کد خبر 213447
تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۹:۰۷

معاون عربی و آفریقایی وزارت خارجه کشورمان گفت وقت آن فرارسیده است که کشورها و نهادهای بین‌المللی اقدامات عملی خود را برای بازسازی سوریه و بازگشت آوارگان بلادرنگ آغاز کنند.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، «حسین امیرعبداللهیان» معاون وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران گروه‌های تروریستی، گروه‌های مسلح بی‌مسئولیت، معارضه ساختگی مورد حمایت آمریکا و برخی طرف‌های منطقه‌ای را عوامل رژیم صهیونیستی در بحران سوریه خواند و افزود: تل‌آویو پاسخ محکمی را در زمان مناسب دریافت خواهد کرد.

معاون عربی و آفریقایی وزارت خارجه با اشاره به آشکار شدن پایان قطعی شکست سنگین تروریسم در سوریه گفت: وقت آن فرارسیده است که کشورها و نهادهای بین‌المللی اقدامات عملی خود را برای بازسازی سوریه و بازگشت آوارگان بلادرنگ آغاز کنند.

امیرعبداللهیان تاکید کرد: اکنون جامعه جهانی بر راهکار سیاسی و گفت‌وگوی حکومت سوریه با نمایندگان آحاد مردم توافق دارند ولی با نگاه بر ضرورت کمک به مردم سوریه باید همزمان بازسازی را با عزمی بین‌المللی آغاز کرد.

وی وظیفه خطیر دبیرکل سازمان ملل، سازمان کنفرانس اسلامی، جنبش عدم تعهد، اتحادیه عرب و دولت‌های اسلامی و عربی را در این راستا یادآور شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۲۳:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۹
    0 0
    ساخت کشور سوریه یک تریلیون دلار هزینه داره

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس