کد خبر 223011
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۷:۴۲

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه پس از انتخابات رقابت‌ها باید به رفاقت تبدیل شوند، گفت: یک مدیر موفق باید کم‌حاشیه باشد.

به گزارش مشرق به نقل از تسنیم، محمدباقر قالیباف کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری عصر امروز طی سخنانی در شبکه رادیویی جوان اظهار داشت: بنده جزو جوانانی هستم که با انقلاب رشد کردم و توانستم مسیر زندگی خود را طی کنم. همچنین در دفاع مقدس و پس از آن در جاهای دیگر توفیق حضور داشتم و سعی کردم در حوزه عمل و مدیریت تمام توان خود را به کار گیرم.

وی ادامه داد: یک دین جدی نسبت به جوانان عزیز کشورم دارم و این دین همیشه بر دوشم سنگینی کرده چرا که انقلاب اسلامی در آغاز خود به جوانی مثل من فرصت داد تا از 18 سالگی درگیر کار شوم و از  فرصت‌ها استفاده کنم و فکر می‌کنم که باید این همه لطف انقلاب را به من شده است، به پای جوانان بریزم و فرصتی که انقلاب برای من فراهم کرد که بتوانم برای جوانان نیز ایجاد کنم و دین خود را ادا کنم.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری همچنین گفت: شاید مهمترین انگیزه‌ام از حضور در عرصه انتخابات این است که مدیریت موجود را یک مدیریت پیر، خسته و بسته می‌دانم و احساس می‌کنم که نیاز به تغییر دارد و این تغییر امکان‌پذیر نیست مگر اینکه جوانان در عرصه‌های مختلف حضور یابند.

قالیباف در پاسخ به این سوال که تعبیر شما از یک مدیر موفق چیست، تصریح کرد: مدیر موفق کسی است که در ابتدا خود را باور داشته باشد، البته نمی‌خواهم بگویم که باید خودرای باشد اما باید یک اطمینان درونی داشته باشد و هرکاری که می‌خواهد انجام دهد، مطمئن باشد که از پس آن بر می‌آید؛ همچنین باید تخصص و تعهد لازم را هم داشته باشد.

وی افزود: مدیر موفق باید کم‌حاشیه باشد چرا که یکی از مشکلات امروز این است که در کشور کارهای اجرایی و سیاسی به هم گره خورده و به این دلیل که مدیران به سرعت از متن به حاشیه می‌آیند و به جای اینکه دغدغه مشکلات مردم را داشته باشند، سرگرم حواشی می‌شوند و از رسالت اصلی خود بازمی‌مانند. همچنین این حاشیه‌پردازی سبب می‌شود که از خرد جمعی استفاده نکنند و کم‌کم به تصمیم فردی روی بیاروند و با آزمون و خطا حرکت کنند و آنقدر در حاشیه می‌ماند که نمی‌تواند مشکلات مردم و جامعه را بفهمد.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری بر همین اساس تاکید کرد: بنده از یک خانواده متوسط رو به ضعیف بودم و هیچ عقبه قدرت و ثروتی نداشته و تا به امروز توفیق داشتم که به جایی برسم که این جرأت را پیدا کنم و بگویم نامزد انتخابات هستم و این چیزی نیست جز لطف خدا البته این فرصت از جوانان ما گرفته شده است، بنابراین احساس دین می‌کنم و می‌خواهم بیایم و این کارها را انجام دهم.

قالیباف با بیان اینکه امروز کشور دچار ضعف مدیریتی و سوءتدبیر است، گفت: همه ما اتفاق نظر داریم که کشور ما منابع بسیاری دارد، اما متاسفانه مردم ما در زحمت هستند و بنده حلقه گمشده در این میان را سوءتدبیر مدیران می‌دانم و احساس می‌کنم که می‌توانم به اصلاح این روند کمک کنم تا کشور متحول شود البته برنامه اقتصادی هم دارم و فکر می‌کنم به اصلاح امور کمک کنم.

وی افزود: تجربه نشان داده که در سه دهه گذشته هیچ اتفاق بزرگی نیفتاده و ما باید از این مسیر نادرست خارج شویم و روی ریل حرکت بیفتیم، تا مشکلات حل شود.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوال مجری برنامه که پرسید چقدر برای امنیت روانی، اقتصادی و سیاسی مردم اهمیت قائل هستید، تصریح کرد: در زندگی انسان‌ها هیچ موضوعی مهمتر از امنیت نیست و همواره امنیت و سلامت اساس کار است البته امنیت جنبه‌های مختلفی دارد و می‌تواند یکی آرامش در جامعه ایجاد کند و البته به تبع آن آسایش هم بوجود می‌آید.

قالیباف با تاکید بر اینکه یکی از مهمترین وظایف دولت این است که آرامش، آسایش و امنیت را به جامعه بیاورد، گفت: البته به دلیل اهمیتی که امنیت در جامعه دارد، گاهی اوقات سیاست‌بازان و کسانی که در دولت‌ها هستند، پا روی قانون می‌گذارند و از این نیاز مردم سوءاستفاده کرده و رفتار تهدیدمحوری، محدودیت‌آوری و دخالت در زندگی شخصی مردم را با حربه امنیت بوجود می‌آورند، در واقع با حربه امنیت یک ناامنی روانی برای مردم ایجاد می‌کنند که این ناامنی حتی در حوزه اقتصادی، امنیت عمومی و زندگی شخصی افراد نیز بروز می‌یابد.
وی بر همین اساس تاکید کرد: برنامه‌ای که بر آن تاکید  دارم توجه به حقوق مردم و بحث امنیت است تا هیچ‌گاه امنیت ابزاری برای سوء استفاده و ایجاد محدودیت برای مردم نشود.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوال دیگری راجع به اینکه برخورد و همراهی شما با رقیبتان در انتخابات و در صورت پیروزی او چیست؟ گفت: فکر می‌کنم رقابت تا روز انتخابات است و تا 24 خردادماه که روز حضور مردم برای خلق یک حماسه سیاسی است، رقابت بین کاندیداها وجود دارد و البته باید باشد اما پس از برگزاری انتخابات رقابت‌ها باید به رفاقت تبدیل شود.

قالیباف بر همین اساس ابراز امیدواری کرد: کاش سیاست‌مداران به اندازه جوانان قهرمان ما در عرصه‌های ورزشی صفت خوب پهلوانی را داشتند و این صفت پهلوانی به سیاست هم می‌آمد چرا که ورزشکاران با اینکه با یکدیگر رقابت جدی دارند اما وقتی یک‌نفر پیروز می‌شود، فرد پیروز دیگری را در آغوش گرفته و ابراز محبت و تواضع می‌کند که این خصلت خوبی است و باید سعی کنیم رقابت‌ها را به رفاقت تبدیل کنیم چرا که غرض از حضور در عرصه باید خدمت به مردم و کسب رضایت خدا باشد.

وی ادامه داد: البته این موضوعی که گفتم یک امر 2 طرفه است و هر 2 فردی که با یکدیگر رقابت دارند، باید این ابراز محبت و خضوع را در برابر یکدیگر داشته باشند البته برنده باید از موضع تواضع بیشتری رفتار کند و از فکر و نظر رقبای خود نیز استفاده کند البته آنها هم که موفق به پیروزی نشده‌اند، نباید تصور کنند که حتما حقی دارند و یا باید بده‌بستانی در این میان اتفاق بیفتد.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری همچنین تاکید کرد: بنده آماده هستم که در صورت پیروزی رقبایم، تجارب و برنامه‌های خود را در اختیارشان قرار دهم چرا که این کار شرط انصاف و عقل است.

قالیباف در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه برای تعمیق روابط و ایجاد وحدت مردم و سیاست در اخلاق چه می‌کنید، گفت: این موضوع یکی از مسائلی است که در کشور تاکنون امتحان خوبی در این زمینه پس نداده‌ایم و حوادثی که در گذشته اتفاق افتاده نشان می‌دهد که در بروز اختلافات هر 2 طرف مقصر هستند، البته ممکن است سهم‌ها در تقصیر کم و زیاد باشد اما احساس من این است که برای رسیدن به وفاق ملی نیاز به ایجاد یک همبستگی و همدلی در جامعه داریم.

وی بر همین اساس تصریح کرد: بنده سعی می‌کنم این موضوع را در اولویت کارهای خود قرار دهم البته یک همدلی حتما باید در حوزه کسانی که قدرت در دستشان است، وجود داشته باشد؛ در واقع باید یک همدلی در بخش توزیع فضای قدرت در سطوح مختلف و یک همدلی در سطح جامعه و بین مردم باشد چرا که اگر در درون سازمانی همدلی و همبستگی نباشد آن دستگاه قادر نیست این همدلی را با مردم ایجاد کند و وقتی همدلی بین دولت و بخش‌های مختلف قدرت وجود ندارد، همبستگی نیز بین بدنه قدرت با مردم بوجود نمی‌آید.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: اگر دولت دغدغه مردم را نداشته باشد، از متن به حاشیه می‌آید و از همان ابتدا به دنبال حفظ قدرت می‌افتد و فراموش می‌کند که حفظ قدرت در ایجاد وحدت با مردم است و به دلیل این فراموشی به دنبال زدوبند می‌افتد.

قالیباف افزود: این همدلی زمانی اتفاق می‌افتد که کارها با عدالت و انصاف پیش رفته و تبعیض وجود نداشته باشد و مردم بر اساس لیاقت و شایستگی در دولت و دستگاه‌ها به کار گرفته شوند. به عنوان مثال اگر دولت دغدغه مردم را نداشته باشد، وقتی یک جوان که دارای محرومیت نسبی است، خود را کنار جوانی می‌بیند که ماشین چندصدمیلیونی سوار می‌شود، نمی‌تواند با او همدلی و همبستگی داشته باشد در واقع در این شرایط حرف زدن در مورد همدلی و همبستگی ملی حرفی ناپخته و شعاری است.

وی ادامه داد: اما اگر جوانی که محرومیت را حس کرده؛ ببیند که دولت دغدغه او را دارد، وفاق ملی اتفاق می‌افتد در غیر این صورت حرف‌ها، شعار است و در عمل مقابل هم می‌ایستیم و تمام ظرفیت‌های خود را از بین می‌بریم بنابراین اگر توفیق خدمت پیدا کنم، اجازه نمی‌دهم دغدغه‌ای جز مردم در دولتم باشد.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری همچنین تاکید کرد: در دولتم مدیرانی را به کار می‌گیرم که متدین، وفادار به نظام اسلامی و قانون اساسی باشند، همچنین شایستگی و تخصص نیز داشته باشند و حتی اگر مخالف قالیباف هم باشند، اما اگر این ویژگی را داشته باشند، حتما در سیستم خود از آنها استفاده می کنم.

قالیباف در پایان سخنان خود تاکید کرد: نگاه من به جوانان بیش از دیگران است البته معتقدم که استفاده نکردن از تجربه بزرگان ما را به بیراهه می‌برد بنابراین باید از توان جوانان و تجربه بزرگان استفاده کرد و با این کار می‌توان وفاق ملی، وحدت و اخلاق را در کشور پیاده کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • مجید ۱۸:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۲
    0 0
    برنامه خاصی، راهکار خاصی کلا نداره؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس