کد خبر 212963
تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۸:۳۶

رئیس پلیس جرایم سایبر گفت: لوایح جدید رفع خلاهای مقابله با جرایم سایبری را به زودی به دستگاههای مربوط ارائه می کنیم.

به گزارش مشرق به نقل از تسنیم، سردار سید کمال هادیانفر در خصوص اهمیت همکاری‌های بین‌المللی در تأمین امنیت سایبری و پی‌جویی جرایم سایبری اظهار داشت: امنیت در فضای سایبر به وجود نمی‌آید مگر اینکه همۀ کشورها در فضای سایبر با یکدیگر بر طبق یک اصول و قرارداد واحد جهانی تعامل و همکاری کنند.

رشد همه گیر و جهانی زیر ساخت‌های فضای سایبری، شبکه‌های ارتباطی و اطلاعاتی، نامحدود بودن مرزهای جغرافیایی آن، ارزش‌ها و فرصت‌های بی‌پایانی را برای پیشرفت‌های ملی و بین‌المللی به وجود آورده است.

نوآوری‌هایی که در زمینۀ سیستم‌های دفاعی، بانکداری، حمل‌ونقل و سلامت که تنها بخشی از این دریای فناوری هستند، جنبه‌هایی از زندگی امروز جهانی را رقم زده‌اند که ضرورت توجه به آنها بر کسی پوشیده نیست، اما از آنجایی که درعرصه تکنولوژی همواره خطرات گسترده‌ای وجود داشته لزوم توجه به بحث امنیت بیش از پیش مورد اهمیت قرار گرفته است.

رئیس پلیس فتا افزود: حملات سایبری در عرصه های صنعتی و غیر صنعتی، سازمانی و دولتی و زیر ساختی و روبنایی انجام می شوند و در این حملات نه تنها یک کشور مجبور است امنیت سایبری را در تمام زمینه های ملی خود فراهم آورد، بلکه باید متوجه خطرات احتمالی در عرصۀ بین‌المللی هم باشد. در این راستا اقدامات و پیشنهاداتی برای مبارزه و کاهش حملات سایبری انجام گرفته اما توجه به ضرورت همکاری های بین المللی امری است که متضمن رویکردهای جدیدتر و موثرتری است.

وی تصریح کرد: همکاری جهانی و بین‌المللی شاید تنها راه حل در مقابل این بحران احتمالی آینده‌ای نزدیک باشد. همکاری‌هایی که لازم است بر اساس الگوهای یکپارچه و کارآمد هدایت و اجرا شوند، توان و بازدهی بالایی را می‌طلبند. همچنین می‌توان با تصویب قوانین بین‌المللی و اجرای قوانین جهانی کشورها را به مثابه اعضای یک پیکر بنگریم و حمله به هر کشور را با اعلان رسمی به تمام کشورها  درد مشترک همۀ اعضا بدانیم و اقدامات سریع و یکپارچه را جهت دفع حمله به اجرا در آوریم.

هادیانفر با اشاره به قوانین جرایم سایبر گفت:گرچه هم اکنون قوانین جرایم سایبری در ایران مناسب بوده و مشکلی ندارد، اما از آنجایی که جرایم سایبر با مرور زمان و پیشرفت های فناوری، جدید می‌شوند همواره نیاز به تدوین قوانین جدید مطابق با استانداردها و قوانین پی‌جویی سایبری روز دنیا می‌باشد، که بخشی امور بین‌الملل و حقوقی پلیس فتا در پی تبادل و اشتراک‌گذاری اطلاعات بین کشورهای دوست و شناسایی خلاهای قانونی بوده تا در آینده‌ای نزدیک لوایح پیشنهادی لازم را به مبادی ذی‌ربط ارائه کند.

رئیس پلیس سایبری ایران اظهار داشت: پلیس سایبری ایران همواره در پی تبادل اطلاعات با پلیس سایبری و دستگاه‌های دخیل در مبارزه با جرایم سایبری سایر کشو‌ر‌ها بوده و توسعه و تقویت همکاری‌های بین‌المللی برای پی‌جویی سریع جرایم سایبری بین‌الملل ازجمله برنامه‌های کلان این پلیس درحوزه بین‌الملل است. این پلیس با داشتن نیروهای جوان، فعال، پویا و با انگیزه در تمام عرصه‌ها، دارای اهداف و راهبردهای اساسی به‌ ویژه برای توسعه و تقویت همکاری‌های بین‌المللی خود درحوزه پی‌جویی جرایم سایبری بین‌الملل است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس