اقدامی که علاوه بر نقض قوانین بین الملل باعث شد منطقه آسیای غربی (خاورمیانه) به شکلی گسترده دچار تنش روانی ناشی از سایه "جنگ احتمالی" شود. قبل از هر چیز باید به همه آنهایی که هنوز منتظر یک جنگ همه گیر جهانی یا حدّاقل فرامنطقه ای هستند گفت این اقدام احیاناً به چنین خطر بزرگی منتهی نخواهد شد زیرا اگر «دولت سوریه» بدلایلی استراتژیک نخواهد پاسخ «تل آویو» را بصورت علنی بدهد؛ این اقدام گستاخانه «رژیم جعلی صهیونیستی»، تنها کُنشی تاکتیکی و روانی خواهد بود.
صهیونیست ها انتظار داشتند «بشّار اسد» با ترتیب دادن یک حمله نظامی پاسخگویانه، وارد جنگ با اسرائیل شده و تمرکز ارتش را از درگیری با تروریست های داخلی به درگیری با دولت غاصب و تروریست ها شیفت کند، اقدامی که بی تردید باعث می شد؛ شیرازه «ارتش بعث سوریه» از هم بپاشد. ما فکر می کنیم که بعید است «اسد» به چنین اشتباهی تن دهد و وارد یک تله احساسی شود، بنابر این با دقّت در مناطق مورد حمله به هدف تاکتیکی اسرائیل پی خواهیم برد.
مناطقی که مورد تعرّض صهیونیست ها قرار گرفت نقاطی سوق الجیشی («جبل قاسیون» و «جمرایا») بودند؛ امّا چرا؟ در حال حاضر چندین هزار تروریست در منطقه «القصیر» (جنوب غربی «حُمص» و شمال غربی دمشق)، داخل یک محاصره بزرگ گیر افتاده اند. ارتش نیز سعی دارد با تخلیه هر چه سریعتر ساکنین بومی تدارک یک حمله گسترده را ببیند که در صورت موفّقیت بخش قابل توجّهی از توان انسانی- لجستیک معارضه مسلّحانه را نابود خواهد کرد. چندی پیش «الاخبار لبنان» نوشت که تنها در «غوطه شرقی» 3 هزار تروریست تحت محاصره «لشکر چهار زرهی» (به فرماندهی «ماهر اسد») قرار دارند که طیّ سه روز اوّلیه هزار نفر از آنان به هلاکت رسیده اند.
اخیراً «القصیر» به محلّی مناسب برای دپو و برنامه ریزی برای تروریست های اعزامی از لبنان تبدیل شده بود که از آنجا برای نفوذ به دمشق اعزام می شدند.
شبکه خبری «العالم» در یادداشتی به
قلم «حسین الدریانی» فاش کرد: ««النٌّصره» تحت محاصره است و از اعضای خود در لبنان
می خواهد که اقدامی برای خارج کردن این گروه از باتلاق سوریه صورت دهند. این گروهک
برای درخواست کمک چند موشک به شمال لبنان شلّیک کرد ...
ساکنین «الهرمل» احساس می کنند
که دولت لبنان قادر به حمایت از آنها نیست؛ به همین دلیل مصمّم هستند از این گروهک
انتقام بگیرند. گروهک «النٌّصره» برای کاستن از شدّت ضرباتی که در سوریه متحمّل می
شود، می خواهد امنیّت «صیدا» و حومه آن را به هم بزند، و اگر می تواند فتنه مذهبی ایجاد
کند.»
گره «جبل قاسیون» اکنون باز می شود زیرا این منطقه ارتفاعاتی در جوار «القصیر»
و کرانه شمالی «کمربند امنیّتی دمشق» است که واحدهای مختلف ارتش در آنجا مستقرّند.
واحدهای مستقرّ در آنجا به حمایت توپخانه ای از یگان های درگیر با تروریست ها در کمربند
شمالی می پردازند، مضافاً اینکه کریدور شمالی- جنوبیِ «حُمص به دمشق» را برای
تروریست ها ناامن می کنند.
جالب اینکه تلاش های چندباره معارضه برای تسلّط بر «جبل قاسیون» هر بار با شکست روبرو شده و بدین ترتیب کمربند شمالی دمشق مضمحل نشده بود. واضح است؛ اسرائیل با حمله به بلندی های «جبل قاسیون» سعی کرد برای تروریست های تحت محاصره یک فرصت طلایی بیافریند، طرحی که البتّه ظاهراً به نتیجه نرسید.
طیّ هفته های گذشته ارتش توانست وضعیّت امنیّتی حومه دمشق را کاملاً متحوّل سازد زیرا در دو ماهه گذشته نیمی از دمشق نا امن شده بود. ارتش علاوه بر مهار «القصیر»، موفّقیت های مهمّی نیز در «حلب» بدست آورده است. آنها موفّق شدند «فرودگاه حلب» که چند ماه در محاصره تروریست ها بود را از محاصره خارج کرده و هم اکنون به سمت شهر پیشروی کنند.
به نظر می آید، نگریستن به این موضوع که بخش اعظمی از سرمایه گذاری های مضاعف برای تسلیح و آموزش تروریست ها در حال به باد رفتن داخل "محاصره القصیر" است؛ اسرائیل را وادار کرده برای جلوگیری از شکستی بزرگ مستقیماً وارد جنگی نیابتی اش شود. لذا از این پس جنگی که در شام نظاره گرش هستیم؛ دیگر جنگی نیابتی صهیونیست ها نیست بلکه جنگ مستقیم و علنی "مقاومت اسلامی" و «رژیم غاصب قُدس» است.
همچنین غرب سعی دارد با این اقدام به جنگ روانی دو ماهه اخیرش علیه ایران دامن بزند، پروژه ای که در آن آمریکا سعی دارد بار دیگر گزینه نظامی را برای مسئولین ایران و محور مقاومت معتبر جلوه دهد.