دبيرکل جبهه پيروان خط امام و رهبري در گفتگوي اختصاصي با مشرق گفت: مشارکت 85 درصدي مردم آگاه ايران در انتخابات دهمين دوره رياست جمهوري نشانه پويايي و شادابي انقلاب و اهميت دادن مردم به سرنوشت سياسي خود و کشور اسلامي است.
وي با اشاره به انتخابات رياست جمهوري سال 88 ادامه داد: مهمترين پيام انتخابات دهم رياست جمهوري به بيگانگان اين بود که مردم هر نامزدي را که مورد حمايت بيگانگان ببينند با ترديد در صلاحيت او مينگرند و عليرغم صلاحيتهايي که ممکن است داشته باشد رأي خود را از او دريغ مينمايند. همچنين پيام ديگر انتخابات دهم در درون اين بود که دولت احمدينژاد را چهار سال تجربه کردند و صداقت و اصالت حرکتهاي او را منطبق بر خط امام و انقلاب و رهبري ديدند و براي تکميل خدمات دولت چهار سال ديگر به او رأي اعتماد دادند.
دبيرکل جبهه پيروان خط امام و رهبري در ادامه به رفتار غيراخلاقي اصلاح طلبان اشاره کرد و گفت: برخي از اصلاحطلبان در استراتژي تبليغاتي خود در همه ادوار رقابت، يک منطقي داشته و دارند و آن اينکه از قبل، صحت انتخابات را زير سؤال ببريم و در مورد صداقت نهادهاي برگزار کننده تشکيک وارد کنيم. اين دو فايده دارد: فايده اول اينکه اگر رأي نياورديم بگوييم طرف تقلب کرده است. فايده دوم اينکه اگر رأي آورديم بگوييم عليرغم تقلب گسترده، اما بقدري نامزد ما طرفدار و رأي داشتند که آنها نتوانستند از تقلب نتيجه بگيرند. اين يک رويکرد ضداخلاقي و بر خلاف مروت و انصاف است.
حبيبالله عسگراولادي افزود:آنها که کميته صيانت از آراء را تشکيل دادند بيمهري بزرگي به نظام کردند چون نظام خود صيانت آراء را در نهادها و قوانين مربوط تنظيم کرده است. بيش از 600 هزار نفر در سراسر کشور از مسئولان ناظر و مجري صندوقها از همين مردم هستند. شوراي نگهبان با 6 فقيه و 6 حقوقدان عاليترين نهاد نظارتي است و اينها دين خود را براي دنياي ديگران نميفروشند. از آن بالاتر رهبري ناظر بر همه تحرکات است و نميگذارد حقي از کسي ضايع شود.
دبيرکل جبهه پيروان خط امام و رهبري با اشاره به ميرحسين موسوي گفت: يکي از نامزدها در همان دور اول مناظره اعتبار خود را در نزد افکار عمومي از دست داد. او در دور دوم مناظره با عصباني شدن و پرخاش کردن عملاً خود را از توفيق محروم کرد. همين نامزد دمکراسي را به شرط چاقو ميخواست نه به شرط رأي، اين را در عرصه رقابت دهمين دوره رياست جمهوري نشان داد. او قبل از شمارش آراء خود را پيروز انتخابات خواند. مفهوم اين رويکرد آن است که هيچکس و هيچ نهاد و هيچ قانوني جز اراده و تصميم خود را قبول ندارد. مردم به اين اخلاق ميگويند ديکتاتوري! او انتخابات را شعبدهبازي خواند براي اينکه اعتقادي به جمهوريت نظام نداشت و متأسفانه در حوادث بعد از انتخابات نشان داد التزامي هم به اسلاميت نظام ندارد.
حبيبالله عسگراولادي حوادث تلخ رويدادهاي عاشوراي 88 را اوج همگرايي ضدانقلاب اعم از منافقين، سلطنتطلبها و مارکسيستها با حرکتهاي جديد دانست و افزود: بعد از شرارت اهل فتنه در روز 13 آبان، 16 آذر، روز قدس و عبور از همه شعارها و آرمانهاي انقلاب، نوبت به اهانت به مقدسات ديني مردم رسيد. مردم انصافاً خونشان از اين همه تبهکاري به جوش آمد و در 9 دي ماه در يک راهپيمايي پرشور تبري خود را از فتنهگران اعلام کردند.
وي درباره اتاق فکر و فرمان جريان فتنه نيز معتقد بود: براي ما روشن شد در لندن و واشنگتن دو اتاق فرمان وجود دارد که توسط روزنامهنگاران فراري و برخي عناصر سياسي مدعي اصلاحطلبي مديريت ميشود اينها توليدات خود را در بيبيسي و راديو آمريکا توزيع ميکنند و از طريق شبکه مجازي با عناصر توطئه و فتنه در داخل هم تماس دارند. مبادله توليد دوطرفه است گاهي سخنرانيها و بيانيههاي اهل فتنه توليد داخل است که به طور محدود در رسانههاي دشمن بازتاب پيدا ميکند. همين بيانيهها و سخنرانيها در آنجا بازپروري ميشود، برميگردد در داخل و از آن استراتژي و تاکتيک درميآورند براي تداوم خصومت با نظام!
دبيرکل جبهه پيروان خط امام و رهبري در مورد بسترهاي شکلگيري حماسه 9 دي نيز افزود: مردم در 9 دي ماه بغض فروخفتهاي را ترکاندند و نفرت خود را از اهل فتنه اعلام کردند. مردم با صداي بلند به سران فتنه اعتراض کردند که چرا رأي ملت را ميزان نميدانيد و ميخواهيد جمهوريت نظام را برچينيد و ديکتاتوري جانشين آن کنيد. مردم با صداي بلند اعتراض کردند که چرا حرمت قانون اساسي و ولايت فقيه و نهادهاي قانوني نظام را رعايت نميکنيد. مردم با صداي بلند سران فتنه را مورد خطاب قرار دادند که ديگر آنها را داخل نظام نميدانند و تبري خود را از آنان اعلام ميکنند. 9 دي يک نقطه عطف در تاريخ سياسي ايران است. انقلاب در اين روز يک پوستاندازي براي خلوص بيشتر از خود نشان داد.
وي افزود: مردم در روز 9 دي اوج بصيرت و آگاهي و همراهي با نظام و رهبري مظلوم آن را نشان دادند. روز 9 دي را بايد روز بصيرت، آگاهي و اقدام به هنگام مردم ناميد. به نظر من براي راهپيمايي روز 9 دي هم به لحاظ کمي و هم به لحاظ کيفي نظيري در تاريخ 30 ساله سراغ نداريم. مردم در اين روز پيوند ناگسستني خود را با ارزشهاي ديني و ولايتپذيري و آرمانهاي انقلاب نشان دادند.9 دي يک روز غيرتعطيل و داخل هفته صورت گرفت بدون هيچ تبليغات براي گردهمايي اين حماسه پديد آمد واقعاً اعجابانگيز بود. پيام ماندگار راهپيمايي روز 9 دي اين است که اين انقلاب تا ظهور حضرت مهدي(عج) ماندني است انشاءالله. مردم تا پرچم قيام امام خميني(ره) را به حضرت وليعصر(عج) تحويل ندهند از پاي نمينشيند.
متن کامل اين گفتگو را در اينجا بخوانيد.