کد خبر 220164
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۷

با نزدیک شدن به مراسم گردهمایی اعضای منافقین در فرانسه، عوامل این گروهک تروریستی ماموریت گرفتند پناهجویان در سراسر اروپا را به روش‌های مختلف به این مراسم بیاورند.

به گزارش مشرق به نقل از تسنیم، مؤسسه راهبردی «دیده‌بان» اعلام کرد: هرسال در 30‌ خرداد گروهک منافقین با برگزاری تجمع در شهر پاریس، سعی می‌کنند خاطره 30خرداد1360، آغاز عملیات مسلحانه و جنایتکارانه این گروهک در ایران که منجر به شهادت بیش از 12 هزار نفر از هموطنانمان شد را زنده نگه دارند.

بر پایه این خبر امسال نیز سرکردگان منافقین با صرف هزینه‌های گزاف از ماه‌ها پیش در حال آماده سازی مقدمات این مراسم هستند که بزرگترین کمبود آن سیاهی لشکر است.

با توجه به تعداد بسیار کم نیروها و هواداران سازمان در اروپا، هرساله عوامل منافقین ماموریت دارند تا از کشور‌های اروپایی از افراد بی سرپناه بخواهند تا در قبال دریافت مقداری پول و چند وعده غذا در این مراسم شرکت کنند.

امسال نیز با نزدیک شدن به این مراسم و با توجه به اخبار رسیده از اروپا مبنی بر ناکامی منافقین در جمع‌آوری سیاهی لشکر، مریم رجوی در نشستی توجیهی در «اورسورواز» (مقر منافقین در فرانسه) به هر یک از انجمن‌ها و تشکل‌های منافقین در اروپا گفته که موظف به جمع‌آوری حداقل 1000نفر از سراسر اروپا هستند.

برخی از جداشده‌های این گروهک در اروپا می‌گویند با توجه به فروپاشی پادگان اشرف و اخراج قریب‌الوقوع اعضای این فرقه از عراق، این تجمع برای رجوی بیش از سال‌های قبل حیثیتی شده است.

هر ساله و در جریان این مراسم، افرادی با قومیت‌های مختلف، حتی سیاه پوستان آفریقایی از سراسر اروپا جمع‌آوری می‌شوند تا تجمع منافقین را پر ازدحام نشان دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس