کد خبر 211219
تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۰۷:۴۸
به گزارش مشرق، کیهان در ویژه های خود نوشت:

روایت فرزند کروبی از نقش خاتمی و هاشمی در شکست اصلاح‌طلبان

فرزند کروبی در پاسخ به یک روزنامه حامی هاشمی رفسنجانی، ماجرای خیانت اصلاح‌طلبان به پدر وی و زیر پا گذاشتن برخی تعهدات را بازگو کرد.محمدحسین کروبی در پاسخ به نوشته روزنامه آرمان که نوشته بود «‌اگر کاندیداهای اصلاح‌طلبان در سال 84 به نفع آقای هاشمی کنار می‌رفتند وی پیروز انتخابات بود»‌ تصریح کرد: این حرف از اساس نادرست است.

 من به عنوان فرزند نامزد اصلاح‌طلب پیشتاز در آن انتخابات بر خود لازم دیدم نکاتی ناگفته از علل عدم شکل‌گیری اجماع و بروز انشقاق در آن انتخابات را بیان کنم چرا که تحریف تاریخ پس از 8 سال برای تقویت یک نفر و محرومیت نفر دیگری که دستش از رسانه‌ها و جامعه هم کوتاه است نوعی حق‌کشی است.

وی می‌افزاید: تا آن جا یاد دارم پس از شکست اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس هفتم که به علت تحریم آن از سوی برخی دوستان و نیز رد صلاحیت اصلاح‌طلبان رخ داد پدرم جلساتی برای آسیب‌شناسی جریان اصلاحات انجام داد که در آن درباره انتخابات ریاست‌جمهوری نهم نیز گفت‌وگوهایی شد.

محمدحسین کروبی با اشاره به امتناع موسوی از نامزدی در انتخابات سال 84 می‌نویسد: در جلسات بعدی جبهه اصلاحات آقای میردامادی پیشنهاد نامزدی آقای موسوی خوئینی‌ها را ارائه کرد که پدرم دو جلسه با آقای خوئینی‌ها صحبت کردند و نهایتا ایشان به شدت رد نمودند. در جلسه‌ای دیگر آقای خاتمی نام دکتر سیدمحمد صدر را مطرح کردند که آقای موسوی و کروبی و خوئینی‌ها به این طرح نام سکوت کردند.

در نهایت به پیشنهاد آقای خوئینی‌ها محصول این جلسات به شورای مرکزی مجمع روحانیون منتقل شد. در این جلسات پس از بحث و گفت‌وگو درباره نامزدی آقای کروبی را‌ی‌گیری و در غیاب ایشان به اکثریت آرا به عنوان کاندیدای مجمع روحانیون معرفی می‌شوند. پیرو همه این مسائل آقای کروبی نامزد ریاست‌جمهوری شد و ستاد خود را با حضور چهره‌های برجسته اصلاحات تشکیل و وارد مبارزه انتخاباتی شد.

فرزند کروبی ادامه می‌دهد: بعد از چند ماه و با گذشت مدت زمان طولانی از اعلام نامزدی آقای کروبی، آقای هاشمی رفسنجانی هم نامزد انتخابات شدند و مورد حمایت برخی اصلاح‌طلبان نیز قرار گرفتند (همان دوستانی که در گذشته‌ای نه چندان دور آقای هاشمی را قبول نداشتند و در مجلس ششم چه بلاها که بر سر ایشان نیاوردند تا جایی که اعلام نمودند به اعتبارنامه ایشان در مجلس اعتراض خواهند کرد. در چنین شرایطی متاسفانه آقای محمدخاتمی، که عضو مجمع روحانیون بود برخلاف مصوبه مجمع از آقای هاشمی حمایت کرد و بارها از قول آقای هاشمی نقل شده که در سال 84 پیشنهادی نامزدی انتخابات به ما شد ولی بعدا ما را رها کردند.

که این روایت بعدا از سوی آقای شکوری‌راد، عضو جبهه مشارکت هم تایید شد که اخیرا در مصاحبه‌ای گفته‌اند در انتخابات سال 84 آقای خاتمی به این دوستان پیشنهاد کرد که آقای هاشمی را نامزد کند ولی چون آن‌ها، یعنی اعضای مشارکت دیدند بدنه اصلاحات آقای هاشمی را قبول نمی‌کند دکتر معین را نامزد خود معرفی کردند و در نهایت با همه تخریب‌ها از سوی دوستان جبهه اصلاحات علیه آقای کروبی و کوتاهی که از سوی دولت اصلاحات شد، پدرم با بیش از5 میلیون رای نفر سوم انتخابات شد و آقای هاشمی هم با بیش از 6 میلیون به مرحله بعد راه یافت و دکتر معین، نامزد مشارکت در این انتخابات پنجم شد.

محمدحسین کروبی خاطرنشان می‌کند: البته این نتایج هم باعث عبرت نشد و در فاصله مرحله اول و دوم آقای خاتمی به سخنگوی ستاد پدرم آقای گرامی مقدم گفته بود یقین داشته باشید که هاشمی رئیس‌جمهور خواهد شد. با این اوصاف آیا هنوز معتقدید که اگر دوستان پشت سر آقای هاشمی بسیج می‌شدند ایشان رئیس‌جمهور می‌شدند؟ واقعا چه کسی اجماع را شکست؟ چه کسی برخلاف مصوبه تشکیلاتی عمل کرد؟

 چه کسانی مانع از پیروزی اصلاح‌طلبان در انتخابات 84 شدند؟ و چه کسانی حاضر نشدند به خاطر اصلاحات از منافع حزبی خود صرف‌نظر کنند؟ تاریخ دراین‌باره قاضی خوبی خواهد بود؛ اگر آن را تحریف نکنیم. شاید اگر این سنت نادرست ترویج نمی‌شد که افراد پس از دو دوره ریاست‌جمهوری باز خود را در معرض نامزدی برای ریاست‌جمهوری قرار نمی‌دادند، هرگز سرنوشت امروز ما چنین نمی‌شد و تا زمانی که منافع حزبی بر قواعد جبهه‌ای و مصالح ملی مقدم باشد، تکرار تجربه تلخ سال 84 دور از ذهن نخواهد بود.
     
گزارش موسسه صهیونیستی از نفوذ قدرت نرم حزب‌الله

یک رسانه آمریکایی جنبش حزب‌الله را قوی‌ترین گروه اسلامگرا در فضای رسانه و اینترنت توصیف کرد.
پایگاه خبری «واشنگتن فری‌بیکن» در گزارشی به نقل از محافل اطلاعاتی اسرائیل نوشت: گروه حزب‌الله طی سال‌های گذشته با حمایت ایران به پرنفوذترین گروه اسلامگرا در فضای مجازی تبدیل شده و هدایت بیش از 20 وب سایت به زبان‌های مختلف در سراسر جهان را بر عهده دارد.

این پایگاه آمریکایی با استناد به گزارش یک سازمان اطلاعاتی رژیم صهیونیستی نوشت: تلاش‌های حزب‌الله در این زمینه که ایران به طور مستقیم در تامین مالی آن نقش دارد و گسترش فعالیت آن در اینترنت نشان می‌دهد نفوذ جهانی حزب‌الله در شرایطی که سایر گروه‌هایی نظیر القاعده نفوذ خود را تضعیف شده قلمداد می‌کنند، در حال افزایش است.

گزارش این مرکز صهیونیستی موسوم به «مرکز مبارزه با تروریسم و اطلاعات میرآمیت» حکایت از آن دارد که حزب‌الله حضور در فضای سایبری را بسیار مهم قلمداد می‌کند و چنین حضوری از دیدگاه ایران و حزب‌الله سلاح مهمی در مبارزه به شمار می‌آید. برای حزب‌الله حضور سایبری بسیار مهم است، رهبران حزب‌الله و هم ایران این را سلاحی مهم در جنگ قلب‌ها و ذهن‌ها می‌دانند.

این رسانه آمریکایی از قدرت رسانه‌ای حزب‌الله یاد کرده و می‌افزاید: براساس ارزیابی‌های مرکز اسرائیلی حزب‌الله شبکه‌های تلویزیونی و رادیویی هم دارد.

امروز شبکه رسانه‌ای گسترده حزب‌الله شامل کانال‌های ماهواره‌ای (المنار و المیادین) ایستگاه رادیویی (رادیو نور) و روزنامه (الاحد/الانتقاد) و شبکه‌ای از وب سایت‌هاست. همچنین حزب‌الله از شبکه‌های اجتماعی، یوتیوب و رسانه‌های لبنانی هم استفاده می‌کند تا سیاست‌ها و مواضع خود را تبلیغ کند. وب‌سایت‌های حزب‌الله به هفت زبان است که بیشتر آنها عربی است. بقیه زبان‌ها انگلیسی، فرانسه، فارسی، عبری و نیز آذری و اسپانیایی هستند. حزب‌الله همچنین از شبکه‌های اجتماعی مانند یوتیوب نیز استفاده می‌کند.
 
خط قرمز نتانیاهو زرد شده است!

مقامات رژیم صهیونیستی به خاطر زیاده‌گویی‌های نسنجیده خود به مخمصه افتاده‌اند.
برخی مقامات ارشد این رژیم نامشروع طی 8-7 سال گذشته حرف‌های بزرگ‌تر از قواره این رژیم زده و ادعا کردند ضمن حمله به ایران، تأسیسات هسته‌ای جمهوری اسلامی را نابود می‌کنند. حتی در این باره بنیامین نتانیاهو کارتون یک بمب را به نیویورک برده و در سازمان ملل ضمن ترسیم خط قرمز اعلام کرد که ایران به خط قرمز تولید بمب اتمی نزدیک شده است.

 آنها در 3 سال اخیر نیز مدعی شده بودند ایران ظرف 6 ماه تا یک سال آینده از این خط عبور می‌کند و بنابراین حمله اسرائیل قطعی است اما اکنون با وجود گسترش فعالیت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی، نتانیاهو مجبور شده خط قرمز کذایی‌اش را گشاد کرده و بگوید: ایران هنوز از خط قرمزی که کشیدم نگذشته است.

به گزارش جروزالم پست، وی در دیدار احزاب ائتلافی اسرائیل در پارلمان آن کشور، گفت تهران هنوز از خط قرمزی که گفته‌ام نگذشته است ولی به آن نزدیک می‌شود.به گزارش منابع خبری سخنان بنیامین نتانیاهو زمانی عنوان می‌شود، که انتقادها از او در اسرائیل، در مورد گفته‌هایش پیرامون ایران و برنامه اتمی آن کشور بالا گرفته است.

گروهی از مقام‌های قبلی اسرائیل، از جمله ایهود اولمرت، نخست‌وزیر پیشین، از سیاست‌های بنیامین نتانیاهو در مورد برنامه هسته‌ای ایران و نیز جلوه دادن آن به عنوان ‌خطری حیاتی‌ برای اسرائیل به شدت انتقاد کرده‌اند.

خبرگزاری رویتر در همین زمینه از قول منابع امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی نوشت خط قرمز ترسیم شده به اعتبار اسرائیل آسیب می‌زند. رویتر در توضیح این مطلب نوشت: در حالی که تل‌آویو از توان نظامی کافی برای حمله به تأسیسات هسته‌ای تهران برخوردار نیست، با این اقدام اعتبارش زیر سؤال رفته است.

به گزارش این خبرگزاری از بیت‌المقدس، اسرائیل با خطر از دست دادن اعتبار خود هم به دلیل تعیین خط قرمز در مورد برنامه هسته‌ای ایران و هم تهدید اقدام نظامی مواجه است، قدرت مانور این رژیم نیز برای حمله یکجانبه به تأسیسات هسته‌ای تهران کاهش می‌یابد.
رویتر نوشت: یک تحلیلگر امنیتی پیشین اسرائیلی می‌گوید: ایران با مهارت از این مرحله چالش برانگیز عبور کرده است.

دیگر شخصیت‌های مشهور نیز می‌گویند زمان برای اینکه اسرائیل بتواند به تنهایی به ایران حمله کند گذشته است.‌«گیورا ایلاند»‌، مشاور پیشین امنیت ملی اسرائیل می‌گوید: اگر فرصت خوبی برای حمله وجود داشت این فرصت شش ماه قبل بود؛ نه اینکه امروز باشد.

‌آموس یادلین‌، یک مقام نظامی پیشین و مدیر اندیشکده‌ای در تل‌آویو گفت: اسرائیل با گفتن این که ایران برنامه هسته‌ای‌اش را فراتر از خط قرمز اسرائیل توسعه داده خود را نیز گرفتار کرده است بدون اینکه به اقدامی متوسل شود.وی در همایش مؤسسه مطالعات امنیت ملی که ریاست آن را برعهده دارد، گفت: امروز می‌توان گفت که ایرانی‌ها از خط قرمز مد نظر نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل متحد عبور کرده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس