کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت:‌ بنده هدیه ازدواجی در حدود 23 میلیون تومان را تعریف کردم به صورتی که نه تنها گرانی و تورم ایجاد نشود بلکه کمکی به تولید کننده‌ها نیز باشد.

به گزارش مشرق، محسن رضایی کاندیدای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری در برنامه تلویزیونی انتخاب شما که از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش شد اظهار داشت: وقتی نام جوان را می‌شنوم و جوانان را می‌بینم از یک طرف نشاط و شادابی به من دست می‌دهد زیرا بزرگترین سرمایه ایران هستند و از طرفی هم غصه می‌خورم که پر و بال آنها بسته است.

وی افزود: من به جوانان هم به عنوان سرمایه هم منبع برای اداره کشور و هم هدف نگاه می‌کنم و یکی از وظایف خود را آماده کردن جوانان برای آینده کشور می‌دانم که متاسفانه در این خصوص غفلت شده و برای آینده کادر سازی صورت نگرفته است.

رضایی ادامه داد: جوانان ثروت عظیمی برای عبور از شرایط کنونی کشور هستند و حتما باید مشکلات جوانان را رفع کنیم. بیکاری، عزت جوانان ما را خرد کرده است. من وقتی می‌‌شنوم جوانی در وسط خیابان‌های تهران به دلیل اعتیاد به زمین می‌افتد مثل این است که خبر انفجار بمبی در وسط تهران را شنیده‌ام. عزت جوانان برای من بسیار مهم است.



این نامزد انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: فرمانداری‌ها و استانداری‌ها را عموما به جوانان تحصیلکرده می‌دهم و چند سال بعد این استانداران جوان را وارد کابینه می‌کنم. در این صورت در سال چهارم تعداد قابل توجهی از جوانان برای اداره آینده کشور آماده شده‌اند.

رضایی با بیان اینکه برای رفع معضل بیکاری برنامه‌های مفصلی دارم به مسئله ازدواج اشاره و خاطرنشان کرد: بنده هدیه ازدواجی در حدود 23 میلیون تومان را تعریف کردم به صورتی که نه تنها گرانی و تورم ایجاد نشود بلکه کمکی به تولید کننده‌ها نیز باشد.

وی افزود: ما بنگاه‌هایی که می‌توانند جهیزیه ازدواج را فراهم کند شناسایی کرده‌ایم و این پول را به آنها می‌دهیم تا در تولید پیشرفت کنند و در قبال کوپنی که به زوج‌ها می‌دهیم تا وسایل جهیزیه را از این بنگاه‌ها تهیه کنند.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در خصوص منازعات سیاسی در کشور گفت: من این منازعات را پایان می‌دهم چون نه سودی برای مردم داشته و نه آنها که در آن شرکت داشتند. دعوایی که هیچ برنده‌ای ندارد و فقط هزینه سنگین به کشور تحمیل می‌کند.

وی افزود: با تشکیل دولت فراگیر کاری می‌کنیم که بهانه‌ای دست کسی برای دعوا نباشد. و همچنین میزهای گفت‌وگو را در کشور ایجاد می‌کنیم تا همه مباحث مطرح شود.



رضایی با بیان اینکه به منازعات سیاسی پایان می‌دهیم، گفت: اولین مناظره انقلاب را بنده و آقای بنی‌صدر از طرف انقلاب و به پیشنهاد شهید بهشتی با چریک‌های فدایی داشتیم و مردم به صورت شفاف در جریان موضوع قرار گرفتند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ریاست جمهوری به هیچ وجه مصونیت ایجاد نمی‌کند، اظهار داشت: رئیس‌جمهور خادم ملت است و من مردم سالاری را جاده دوطرفه می‌دانم. ما باید پاسخگوی مردم باشیم. اما متاسفانه کم کم مردم سالاری دینی به سمت جاده یک طرفه می‌رود و برای دولتمردان خط ویژه ایجاد می‌شود.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: دولتمردان وقتی روی صندلی ریاست جمهوری می‌نشینند نباید دچار توهم شوند آنها باید پاسخگو و در تعامل با سایر قوا و تابع قانون باشند.

رضایی تاکید کرد: از منافع دولت و اختیارات ریاست جمهوری محکم دفاع می‌کنم اما از طرفی می‌دانم با تعامل سازنده و تفاهم کارها بهتر جلو می‌رود. مدیریت من اقناعی است نه سلسله مراتبی و گفت‌وگو و اقناع کردن را در دستور کار خود با سایر قوا قرار می‌دهم.

محسن رضایی در ادامه سخنانش در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه با وجود آنکه ایران دارای سرمایه عظیم خدادادی است چرا رتبه اقتصادی‌اش تقریباً 145 است و چرا تا این حد مشکلات اقتصادی در کشور داریم، گفت: طی 24 سال گذشته، سه دولت داشتیم، این دولت‌ها خیلی برای کشور زحمت کشیدند، هم دولت آقای هاشمی هم دولت آقای خاتمی و هم دولت آقای احمدی‌نژاد، بنده دست آنها را می‌بوسم چرا که زحمات زیادی کشیدند و فداکاری کردند.

 

وی افزود: رشد اقتصادی ایران در طول هر سه دولت حدود 4 درصد بوده است در حالی که اندیشه‌های تکنوکراتی در یک دولت، اندیشه‌های لیبرالی در دولت دیگر و اندیشه‌های دولت‌گرایانه در یک دولت دیگر وجود داشت یعنی اندیشه‌های متفاوت روی کار آمدند، برنامه‌های متفاوتی بوده است ولی چرا رشد اقتصادی یکسان است؟

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: در هر سه دولت ما تورم و بیکاری دو رقمی داریم، تورم دو رقمی و بیکاری دو رقمی در دنیا رکود یا بحران می‌گویند، ما 40 سال است گرانی وارد اقتصاد کشورمان شده است، سه دولت متفاوت روی کار آمده‌اند ولی چرا عملکرد یکسانی دارند؟ رشد سرمایه‌گذاری حدود 6 درصد بوده است،‌این نشان می‌دهد که ریل را باید تغییر داد نه تیم‌ها را.

رضایی ادامه داد: فرض کنیم تیم آقای احمدی‌نژاد کنار رفت، تیم بعدی که روی کار می‌آید مگر ملت ایران می‌تواند 8 سال پشت‌سر تیم جدید باشد؟ ما هم‌اکنون در شرایطی قرار گرفته‌ایم که واقعاً نباید حتی یک دقیقه را از دست داد، چه برسد به یک ساعت یا چه برسد به 4 سال، من واقعاً این روزها غصه می‌خورم که برخی در کشور ناآگاهانه شعبده‌‌بازی می‌کنند الان شعبده‌بازی شکل گرفته است، عده‌ای آب انتخابات را گل آلود می‌کنند تا ماهی بگیرند نتیجه این انتخابات نیست؟ ما اکنون به هیچ وجه فرصت سعی و خطا نداریم.

وی اضافه کرد: مگر بنده در انتخابات سال 88 هشدار ندادم که اگر این شرایط ادامه یابد، به پرتگاه می‌رسیم، آن زمان هشدار دادم و الان اخطار می‌دهم که اگر خدای ناکرده مسئولانه با این انتخابات برخورد نشود و شفاف، حقیقت با مردم مطرح نشود، تصمیم‌گیری اشتباهی صورت می‌گیرد و یک فاجعه‌ای ممکن است به بار آید، البته حتماً این اتفاق رخ نمی‌دهد، اعلام کردم که انتخابات سال 92 پیروزی صداقت بر قدرت و ثروت در انتخابات خواهد بود و همه خواهند دید که این بار حتماً صداقت پیروزی می‌شود.

 

رضایی با بیان اینکه باید ریل را در عرصه اقتصادی تغییر دهیم، گفت: مرگ دولت آقای هاشمی خوبی‌هایی نداشته است؟ مگر دولت آقای خاتمی هیچ خوبی نداشته است؟ مگر دولت آقای احمدی‌نژاد هیچ خوبی نداشته است؟‌این افراد فرزندان همین ملتند، ریل اشتباه است، مسیر اشتباه است، اقتصاد را باید درست کنیم ما باید ریل اقتصاد را تغییر دهیم. بنده با تغییر ریل اقتصاد، آن را از حالت دولتی خارج کرده و مردمی می‌کنم، جوانان کشور را با همین ظرفیت با جان و روح تازه‌ای که به آنها دمیده می‌شود ان‌شاءالله به صحنه می‌آورم.

 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید براینکه بنده بین همه استان‌های کشور رقابت درست می‌کنم، خاطرنشان کرد: مشکلات‌مان جدی است و باید آنها را حل کنیم، باید از خود ما بپرسیم که کارنامه این سه دولت در چه حالتی بوده است؟ در شرایطی که ما تحریم نبودیم، این سه دولت روی کار بودند. باید دید واقعاً راندمان این بوده است یعنی رشد اقتصادی 4 درصد می‌شد؟ سه دولت گذشته تحریم‌های سنگینی فعلی را که نداشتند ولی دولت آینده، با این مشکلات مواجه است
 

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: ریل من به سوی سعادتمندی مردم است به زندگی مردم باید رسیدگی شود و زندگی هم تنها آب و غذا نیست، اخلاق هم مهم است، آرامش مردم هم مهم است.

وی در پاسخ به سؤالی درباره برنامه‌های دولتش در زمینه موضوع حقوق هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران، توضیح داد: ما تجارب خوبی داریم هم در دوره روحانی، هم دوره آقای لاریجانی و هم در دوره اخیر.

رضایی افزود: بنده مطالعه دقیقی در این زمینه انجام دادم چرا که خودم زمانی که دولت اصلاحات بود، رهبر معظم انقلاب شورای عالی هسته‌ای ایجاد کردند که بنده در آن عضو بودم به همین دلیل دقیقاً مطلعم که چه اتفاقاتی افتاده و در کجاها افراط و تفریط شده است.
 
به گفته وی، زمانی که درب‌های سایت هسته‌ای نطنز بسته شد، تفریط صورت گرفت، ما همه راهها را رفته‌ایم، درب هسته‌ای که بسته شد به جایی نرسیدیم و وقتی که افراط هم کردیم، به جایی نرسیدیم، پس بهتر است راه درستی را در پیش بگیریم، من آن راه را پیدا کردیم و نام آن را استراتژی «قیچی» گذاشته‌ام.
 

رضایی بر همین اساس یادآور شد: قیچی دو لبه دارد، اگر هر دو لبه آن با هم کار کنند، مؤثر است، اگر یک لبه‌اش کار کند و لبه دیگری نداشته باشد، فایده‌ای ندارد، ما به همین شکل بودیم همیشه در موضوع هسته‌ای با یک لبه قیچی می‌خواستیم کار کنیم که مؤثر نبود ما باید هر دو لبه قیچی‌ را فعال کنیم، یک لبه‌اش اداره کارآمد کشور به خصوص مسائل اقتصادی است که به غربی‌ها بگوییم تصور نکنید ما از پا درآمده‌ایم چرا که اگر آنها امیدوار باشند که با تحریم‌های اقتصادی می‌توانند ما را از پا درآورند، هیچ مذاکره جدی با ما نخواهند داشت.

 

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در بخش دیگری از سخنانش متذکر شد: غربی‌ها زمانی که متوجه شوند که ما کشور را پرقدرت اداره می‌کنیم، آماده مذاکره می‌شوند اما این کافی نیست، همزمان که کشور پرقدرت اداره می‌شود، باید یک مذاکرات جدی دیپلماتیک با طرف غربی آغاز کنیم، قوی‌ترین مردان دیپلماتیک ایران را پای کار می‌آورم، یک اتاق بزرگی از این افراد تشکیل می‌دهم، هرچند ممکن است دو یا سه نفر برای مذاکره بروند اما پشتوانه این چند نفر، حداقل بیش از 100 نفر دیپلماتی است که فکر و از پشت‌ صحنه این تیم را هدایت می‌کنند. جزئیات این استراتژی را بعد از انتخابم به رهبر معظم انقلاب خواهم گرفت و پس از تصویبش توسط رهبری، ان‌شاءالله آن را اجرایی می‌کنیم.

وی در پاسخ به سؤالی درباره آموزش و پرورش گفت: ما در مجمع تشخیص مصلحت نظام به طور مفصل سیاست‌های فرهنگی را مورد بحث و بررسی قرار دادیم و در دبیرخانه‌ای که بنده مسئولیت آن را برعهده دارم، با آموزش و پرورشی‌ها، اساتید و معلمان در این زمینه صحبت کردیم.

رضایی گفت: باید تحولی در آموزش و پرورش ایران صورت گیرد، اگر این تحول صورت نگیرد ما امروز حدود 13 میلیون دانش‌آموز داریم که یک میلیون نفر از آنان در مدارس غیر انتفاعی درس می‌خوانند و مابقی در مدارس دولتی مشغول تحصیل هستند. 700 هزار نفر در معلم داریم، یک بخش مهم، آینده‌ساز و بزرگی داریم که خروجی آن مطلوب نیست.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با انتقاد از میزان حقوق و رفاه معلمان، تصریح کرد: محیط و فضای کلاس بسیار مهم است، آموزش و پرورش ما یک راهی را طی می‌کند ولی زندگی راه دیگری را طی می‌کند، همه این موارد باید تغییر کند،‌از اساس یعنی از حدود 80 سال پیش که اولین مدارس در ایران شکل گرفت، این پایه‌گذاری اشتباه انجام شده است یعنی آموزش و پرورش مدام براساس تقویت ذهن دانش‌آموز شکل گرفته است و محوریت‌های لازم و فلسفه اصلی آموزش و پرورش درست تدوین نشده است.

وی خاطرنشان کرد: ما باید تلاش کنیم بین کار، خانواده و تحصیل دانش‌آموزان ارتباط منسجمی به وجود بیاوریم بایدید دید معلم و دانش‌آموز ما به چه مواردی در زندگی نیازمند هستند که باید به آنان این موضوعات آموزش داده شود، باید این موارد آسیب‌شناسی شوند و ما این موضوعات را به طور مفصل در سیاست‌های کلی مطرح کرده‌ایم.

رضایی گفت: من از 20 سال پیش متوجه شدم که ما در اقتصاد مشکل پیدا می‌کنیم بر این اساس خودم را آماده کردم.

وی افزود: در زمان انقلاب که من را دستگیر کردند من جوان‌ترین زندان سیاسی بودم؛ سابقه و تجربه من در عبور از مشکلات ضامن کارهای من است.

رضایی ادامه داد: من با دعوا کاری انجام نمی‌دهم بلکه سعی می‌کنم با قانع کردن کار را به سرانجام برسانم.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت:سودی که من از ناحیه انتقاد در زندگی گرفته‌ام کمتر از همراهی‌ها با من نبود؛ برخی انتقادات زندگی من را عوض کرده بود و شاید هیچ کدام از آقایان سیاسی آزمایشات سخت مثل من نداشتند و اگر هم داشتند در آن موفق نشدند.

وی اظهار داشت: اگر همه ما در عرصه سیاست قبل از اینکه ادعای دانستن چیزی را می‌کنیم آماده شویم که چیزی را از دیگران یاد بگیریم هیچ وقت منحرف نمی‌شویم.

وی گفت: من نه تنها نقد را قبول دارم بلکه آمده‌ام که به نقد و اعتراض کردن اهمیت دهم؛‌البته اعتراض و نقد باید قانونی و اخلاقی باشد.

رضایی اظهار داشت:‌ من در انتخابات 88 اعتراض داشتم ولی در چارچوب قانون حرکت کردم چرا که اعتراض و انتقاد روی دیگر سکه مردم سالاری دینی است.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: من یک تیم راهبردی در ستادم از هنرمندان کشور دارم که برنامه تقویت هنر را در دستور کار دارد.

وی ادامه داد: اولین کاری که من می‌کنم توجه به اقتصاد و هنر است؛ یکسری کارهای زیرساختی هنر مثل سینما وجود دارد که باید به آن توجه کرد.

رضایی گفت: در حال حاضر چند مافیا شکل گرفته که آثار هنری هنرمندان را به بهای کمی می‌خرند و بعد در بازارهای بین‌المللی یه قیمت گزاف می‌فروشند که این مافیا را شناسایی کرده‌ایم.

وی افزود: من خانه سینما را کافی نمی‌دانم و یک شورای راهبردی هنر تشکیل می‌دهم که 50درصد آن از هنرمندان و 50 درصد از دولت خواهد بود تا ارتباط با هنرمندان به صورت فنی و تخصصی برقرار باشد.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: من پای سیاستمداران را از هنر بیرون می‌کشم چرا که هر جا سیاستمداران وارد شدند هنر دچار مشکل شد.

رضایی اظهار داشت: همیشه یکی از اشکالات به دولتمردان این بود که چرا از نخبگان استفاده نمی‌کنند بر همین اساس من مسئله نخبگان را به صورت ساختاری حل می‌کنم.

وی با بیان اینکه مدیریت دانایی محور می‌تواند معجزه کند، اظهار داشت: درست است که نیمی از جمعیت ما را بانوان تشکیل می‌دهند اما بانوان بسیار مهم هستند.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: ما بانکی را به نام بانک مردم درست می‌کنیم که این بانک اقدامات لازم را برای رونق کسب و کار خانگی انجام می‌دهد.

رضایی اظهار داشت:‌ من آخرین نظرات کارشناسی را با خودم برای اداره کشور همراه کردم که این برنامه‌ها در سایت ویکی رضایی قابل مشاهده است.

وی گفت: من دولت فراگیر تشکیل می‌دهم که در آن از همه جناح‌های سیاسی حضور خواهند داشت و همه سیاسیون مشروط به کارآمدی و قبول داشتن نظام و رهبری در دولت هم خواهند بود.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: اگر رئیس‌جمهور شوم از دولتمردان دولت‌های گذشته هم استفاده می‌کنم و جریان اتوبوسی را پایان می‌دهم.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: من از جوانان تقاضا دارم خودشان را برای پیروزی‌های بزرگ آماده کنند. کسی این حرف را به آنها می‌زند که از دل بحران‌های بزرگ بیرون آمده است و اگر همه ثروت‌ها را از من بگیرند و فقط جوانان در اختیار من باشند کویرها را طلا می‌کنم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • lpln ۱۲:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۹
    0 0
    این شایسته سالاریه؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس