کد خبر 222472
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۷:۳۷
به گزارش مشرق، کیهان در ویژه های خود نوشت:

حذف عارف و حمایت از روحانی برای اصلاح‌طلبان قوز بالا قوز شد

حذف عارف از انتخابات به نفع نامزد کارگزاران، باعث دلخوری و اعتراضات گسترده در جبهه اصلاحات شده است.
در این باره وب‌سایت اصلاح‌طلب آینده آن‌لاین که از خاتمی حمایت می‌کند، خبر داد «جمعی از روزنامه‌نگاران اصلاح‌طلب در دیدار با سیدمحمد خاتمی، رئیس‌جمهور سابق کشور، از او خواسته بودند موضع خود را پیرامون ائتلاف حسن روحانی و محمدرضا عارف صریحاً بیان کند. در این دیدار یکی از روزنامه‌نگاران اصلاح‌طلب ضمن تأکید بر حفظ گفتمان اصلاح‌طلبی، زنده نگه‌داشتن این گفتمان را بر پیروزی در انتخابات ارجح دانست و گفت: معرفی حسن روحانی به عنوان نماینده جریان اصلاحات به سود این جریان نیست و خبرهای مکرر منتشر شده پیرامون تکذیب کناره‌گیری عارف به نفع روحانی، نشان از فشار جریان کارگزاران علیه نماینده اصلاحات دارد.»
آینده می‌افزاید: این روزنامه‌نگاران از سیدمحمد خاتمی خواستند نظر خود را پیرامون این ائتلاف صراحتاً بیان کند و از عارف به عنوان نماینده جریان اصلاحات حمایت کرده و تلاش کند ائتلاف حول کاندیداتوری عارف شکل گرفته و حیات و ممات اصلاحات را با کارگزاران و روحانی گره نزنند. برخی اصلاح‌طلبان بر این باورند که حسن روحانی نمی‌تواند نماینده شایسته‌ای برای جریان اصلاحات باشد و شاهد ادعای خود را مناظره جمعه تلویزیون می‌دانند که حسن روحانی به ندرت از جریان اصلاحات یاد کرد، در صورتی که عارف حیثیت خود را به پای اصلاحات گذاشت و به تمامه از آن دفاع کرد. روز گذشته غلامحسین کرباسچی دبیرکل حزب کارگزاران در مصاحبه با مهر اعلام کرد شورای 10 نفره مشورتی خاتمی، روحانی را به عنوان کاندیدا انتخاب کرده و محمدرضا عارف را کنار گذاشته‌اند.
کرباسچی افزود: به هر حال اگر این اتفاق بیفتد چون مجموعه اصلاح‌طلبان و نیروهای مرتبط یک کاندیدا خواهند داشت کمک بزرگی برای آقای روحانی خواهد بود.
عبارت تردیدآمیز کرباسچی از آن جهت است که عارف دیروز آخرین مقاومت خود را نیز انجام داد و اعلام کرد تا آخر در انتخابات می‌ماند و به نفع کسی کنار نمی‌رود. اما براساس اطلاعات موجود، عارف مجبور است به این کودتای نرم تن دهد و بده بستان تازه خاتمی با کارگزاران و هاشمی را بپذیرد. به نوشته رضا جلودارزاده سردبیر هفته‌نامه توقیف شده صبح آزادی در فیس‌بوکش، خاتمی تا همین اواخر می‌گفته- و او خود از خاتمی شنیده- که «رئيس‌جمهور من دکتر عارف است.»
در همین حال محمدجواد حق‌شناس عضو حزب اعتماد ملی در مصاحبه با فرارو و در پاسخ این سؤال که آیا اصلاح‌طلبان مطمئن هستند پس از حمایت از روحانی، او در همان تفکر اصلاح‌طلبی مدنظر اصلاح‌طلبان را نمایندگی کند؟، گفت:‌«خیر و اصلاً همچین انتظاری هم ندارند. بحث این است که نتیجه ائتلاف هرچه باشد دو طرف به آن پایبند هستند و نه اصلاح‌طلبان از اعتدال‌گرایان انتظار ویژه دارند و نه اعتدال‌گرایان از اصلاح‌طلبان انتظار ویژه دارند.»
آنچه کام طیف وسیعی از اصلاح‌طلبان را درباره معرفی حسن روحانی به عنوان نامزد این جریان تلخ می‌کند، اظهارات صریح روحانی در جریان حوادث تیر ماه 78 و حمله صریح به اوباش مسبب آن آشوبگری است. وی در سخنرانی راهپیمایی بزرگ ملی 23 تیر که منجر به ختم غائله شد، می‌گوید: «این گروهک‌ها و این چند صد نفر اوباش چیزی نیستند که بخواهند برای ملت ما و برای مردم عزیز و قهرمان تهران، نگرانی به وجود آورند. (تکبیر حضار)... در کدام کشور جهان، حرکت‌های آشوب‌طلبانه این چنین تحمل می‌شود؟ اینها خیلی پست‌تر و حقیرتر از آن هستند که بخواهیم نسبت به آنها تعبیر حرکت براندازی را مطرح کنیم. در کجای دنیا و در کدام کشور و توسط کدام دولت، آشوب، تخریب و برهم زدن نظم جامعه، تحمل می‌شود. مگر دولت مقتدر جمهوری اسلامی ایران مسئولین امنیتی نظام، این‌گونه حوادث را تحمل خواهند کرد.
این صبر و متانت، در یکی دو روزه برای این بود که ماهیت این چند صد نفر اوباش به خوبی برای مردم ما روشن می‌شود و همه به خوبی بدانند اینها چه کسانی هستند و دارای چه ماهیتی هستند... بی‌تردید این افراد دشمن مردم ایران و ارزش‌های این مرز و بوم هستند، این اوباش حتی به مساجد هم تعرض کردند. ادامه این وضع برای نظام ما کشور ما و ملت ما قابل تحمل نخواهد بود. دیروز نسبت به این عناصر دستور قاطع داده شد، دیروز غروب دستور قاطع صادر شد تا هرگونه حرکت این عناصر فرصت‌طلب، هر کجا که باشد با شدت و با قاطعیت برخورد شود و سرکوب شوند. (تکبیر حضار) مردم ما شاهد خواهند بود که از امروز نیروی انتظامی، نیروی قهرمان بسیج حاضر در صحنه، با این عناصر فرصت‌طلب و آشوبگر- اگر جرات ادامه حرکت مذبوحانه داشته باشند- چه خواهند کرد.» (تکبیر حضار).
وی همچنین درباره ماهیت آشوبگران گفته بود:‌ «دشمنان خارجی، آنها که در این چند روز کف زدند و همچنین این عناصر پست و مزدور، بدانند اسلام در این کشور زنده است و زنده خواهد ماند. مردم عزیز و بزرگوار تهران و ایران زنده‌اند و در صحنه‌اند و با همان شور و هیجان سال‌های 58-57 در صحنه حضور دارند و پاسخ دندان‌شکن به آنها خواهند داد...
خوشبختانه اکثر این عناصر در ظرف دیروز و دیشب دستگیر شده‌اند. همه این افراد مورد بازجویی قرار خواهند گرفت. در میان این افرادی که دستگیر شده‌اند افراد شرور، جنایتکار و سابقه‌دار، وابسته به گروهک‌های معاند و ورشکسته، افرادی که به نوعی از سوی دستهای مشکوک تطمیع شده بودند همه اینها دیده می‌شوند.»
یادآور می‌شود جعفر توفیقی رئیس ستاد انتخاباتی عارف، دیروز اعلام کرده بود انتشار خبر کناره‌گیری عارف، بی‌اخلاقی رسانه‌ای است.
همچنین به گزارش بعدازظهر دیروز ایسنا، محمدرضا عارف در جریان سفر به خرم‌آباد، شایعه کناره‌گیری به نفع روحانی را رد کرد و در پاسخ این سوال که آیا به نفع روحانی کنار می‌روید یا نه، گفت: تا آخر در صحنه هستم و به نفع کسی کنار نمی‌روم. اصلاح‌طلبان عقب‌نشینی نمی‌کنند و با قدرت در انتخابات شرکت می‌کنند.  

واشنگتن‌پست: سرسختی حزب‌الله مسیر جنگ سوریه را تغییر داد

«آنچه مسیر جنگ سوریه را تغییر داد یک نیروی سرسخت، آموزش‌دیده و کاملاً مسلح از گروه شیعه حزب‌الله بود که به لبنان مسلط و پاسخگوی ایران است. پیروزی بشار اسد در شهر القصیر مدیون آنهاست.»
این تحلیل را روزنامه آمریکایی واشنگتن‌پست منتشر کرد و نوشت: «قصیر یک شهر راهبردی است و نیروهای اسد اکنون می‌توانند به مناطق تحت تسلط مخالفان در مرکز و شمال سوریه از جمله حلب پیشروی کنند. از دست رفتن قصیر به مخالفان سوری، ضربه روحی وارد می‌کند و راه انتقال تجهیزات برای آنها را می‌بندد. هیچ کس نمی‌داند که آیا این آخرین بدبیاری خواهد بود یا نه؛ اما همه می‌دانند که اسد اکنون از موقعیت خوبی برخوردار است.»
چارلز کروتامر تحلیلگر واشنگتن پست می‌افزاید: این یک پیروزی بزرگ نه فقط برای تهران، بلکه همچنین برای مسکو است. اما بازماندگان این نبرد، ترکیه حامی اصلی مخالفان، اردن نزدیکترین متحد عربی آمریکا و متحدان آمریکا در حاشیه خلیج‌فارس هستند که تأمین‌کنندگان اصلی تسلیحاتی مخالفان سوری به شمار می‌روند. بازنده دیگر آمریکا است که رئيس‌جمهورش نه تنها یک فرد ضعیف، بلکه فردی بی‌عرضه به نظر می‌رسد.
از سوی دیگر روزنامه فرانسوی لوموند درباره پیروزی‌های بزرگ سوریه برگروه‌های معارض نوشت: بشار اسد بازپس‌گیری شهر القصیر را مدیون حمایت‌های ایران و حزب‌الله لبنان است. پیروزی حزب‌الله لبنان در شهر راهبردی القصیر را بدون شک می‌توان نقطه عطفی در بحران سوریه توصیف کرد.
ژان پی‌یرفیلیو نویسنده مقاله می‌افزاید: اصل مبارزه با مخالفان مسلح در القصیر را حزب‌الله لبنان و ایرانی‌ها بر عهده داشته‌اند و با پشتیبانی توپخانه و ارتش زرهی رژیم دیکتاتور سوریه موفق به این کار شده‌اند.
لوموند اضافه کرد: در حقیقت باید گفت که بیش از یک سال است که روند درگیری‌ها در سوریه کاملاً تفاوت کرده است و ارتش سوریه با سپردن خط مقدم درگیری‌ها به نیروهای حزب‌الله و سپاه پاسداران ایران، عملاً از این نیروها پشتیبانی زرهی می‌کند.»
ژان‌پی‌یر فیلیو افزود: اعتقاد شیعیان به آمدن مهدی موعود (عج) و لزوم نابودی دشمنان، گفتمان امروز حزب‌الله لبنان و رهبر آنان سیدحسن نصرالله است. براساس این اعتقاد آخرالزمانی است که حزب‌الله لبنان در سوریه فداکاری می‌کند و شهید می‌دهد. نصرالله برای نشان دادن ارادت خود به آیت‌الله خامنه‌ای این کار را انجام می‌دهد.
لوموند تصریح کرد: فراخوان دفاع از حرم حضرت زینب(س) هم به منظور گردآوری هزاران شبه‌نظامی عراقی و اعزام آنها به سوریه صورت گرفت.
این حرم دو مناره طلایی دارد که از سوی ایران به سوریه هدیه داده شده است. این دو مناره نفوذ ایران در این مکان را نشان می‌دهد.

نتانیاهو : خودمان را گول نزنیم، انتخابات ایران چیزی را تغییر نمی‌دهد

نخست‌وزیر اسرائیل از مقامات رژیم صهیونیستی و غربی خواست خود را گول نزنند و دلخوش به نتایج انتخابات ایران نباشند.
به گزارش رویتر بنیامین نتانیاهو در نشست کمیته روابط خارجه کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) گفت: نتیجه انتخابات ایران چیزی را تغییر نخواهد داد و از جمله برنامه هسته‌ای ایران را دچار تغییر نخواهد کرد.
وی اضافه کرد: این انتخابات اثری بر برنامه‌های ایران ندارد. خواستم کسی خودش را گول نزند. خودمان را فریب ندهیم؛ نتیجه انتخابات ایران هر چه باشد تغییری به وجود نخواهد آورد.  

دوست خوب منافقین: من هم تحریم!

«دوست خوب بهائیان و سازمان منافقین»، به طیف تحریم انتخابات پیوست.
فائزه هاشمی پس از آزادی از زندان از دوستان خوب خود در زندان از جمله بهائیان، لائیک‌ها، چپ‌ها و اعضای سازمان مجاهدین (منافقین) خبر داده و گفته بود برخلاف نظر پدرش حاضر نیست آنها را منافقین بخواند. سازمان منافقین و سلطنت‌طلبان پیش از این بر لزوم تحریم انتخابات ریاست‌جمهوری تاکید ورزیده‌اند.
دختر هاشمی رفسنجانی در مصاحبه با سایت کلمه وابسته به شبکه فتنه مقیم پاریس درباره قصد شرکت در انتخابات گفت کاندیدایی ندارم و شرایط مناسبی نمی‌بینم که بخواهم شرکت کنم.
وی رد صلاحیت پدرش در انتخابات ریاست‌جمهوری و نیز رد صلاحیت اصلاح‌طلبان در انتخابات شوراها را علت بی‌انگیزگی خود عنوان کرد و درباره رد صلاحیت آقای هاشمی گفت: این اقدام دور از انتظار بود. از نظر من رد صلاحیت آقای هاشمی یعنی رد جمهوریت و اسلامیت نظام(!).
گفتنی است فائزه هاشمی به واسطه کسانی چون لاهوتی در ارتباط با سازمان تروریستی منافقین قرار داشت. با عنایت به اینکه او هنوز هم قاتل 12 هزار شهروند و مقام ایرانی را «مجاهد» و نه «منافق» می‌داند، اظهارنظر نامبرده درباره اسلامیت و جمهوریت نظام فاقد کمترین اعتباری است چه رسد به اینکه ارکان و مبانی یک نظام را به اشخاص فرو بکاهد.
وی به هنگام تصدی مدیریت روزنامه زن نیز، مصاحبه‌ای با بیوه غارتگر محمدرضا پهلوی ترتیب داد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس