کد خبر 218162
تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۸

رئیس جمهور به منظور افتتاح دو پروژه بزرگ عمرانی مهر ماندگار در راس هیئتی وارد فرودگاه گرگان شد.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، محمود احمدی‌نژاد در فرودگاه گرگان مورد استقبال جواد قناعت استاندار گلستان و مسئولان استانی قرار گرفت.

بر اساس این گزارش در سفر یک روزه رئیس جمهور به استان گلستان دو پروژه ملی و بین‌المللی افتتاح می‌شوند.

پروژه بین‌المللی «راه آهن گرگان ـ اینچه برون» و پروژه «سد کبودوال» علی‌آباد کتول دو پروژه مهم عمرانی و اقتصادی استان گلستان هستند.

راه آهن گرگان ـ اینچه برون با توافق روسای سه کشور جمهوری اسلامی ایران، جمهوری قزاقستان و جمهوری ترکمنستان به طول 960 کیلومتر مربع احداث شده و این سه کشور را به یکدیگر متصل می‌کند.

مهمترین مزیت این خط آهن اتصال ریلی کشورهای آسیای میانه به دریای عمان و خلیج فارس، کشورهای آسیای شرقی و آسیای جنوب شرقی از طریق جمهوری اسلامی ایران است که موقعیت جمهوری اسلامی ایران را در زمینه مبادلات اقتصادی بین این کشورها افزایش می ‌هد.    

سد کبودوال علی آباد کتول نیز یکی دیگر از پروژه های مهر ماندگار استان گلستان است که بعد از افتتاح راه آهن گرگان ـ اینچه برون توسط رئیس جمهور افتتاح می‌شود.

رئیس جمهور پس از افتتاح این دو پروژه گلستان را مقصد تهران ترک می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس