کد خبر 217992
تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۶

در فوتبال ایتالیا تبانی جدیدی در باشگاه باری کشف شده که دستیاران آنتونیو کونته نیز در آن حضور دارند.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، در تبانی جدیدی که در فوتبال ایتالیا فاش شده، 24 بازیکن از باشگاه باری به اضافه ژان فرانسوا ژیله و کریستین استلینی که پیشتر به عنوان کمک مربی در باشگاه یوونتوس فعالیت می‌کرده نیز دیده می‌شود.

پایه این تحقیق‌ها بین سال‌های 2008 تا 2010 گزارش شده‌اند، زمانی‌ که آنتونیو کونته هدایت این باشگاه را به عهده داشته‌ است. در دیدارهای سری B، در آن زمان باری در دیدار مقابل ترویسو یک بر صفر بازنده شده و 3 بر 2 نیز به سالرنیتانا باخته است.

در سری A هم باری در 2 دیدار مقابل سمپدوریا و پالرمو بازنده شده که پس از تحقیق‌های انجام شده، تبانی در آنها برای سران فوتبال ایتالیا روشن شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس