کد خبر 220848
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۲ - ۲۱:۳۸

نیمه نخست دیدار تیم‌های ملی فوتبال قطر و ایران در چارچوب مرحله مقدماتی جام جهانی با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید.

به گزارش مشرق به نقل از تسنیم، 2 تیم فوتبال قطر و ایران از ساعت 20:45 امشب در ورزشگاه السد قطر به مصاف هم رفتند تا دیدار خود را در چارچوب رقابت‌های مرحله مقدماتی جام جهانی برگزار کنند که نیمه نخست دیدار آنها با تساوی بدون گل به پایان رسید.

از آنجایی که این دیدار از حساسیت بالایی برای ایران و قطر برخوردار است هر 2 تیم بازی را نسبتا با احتیاط آغاز کردند اما در این میان سفیدپوشان ایرانی بیشتر در زمین حریف‌شان حضور داشتند.

هر چه از زمان بازی می‌گذشت نماینده کشورمان به دروازه عنابی‌ها نزدیک‌تر می‌شد و چند موقعیت نصفه و نیمه هم به دست آورد، هر چند که در این میان قطری‌ها هم سعی می‌کردند از ضد حمله‌ها استفاده کنند.

در دقیقه 19 بازی قطری‌ها به دروازه ایران نزدیک شدند و موقعیت نسبتا خطرناکی را به دست آوردند که با دخالت امیرحسین صادقی در محوطه جریمه از منطقه خطر دور شد.

در دقیقه 23 خطرناکترین موقعیت ایران در حالی رخ داد که جواد نکونام پشت محوطه جریمه قطر صاحب توپ شد و شوت محکمی را روانه دروازه این تیم کرد و دروازه‌بان قطر در دوضرب این توپ را جمع کرد.

سانتر منتظری در دقیقه 27 که از سمت راست زمین ارسال شد امید ایجاد یک موقعیت خطرناک را می‌داد اما این توپ به خوبی روی سر قوچان نژاد ننشست و از بین رفت.

دقیقه 31 بازی زمانی بود که قطری‌ها از فصای خالی پشت دفاع ایران استفاده کردند و یک موقعیت نسبتا خطرناک را به دست آوردند اما این پایان کار نبود و بلافاصله یک موقعیت دیگر را تدارک دیدند و صاحب موقعیت به مراتب خطرناک‌تری شدند اما درست در شرایطی که کاری از دست مدافعان و دروازه‌بان ایران ساخته نبود این تیر دروازه بود که به کمک رحمان احمدی آمد.

چند دقیقه بعد باز هم قطری ها که دست بردار نبودند از کندی دفاع ایران استفاده کردند و این بار احمدی بود که اجازه نداد کار قطری‌ها به نتیجه برسد.

قطری‌ها یک بار دیگر در دقیقه 35 بازی دفاع ایران را جا گذاشتند اما این بار بی دقتی بازیکن قطر منجر به این شد که توپش از کنار دروازه به بیرون برود.

تیم ملی ایران در گوشه محوطه جریمه قطر روی حرکت شجاعی صاحب ضربه ایستگاهی شد و خود شجاعی پشت این توپ ایستاد تا ضربه را بزند.  ضربه شجاعی به صورت مستقیم و خطرناک به سمت دروازه قاسم برهان رفت اما این دروازه‌بان توپ را از زیر تیر دروازه به بیرون کشیدو به کرنر فرستاد تا همچنان پس از گذشت 42 دقیقه بازی بدون گل دنبال شود.

در ادامه کار ضربه کرنر ایران به موقعیت خطرناکی تبدیل شد و قوچان نژاد با ضربه سر توپ را روانه دروازه کرد اما باز هم برهان با عکس العمل خوب خود نگذاشت که توپ به گل تبدیل شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس