به گزارش خبرنگار سياسي مشرق، ماموريت علي اصغر شعردوست که در سال 86 به عنوان سفير جمهوري اسلامي ايران در تاجيکستان منصوب شده بود در ديماه 89 پس از اتمام ماموريت 3 ساله با تاکيد مشايي، يک سال ديگر تمديد شد.
شعردوست در مجلس ششم به عنوان نماينده حزب مشارکت از تبريز وارد مجلس شد و در مجلس هفتم به همين دليل نتوانست حدنصاب آراء را براي ورود به مجلس کسب کند. او در دولت سازندگي و اصلاحات تصدي مسئوليت انتشارات بين المللي الهدي را به همراه حکم مشاور رئيس جمهوري به عهده داشت. در دولت نهم با دعوت مشايي، دبير شوراي عالي ايرانيان خارج از کشور شد و در دولت دهم گفته مي شود با اصرار مشايي و علي رغم مخالف مسئولين اصولگرا به عنوان سفير جمهوري اسلامي در تاجيکستان راهي دوشنبه شد.
شعردوست در آبان ماه 84 به همراه ميرحسين موسوي، احمد مسجد جامعي (وزير سابق فرهنگ وارشاد اسلامي)، علي ربيعي (رئيس سابق دبيرخانه شوراي امنيت ملي) در صدد برآمده بودند که "مرکز مطالعات فرهنگ وتمدن ايران زمين " را تاسيس کنند.
شعردوست در زمان سفارت خود مبادرت به نصب شبکه تلويزيوني غيرقانوني کرده بود که در مهرماه امسال نيز 2 تن از نمايندگان مجلس تذکر کتبي مشترکي را خطاب به محمود احمدينژاد ارائه کردند که در آن تذکر آمده بود : "علت صدور حکم نصب شبکه تلويزيوني فارسيزبان براي سفير تاجيکستان با دستور مسئول دفتر رئيسجمهوري و با توجه به ممنوع بودن هرگونه تبعيض در قانون اساسي، چه بوده است؟"
شعردوست چندي قبل در مجلسي گفته بود؛قصد دارد بعد از پايان ماموريتش براي هميشه در خارج از کشور زندگي کند.
منوچهر متکي پيش از برکناري خود از وزارت خارجه بارها به دخالت عواملي در امور انتصابها و سياستگذاري ها در وزارت خارجه تاکيد داشت.