کد خبر 207707
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۱

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) از نمایش پهپادهای در اختیار این قرارگاه در رژه روز ارتش خبر داد.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، امیر فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) با اشاره به دستاوردهای جدید قرارگاه در حوزه‌های مختلف ازجمله پهپادها، گفت: در رژه فردا که به مناسبت 29 فروردین ماه (روز ارتش) در جوار حرم ملکوتی امام راحل(ره) برگزار می‌شود، جدیدترین دستاوردهای قرارگاه خاتم به همراه انواع سامانه‌های راداری شرکت خواهند داشت.

اسماعیلی ادامه داد: همچنین در این رژه شاهد به نمایش درآمدن پهپادهای شناسایی و دفاعی هستیم که این پهپادها به کمک صنایع دفاعی طراحی و ساخته شده اند.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) تصریح کرد: هواپیمای بدون سرنشین به عنوان یک لایه پنهانی محسوب می شود که علاوه بر ایجاد قدرت بازدارندگی، می‌توان از آن در زمینه‌های مختلف نیز استفاده کرد.

اسماعیلی گفت: امروزه هواپیماهای بدون سرنشین قابلیت جمع‌آوری اطلاعات را از فواصل چند صد کیلومتری و قابلیت ارسال اطلاعات به موقع و در لحظه را دارند که این یک قابلیت خاصی است که در گذشته تنها در اختیار چند کشور صاحب تکنولوژی قرار داشت اما الان جمهوری اسلامی به وفور به این سامانه و سیستم دسترسی پیدا کرده است.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) پیش از این  با اشاره به طراحی و ساخت پهپاد جدید این قرارگاه با نام «حازم» اعلام کرده بود: پهپاد «حازم» در 3 مدل برد کوتاه، متوسط و بلند به صورت یک لایه پنهانی برای قرارگاه پدافند هوایی توسط مجموعه قرب قرارگاه و متخصصین پدافند هوایی، طراحی شد.

به گفته وی از این پهپاد هم در بحث هدف، هم شناسایی و اگر نیاز باشد به عنوان محمول هوایی استفاده می‌شود.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) در خصوص نحوه انجام ماموریت این پهپاد نیز اظهار داشت: معمولا ما روی پهپاد «حازم» موشک نصب نمی‌کنیم، اما اگر نیاز باشد محموله‌های انفجاری بر روی آن نصب خواهیم کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۴:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۸
    0 0
    آرکیو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • دکتر امین ۱۴:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۸
    0 0
    مشرق،پس هنوز توانایی نصب موشک روی پهپاد رو نداریم،معاون وزیر دفاع گفته بودن حدودا 5-4 ماه فبل که ایران جدیدترین پهپادی که 29 فروردین رونمایی خواهد کرد توانایی شلیک داره،کسی نمی دونه؟؟
  • ۱۴:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۸
    0 0
    دکتر جان بی دقتی از شما بعید است! فرمانده قرارگاه پدافند گفته " معمولا در بحث پدافندی بر روی پهپاد حازم موشک نصب نمی کنیم" اولا در بحث پدافند - ثانیا بر روی حازم ولی نگفته در مورد همه پهپادها این طوری هست. ماموریت پهپاد حازم چیز دیگری هست که نیاز به نصب موشک نیست.
  • دکتر امین ۱۵:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۸
    0 0
    تا حدودی جوابتون قانع کننده بود...ولی بازم باید منتظر اطلاعات بیشتر و قطعی تر باشیم،ترکیه چند وقت پیش ادعا کرد که توانایی این رو داریم که پهپاد انکا رو مجهز به تفنگ کنیم،هر چند پهپاد سازی ترکیه با همکاری چندین شرکت از کره جنوبی و آلمان و...بوده خدایی شرایط تحریمی ما رو هم نداشتن...باید دید ایران پهپاد با چه ویژگی هایی رونمایی می کنه...به امید ایران سربلند
  • سوشا ۱۶:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۸
    0 0
    پرژه ی پهپاد ترکیه از سال 2004 شروع شده ولی هنوز که هنوزه خبری ازش نیست بعد بچه ها باور نکنید اینها چند بار ازمایش کردند سقوط کرده سیستم الکترونیکی نمیتونند بسازند سیستم هدایت هم همینطور کدوم موشک

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس