب دادند.

شبکه تلويزيوني بي‌بي‌سي عربي با نوعي سردرگمي ضمن اعلام اين خبر در گفت‌وگو با کارشناس خود اعلام کرد که تنها گزينه محتمل اين است که هواپيماها متعلق به آمريکا بوده باشد.

اين شبکه خبري در گفت‌وگو با محمدصالح صدقيان مدير مرکز عربي مطالعات ايران تلاش کرد اطلاعات بيشتري در اين باره به دست آورد.

محمدصالح صدقيان در اين گفت‌وگو با اشاره به انتشار خبر سرنگوني دو فروند هواپيماي بيگانه توسط سپاه پاسداران گفت: حاجي‌زاده اين خبر را به منظور تشريح توان هوايي، زميني و دريايي سپاه پاسداران بيان کرده است.

وي همچنين در پاسخ به اين سؤال که با وجود حضور بزرگترين پايگاه نظامي آمريکا در خليج فارس در قطر آيا مي‌دانيد اين هواپيماها متعلق به چه کشورهايي بوده است، گفت: تنها احتمال اين است که هواپيماي سرنگون شده آمريکايي بوده باشد هر چند که ممکن است اين هواپيماها از قطر، افغانستان و يا عراق براي جاسوسي به پرواز درآمده باشند.

اين شبکه در ادامه تلاش کرد تا از اين خبر در راستاي پروژه ايران هراسي در منطقه استفاده کرده و اين هواپيماها را مرتبط با پايگاه هاي نظامي آمريکا در قطر معرفي کند.

شبکه تي‌آرتي ترکيه نيز خبر سرنگوني دو هواپيماي جاسوسي در خليج فارس توسط سپاه را منعکس کرد.

همچنين شبکه خبري العربيه که وابسته به شاهزاده‌هاي سعودي است، در گزارشي ويژه درحالي که به معرفي توانايي‌هاي پروازي هواپيماهاي بدون سرنشين آمريکايي مي‌پرداخت، مدعي شد که اين هواپيماها در ارتفاع 8 هزار متري زمين پرواز مي‌کنند و هدف قرار دادن آنها کار بسيار مشکلي است.

اين شبکه که به اتخاذ مواضع ضدايراني مشهور است، در ادامه اين گزارش در گفت‌وگو با يک کارشناس مسائل نظامي اعلام کرد که اين براي اولين بار نيست که هواپيماهاي بدون سرنشين آمريکا سقوط مي‌کنند.

العربيه در واکنشي منفعلانه به توان دفاعي ايران، در حالي که تلاش داشت تا از اهميت اين خبر بکاهد، مدعي شد که تنها موشک‌هاي ساخت روسيه مي‌توانند اين هواپيماها را مورد هدف قرار دهند.

با اين حال کارشناس العربيه اذعان کرد که ممکن است ايران نيز اين توان را داشته باشد.

وي در ادامه مدعي شد که آمريکا در حال بکارگيري سري جديد هواپيماهاي بدون سرنشين با 8 دوربين است به طوري که بتواند يک شهر را تحت پوشش قرار دهد.

از سوي ديگر شبکه تلويزيوني روسي‌اليوم نيز خبر سرنگوني دو هواپيماي جاسوسي توسط سامانه دفاع موشکي ايران را بازتاب داد و تاکيد کرد که اين هواپيماها پس از ورود به آسمان ايران سرنگون شده‌اند.

بنابر اين گزارش درحالي که خبر سرنگوني 2 فروند هواپيماي بيگانه در خليج فارس در شبکه‌هاي خبري منطقه بازتاب گسترده‌اي داشت، برخي رسانه هاي فرامنطقه‌اي از بازتاب اين خبر خودداري کردند و تنها خبر برگزاري نشست خبري سکينه محمدي آشتياني را به عنوان يکي از خبرهاي اصلي خود قرار دادند به گونه‌اي که سي‌ان‌ان، فرانس 24 و بي‌بي‌سي انگليسي مصاحبه سکينه محمدي با پرس تي‌وي را در صدر اخبار خود قرار دادند.
سردار اميرعلي حاجي زاده فرمانده نيروي هوافضاي سپاه با اشاره به اينکه اين نيرو تا کنون تعداد زيادى از هواپيماهاى جاسوسى و فوق پيشرفته متجاوز را سرنگون و در مواردى مهندسى معکوس کرده است، افزود: ايران دو فروند هواپيماى بيگانه نيز را در خليج فارس سرنگون کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس