کاندیدای جبهه پایداری در انتخابات ریاست‌جمهوری اظهار داشت: کسانی که از آنان توقع می‌رفت بر آرمان‌ها پافشاری کنند، از آرمان‌ها فاصله گرفتند، اما اگر پرچم‌داری به وظیفه خودش عمل نکرد، اشکال از پرچم نیست .

به گزارش مشرق، کامران باقری‌لنکرانی کاندیدای جبهه پایداری در انتخابات یازدهمین دوره ریاست‌جمهوری ظهر امروز در جمع دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز، با بیان اینکه برای اداره کشور باید به دو رکن توجه کرد، اظهار داشت: اولین نکته پیش‌بینی راه پیشرفت و برنامه‌ریزی برای حرکت رو به جلو و دومین رکن آسیب‌شناسی مخاطرات و اصلاح امور است

وی افزود: به صورت کلی 2 آسیب مهم کشور را تهدید می‌کند. یکی اینکه مدیریت کشور از آرمان‌ها و ارزشهای انقلاب جدا شود و دیگری جدا شدن از مردم است و هر کجا که در این 34 سال ضربه خوردیم، از این 2 نکته بوده است.

کاندیدای جبهه پایداری با تاکید بر اینکه مدیریت آتی کشور باید شفاف، صریح و انقلابی باشد، تصریح کرد: مهم این است که آسیب‌ها را خوب بشناسیم و دولتی تشکیل دهیم که این آسیب‌ها را نداشته باشد و اگر مدیریت آتی کشور در مسائل دیپلماتیک گیر کند، احتمال تاثیر این دو آسیب بیشتر خواهد شد.

لنکرانی با اشاره به اینکه با آفت جدی حزب‌گرایی روبرو هستیم، خاطرنشان کرد: آنچه که می‌تواند ما را به سر منزل مقصود برساند این است که اصولگرایی واقعی را تجربه کنیم، نه مانند امروز که درگیر اصولگرایی حزبی شده‌ایم. نیروهای کشور باید به جای اینکه خواسته‌های حزبی خود را دنبال کنند، از عمق جان به دنبال حل مشکلات مردم باشند.

"برای حل مشکلات کشور باید آرمان‌گرایی را مستحکم‌تر کنیم، نه اینکه دست از آنها برداریم. متاسفانه از کسانی که توقع می‌رفت بر آرمان‌ها پافشاری کنند، از آرمان‌ها فاصله گرفتند و اگر پرچم‌داری به وظیفه خودش خوب عمل نکرد، اشکال از پرچم نیست و نباید اشتباه پرچمدار را به اشتباه آرمان‌گرایی تعبیر کرد".

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی حال حاضر گفت: حل این مشکلات از طریق آرمان‌گرایی است و کسانی که راه‌حل این مشکلات را دست کشیدن از آرمان‌ها می‌دانند، ساده‌انگارانه در پازل کشورهای غربی بازی می‌کنند و توجه ندارند که نگاه غربی‌ها به ما مانند نگاه آنها به شوروی قبل از فروپاشی است و ما را در آستانه فروپاشی می‌دانند و کسانی که دم از مذاکره می‌زنند در چارچوب آنها عمل می‌کنند.

کاندیدای جبهه پایداری تاکید کرد: ظرفیت‌های گسترده‌ای در کشور داریم که می‌توانیم با مدیریت صحیح و نگاه آرمانی به آنها از این پیچ بزرگ تاریخ به سلامت عبور کنیم.

لنکرانی فوری‌ترین اقدام دولت یازدهم را رسیدگی به اقشار ضعیف و دهک‌های پایین جامعه عنوان کرد و گفت: رسیدگی به اقشار ضعیف فوری‌ترین اقدام است، اما مهمترین اقدام  نیست و ما باید به صورت ریشه‌ای مشکلات را حل کنیم.

وی مهمترین مشکلات اقتصاد را وابستگی به نفت، نظام بانکی، وجود ویژه‌خواری و فرهنگ دانست و اظهار داشت: فرهنگ از اقتصاد جدا نیست و اگر دولت بنای خودش را عدالت قرار دهد، خروجی آن متفاوت از برنامه‌هایی خواهد بود که فقط به رشد اقتصادی، پیشرفت و توسعه متکی باشد. فرهنگ، اقتصاد و مباحث اجتماعی باید به صورت منظومه‌ای منسجم دنبال شوند.

کاندیدای جبهه پایداری با اشاره به مشکلاتی که در عرصه کشاورزی با آن‌ها روبرو هستیم، اظهار داشت: بخش کشاورزی باید ارزش افزوده را برای تولیدکننده و کشاورز داشته باشد، اما در حال حاضر این ارزش‌افزوده به جیب واسطه‌ها و دلال‌ها می‌رود و ما باید به دنبال راهکاری باشیم که این استفاده را تولیدکنندگان ببرند تا در بخش کشاورزی شاهد رشد تولیدات باشیم.

لنکرانی با بیان اینکه افتخار دارم تنها کاندیدایی هستم که پایتخت نشین نیستم، تاکید کرد: همه ظرفیت مدیریتی کشور منحصر به تهران نیست. ما مدیران باتجربه، متعهد، جوان و پرکاری را در استان‌ها داریم و در صورتی که بنده مسئولیت خدمت به مردم را در دولت یازدهم داشته باشم، بخش زیادی از اعضای کابینه‌ام را این مدیران تشکیل خواهند داد.

وی با اشاره به برنامه جبهه‌ پایداری برای دولت یازدهم گفت: این برنامه توسط حدود 40 نفر از جمله آقای داودی، سلیمانی، قاضی‌زاده و بخشی از اساتید حوزه و دانشگاه تدوین شده است و پس از اینکه نکاتی که شورای فقاهتی به آن متذکر شده بودند، رفع شد، به زودی توسط سخنگوی جبهه‌ پایداری رونمایی می‌شود و جدا از آن برنامه، یک برنامه عملیاتی برای سال اول دوران ریاست جمهوری تهیه کردم که در دوران مجاز برای تبلیغات آن را ارائه خواهم کرد.

کاندیدای جبهه پایداری در پاسخ به سوال دانشجویی که از مشکلات کشور نام می‌برد، گفت: ادعای هیچ کار خارق‌العاده‌ای ندارم و تنها این ادعا را می‌کنم که اگر به فضل خدا چنین مسئولیتی بر دوش بنده قرار گرفت، از تمام توانم برای خدمت به مردم استفاده کنم و با مردم با صراحت و شفافیت رفتار کنم و کشور را با خرد و عقل جمعی اداره کنم.

لنکرانی ادامه داد: بخشی از مشکلات اقتصادی ما از دولت‌های قبل آغاز شده که بدون پشتوانه تولید ناخالص ملی، اسکناس چاپ کردند. این کار باعث رشد نقدینگی و در نتیجه افزایش تورم شده است و برای حل این مشکل باید کاری کنیم که پول، کار نکند و امام راحل نیز بر این نکته تاکید داشتند.

وی با اشاره به تبلیغات کاندیداها گفت: اگر دیدیم کاندیدایی در تبلیغاتش پر خرج عمل می‌کند و به صورت مصرفانه تبلیغات می‌کند، چنین فردی نمی‌تواند مدافع حقوق مردم در عرصه رویارویی با صاحبان قدرت و ثروت باشد.

کاندیدای جبهه پایداری با بیان اینکه در اقتصاد ما امکان ویژه‌خواری وجود دارد، تاکید کرد: وظیفه دولت است که زمینه‌های ایجاد فساد را از بین ببرد. نقش قوه مجریه از دیگر قوا در مبارزه با فساد بیشتر است، چرا که بخش زیادی از اقتصاد ما دولتی است و دولت می‌تواند از آن جلوگیری کند و نمی‌تواند بگوید که در مبارزه با فساد کاری نتوانستیم انجام دهیم.

لنکرانی در پایان در پاسخ به سوال دانشجوی دیگری در انتقاد از کاهش فضای سیاسی در دانشگاه‌ها، گفت: اینکه امتحانات جلو بیفتد را کار درست و مومنانه‌ای نمی‌دانم. انقلاب اسلامی به جوانان و دانشجویان اطمینان دارد و آنها را از سرمایه‌های خود می‌داند. باید فضای دانشگاه‌ها پرنشاط‌تر شود؛ البته نه به صورت قبل که عده‌ای به دانشجویان به صورت پیاده‌نظام احزاب نگاه می‌کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 29
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ۱۷:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۰
    0 0
    درود به لنکرانی عزیز
  • ۱۸:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۰
    0 0
    رای ما لنکرانی
  • علی رضا ۱۹:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۰
    0 0
    بوی سوم تیر 84 داره به مشام میرسه. خیلی دوست داریم دکتر. فقط دکتر لنکرانی
  • حسین ۲۰:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۰
    0 0
    لنکرانی آدم خوبی است ولی دیکته ی ننوشته است. ما دیگه فرصت سعی و خطا نداریم. آقا گفتند با یک ترمز 50 سال عقب میفتیم
  • رهگذر ۲۲:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۰
    0 0
    رای ما لنکرونی نامزد شهرستانی
  • ۲۲:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۰
    0 0
    بقول احمدی نپاد لنکرانی نگو. بگو هلو !!!
  • یدی ۲۳:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۰
    0 0
    اگر جلیلی نیاید به لنکرانی رای خواهیم داد
  • رضا ۰۰:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۱
    0 0
    رای مت فقط زاکانی
  • ۰۷:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۱
    0 0
    لنکرانی یک احمدی نژاد دیگراست!
  • علی ۰۹:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۱
    0 0
    درود بر لنکرانی و جلیلی هر کدام بیایند خیلی عالیه
  • دانشجو ۰۹:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۱
    0 0
    انصافا لنکرانی اصلح است
  • ۱۰:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۱
    0 0
    چرا دو تا عکس از این همایش نذاشتید اگه قالی باف یا حداد یا زاکانی می رفتن هم چین استقبالی ازشون می شد باز هم عکس نمی ذاشتید
  • علی ۱۰:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۱
    0 0
    لنکرانی خیلی خوبه و رای هم میاره
  • ۱۴:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۱
    0 0
    اگر پرچم‌داری به وظیفه خودش عمل نکرد، اشکال از پرچم نیست
  • ۱۴:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۱
    0 0
    رای ما لنکرانی یا مهدی مددی
  • بچه اهواز ۱۴:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۱
    0 0
    زنده باد جلیلی و لنکرانی.افرادی که توسط آیت الله مصباح ، علم الهدی و مرحوم آقا تهرانی تائید شدند
  • مسلمان ۱۶:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۱
    0 0
    اگه شما یک دلیل محکمه پسند بیاوری لنکرانی کمی دقت کن کمی بهتر و یا حتی به پای امثال ولایتی می رسد من خودم هزار رای برایش جمع می کنم
  • ۱۶:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۱
    0 0
    این جواب ما کی منتشر می شه
  • ۱۸:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۱
    0 0
    هر دو یک رنگند اما این و کجا و آن کجا؟! فقط جلیلی
  • ۱۹:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۱
    0 0
    ايستادگى و صبر و بصر و اعتماد به وعده‌‌ى: «و لينصرنّ اللَّه من ينصره انّ اللَّه لقوىّ عزيز»(8) خواهد توانست اين مسير افتخار را تا رسيدن به قله‌‌ى تمدن اسلامى، در برابر امت اسلامى هموار كند
  • ۱۳:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۲
    0 0
    رای ما لنکرانی
  • ۱۳:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۲
    0 0
    رای ما لنکرانی
  • ۱۳:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۲
    0 0
    رای ما لنکرانی
  • ۱۳:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۲
    0 0
    رای ما لنکرانی
  • ۱۳:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۲
    0 0
    رای ما لنکرانی
  • ۱۳:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۲
    0 0
    احسنت به این بصیرت اگر پرچم‌داری به وظیفه خودش عمل نکرد، اشکال از پرچم نیست
  • ۱۳:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۲
    0 0
    رای ما لنکرانی
  • ۱۳:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۲
    0 0
    تخریبچی دست اویز دیگه ای که ندارین!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ۱۳:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۲
    0 0
    منظور شما آقا مجتبی تهرانی که فوت کردنه یا مرتضی آقا تهرانیه که هنوز زنده است

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس