به گزارش مشرق به نقل از فارس، اصغر آبخضر، قائم مقام شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي در ابتداي سخنان خود با اشاره به اينکه حماسه 9 دي تقابل جدي با جنگ نرم بود، گفت: در اين روز مردم در برابر استکبار جهاني که مقابل آرمانهاي امام(ره)، شهدا و دستاوردهاي انقلاب به ميدان آمده بود، به تقابل پرداختند که در رسانههاي مختلف به اين موضوع پرداخته شد.
رئيس ستاد بزرگداشت حماسه 9دي با بيان اينکه حماسه ماندگار 9 دي، بينظيرترين حرکت مردمي تاريخ انقلاب اسلامي در حفاظت از نظام مقدس جمهوري اسلامي و آرمانهاي انقلاب بود، گفت: در اين روز، فصلي جديد از بصيرت، هوشياري، دشمنشناسي و غيرت ديني و انقلابي در صحيفه تاريخ مبارزات مردم مسلمان ايران رقم خورد.
وي با بيان اينکه روز 9دي 1388 را حرکت عظيم و فوقالعاده مردم، در تاريخ ماندگار کرد، تصريح کرد: آنچه در حماسه ماندگار 9 دي رخ داد، برخاسته از حرکتي ايماني و خدايي بود که به هيچ وجه با اراده انساني انجام شدني نيست.
قائم مقام شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي افزود: اين همان نکتهاي است که مقام معظم رهبري بارها در بيانات خود به آن تاکيد کردهاند و فرمودند که در 9 دي دست اراده الهي ديده شد و گرنه اين کاري نيست که با اراده امثال ما انجام گيرد؛ اين دست قدرت الهي است؛ اين چيزها دست من و امثال من نيست.
وي تصريح کرد: جريان فتنه، بعد از انتخابات رياست جمهوري تلاش داشت تا از اردوکشيهاي خياباني به عنوان اهرم فشاري براي حذف نظام اسلامي يا وادار کردن آن به پذيرش فرآيند استحاله و کشيدن خط بطلان بر جمهوريت و اسلاميت نظام استفاده کند.
آب خضر، ادامه داد: جريان فتنه پس از مدتي، به اين نتيجه رسيد که دروغ بزرگ تقلب، بيش از آنچه بوده، پتانسيل و ظرفيت به خيابان کشاندن بدنه اجتماعي را ندارد، لذا از ميانه راه با تعريف مفاهيم جديد و متوسل شدن به آئينها و مراسم انقلاب، سعي داشت به هر نحو ممکن، جريان رو به زوال فتنه را زنده نگه دارد.
وي با اشاره به دلايل انتخاب آيينهاي ملي و مذهبي براي اغتشاش آفريني، گفت: حضور خياباني در آيينهاي ملي و مذهبي نياز به مجوز قانوني نداشت و از طرف ديگر در چنين روزهايي به دليل حساسيت رسانهها و افکار عمومي امکان ديده شدن اعتراضات و ا غتشاشات افزايش مييافت.
قائم مقام شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي، اضافه کرد: سوءاستفاده و اغتشاش در آيين عبادي سياسي نماز جمعه که محل اجتماع مسلمين است، حمله به سياستهاي آرماني انقلاب اسلامي در روز قدس، ايجاد آشوب در روز 13 آبان، ايجاد اغتشاش در روز 16 آذر و آخرين مورد آن شکستن حرمت ايام عزاداري ابا عبدالله (عليهالسلام) را بايد در راستاي اهداف فتنهگران قلمداد کرد.
وي با اشاره به عاشوراي سال گذشته، اظهار داشت: برگزاري مراسم عزاداري در تکيهها، حسينيهها و مساجد موجب شد تا از ساعات اوليه صبح عاشورا، برخي باقيماندههاي جريان فتنه از فرصت استفاده کنند و با حضور در خيابانها با زدن کف و سوت و ضرب و جرح عزاداران و نمازگزاران روز عاشوراي حسيني، مساجد را آتش زنند.
رئيس ستاد بزرگداشت حماسه 9 دي، فاجعه توهين به عاشورا را در طول تاريخ بيسابقه دانست و تصريح کرد: نتيجه، برملا شدن ماهيت شوم و ضد دين جريان فتنه بود و بيشتر از گذشته آنها را در سراشيبي سقوط قرار داد و موجب بيزاري مردم از آنها شد.
وي با اشاره به اينکه حماسه 9 دي را هيچ يک از مسئولان و سازمانها پيش بيني نميکردند، گفت: جوشش عجيب مردم که در 30 سال گذشته کمتر ديده شده بود و براي هميشه به حيات سياسي فتنهگران در افکار عمومي ملت پايان داد.
آب خضر در ادامه به بيان ويژگيهاي حماسه 9 دي پرداخت و اظهارداشت: مهمترين پيام حماسه ماندگار 9 دي، تجديد بيعت دوباره با حضرت آيتالله خامنهاي و تمرکز شعارهاي مردم در حمايت از ولايت بود.
وي افزود: مردم نشان دادند، در آستانه ورود به 32 سالگي انقلاب اسلامي، همچنان به نظام و انقلاب وفادارند و بر سر آرمانها و ارزشهاي خويش ايستادهاند و هنگامي که احساس کنند حادثهاي نظام و کشور را تهديد ميکند همه در يک جبهه واحد قرار ميگيرند و به مقابله با آن تهديد ميپردازند.
قائم مقام شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي با بيان اينکه فتنهگران تا 9 دي، تسليم راي مردم و قانون نشده بودند، تصريح کرد: فتنهگران با هدف ضربه زدن به انقلاب، از هر فرصتي براي ايجاد بينظمي، آشوب و اغتشاش استفاده ميکردند، اما در 9 دي مردم خشم و نفرت خود را نشان دادند و خواستار برخورد جدي با فتنهگران شدند.
رئيس ستاد بزرگداشت حماسه 9دي اضافه کرد: فتنه پس از انتخابات سال 88 به گونهاي پيش رفت که به روشني دست استکبار جهاني و عوامل داخلي، در دامن زدن به التهابها و اغتشاش آفرينيها ديده ميشد.
وي تصريح کرد: يکي از اصليترين شعارهاي مردم شعار استقلال، آزادي، جمهوري اسلامي و پايبندي مردم به آرامانهاي انقلاب بود و در اين روز، مردم دست رد بر سينه کساني زدند که پيش از اين موضوع جمهوري ايراني را طرح کرده بودند.
آب خضر با اشاره به اينکه نسل اول و دوم و سوم همه با هم در راهپيمايي 9دي آمده بودند، اظهار داشت: پيام آنها اين بود که همه نسلها با انقلاب گره خورده و پيوند ناگسستني با آن دارند، حضور گسترده و ميليوني مردم در راهپيمايي اين نظريه را اثبات کرد که به رغم برخي ريزشها، انقلاب با رويشهاي بسياري روبروست.
وي با بيان اينکه 9دي به صحنه تجلي بصيرت و دشمنشناسي مردم تبديل شد، گفت: يک بار ديگر به جهانيان ثابت شد ملت ايران قدرت خاموش کردن هر فتنهاي را دارد و تحليلهاي اشتباه دشمنان نقش بر آب شد.
رئيس ستاد بزرگداشت حماسه 9دي در ادامه سخنان خود تصريح کرد: شعارهاي خودجوشي که توسط مردم در روز 9دي سر داده شد، نشان داد مردم کشور تحليلگر هستند و به مسائل سياسي به خوبي واقفند و در اين راستا حتي از نخبگان جامعه هم شعور سياسي بالاتري دارند.
وي در ادامه با بيان اينکه براي پاسداشت حماسه 9 دي، هيچگونه حرکت ميداني و راهپيمايي نداريم، گفت: نيازي به راهپيمايي نيست و اگر مردم احساس کنند دشمن دست طمع به ارزشهاي انقلاب دارد در صحنه حضور خواهند داشت.
قائم مقام شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي افزود: آنچه در برنامههاي امسال پيش بيني شده، فعاليتهاي تحليلي و تبييني است و بصيرت افزايي نسل جوان است که رهبري نيز در فرمايشات خود بيش از 73 بار به موضوع فتنه اشاره کرده اند.
وي با اشاره به اينکه برنامههاي پاسداشت حماسه 9 دي از 2 الي 3 روز قبل شروع شده، گفت: نواخته شدن زنگ بصيرت در مدارس سراسر کشور، نامگذاري 31 خيابان به نام 9 دي در مراکز استانها، اعزام سخنران پيش از خطبههاي نماز جمعه اين هفته به سراسر کشور، رونمايي و توزيع نرم افزار تخصصي چند رسانهاي «روز بصيرت» در مدارس سراسر کشور، رونمايي از پنج عنوان کتاب با موضوع فتنه و توليد و اجراي نمايش «کليد» در حوزه هنري، از جمله برنامههاي پاسداشت اين روز است.
*ثبت جهاني 9 دي در حال پيگيري است
آب خضر در ادامه در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس، در خصوص ثبت جهاني روز 9 دي با توجه به حضور 4.5 ميليون تهراني در آن، با اعلام پيگيري اين موضوع، اظهار داشت: سال قبل به اين امر اقدام شده ولي اطلاع دقيقي از ثبت آن در دست نيست.
وي در پاسخ به سئوال ديگري، درباره دليل عدم برگزاري راهپيمايي در اين روز علي رغم انتظاري که مردم و رسانهها داشتند، گفت: شرايط فعلي اقتضا نميکند که راهپيمايي داشته باشيم و با توجه به اينکه يک ماه ديگر سالگرد 22 بهمن است، مردم بغض و کينه خود را در اين روز خالي خواهند کرد.
رئيس ستاد بزرگداشت حماسه 9دي، افزود: علي رغم اين هر وقت نياز باشد اين کار را انجام ميدهيم.