کد خبر 220417
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۸

رییس اتحادیه کشوری مشاوران املاک با اشاره به پیش‌بینی‌ها از آینده بازار مسکن گفت: ما معتقدیم یک ماه بعد از انتخابات قیمت‌ها در بازار مسکن به ثبات می‌رسد و بعد از ثبات هم کاهش قیمت را خواهیم داشت.

به گزارش مشرق، مصطفی ‌قلی خسروی در گفت‌وگو با اقتصادپرس درباره وضعیت مسکن در آینده اظهار داشت: ما بعد از انتخابات به یک ثبات سیاسی در کشور می‌رسیم و بر همین اساس، ثبات اقتصادی ایجاد می‌شود.

وی با اشاره به برنامه‌های 8 کاندیدای ریاست‌جمهوری برای بخش مسکن، تصریح کرد: به دلیل این‌که کاندیداهای ریاست‌جمهوری در حال حاضر از ثبات قیمت‌ها و ساماندهی بازار صحبت می‌کنند که امیدواریم این اتفاق بیفتد،همین مسله باعث خواهد شد به ثبات قیمتها نزدیک تر شویم.

خسروی ادامه داد: ما برنامه‌های تمام کاندیداها را قبول می‌کنیم، زمانی که آقای احمدی‌نژاد گفت من مسکن‌مهر می‌سازم، نساخت؟ گفت من بافت فرسوده را ساماندهی می‌کنم، نکرد؟ ما امیدواریم که این وعده‌ها تحقق پیدا کند.

وی در ادامه درباره طرح مسکن‌مهر اظهار داشت: اگر طرح مسکن‌مهر در سال 87 اجرا نمی‌شد، ما اصلا نمی‌توانستیم الان درباره بازار مسکن صحبت کنیم و قیمت‌ها سرسام‌آور بالا می‌رفت.

رییس اتحادیه کشوری مشاوران املاک خاطرنشان کرد: همه می‌دانند که ما یک بار در سال 68، یک بار در سال 86 و یک بار در سال 91 جهش قیمت مسکن داشتیم ، اما طرح‌هایی همچون کد رهگیری و مسکن مهر و ساماندهی بافت‌های فرسوده تا حدودی توانست جلوی رشد سرسام‌آور قیمت‌ها را بگیرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس