کد خبر 20768
تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۸۹ - ۱۴:۴۳

دولت کانادا در اقدامي همگام با منافع رژيم صهيونيستي در منطقه حزب‌الله و حماس را جزو گروه‌هاي تروريستي معرفي کرد.

به گزارش مشرق به نقل از رسانه‌هاي لبنان، دولت کانادا در اقدامي که رويکرد صهيونيستي اين کشور را نشان مي‌دهد، حزب‌الله و حماس را در فهرست سازمان‌هاي تروريستي معرفي کرد.
اين در حالي است که حزب‌الله لبنان در دولت اين کشور نماينده دارد و يکي از احزاب رسمي و قانوني آن به شمار مي‌رود، از سوي ديگر حماس نيز در انتخابات دموکراتيک پارلماني در فلسطين اشغالي موفق شد تا حداکثر آراء را از آن خود کند.
تحليلگران و کارشناسان مسايل منطقه‌اي بر اين باورند که اين اقدام دولت کانادا که همواره به دنبال منافع رژيم صهيونيستي در منطقه است و جزو کشورهاي اشغال‌کننده عراق و افغانستان نيز به شمار مي‌رود، توهين به ملت‌هاي لبنان و فلسطين به شمار مي‌رود.
اين کشور سعي کرده است تا نام حزب‌الله و حماس را در رديف سازمانهاي تروريستي نظير القاعده بياورد.
بر اساس قوانين کانادا اعلام سازمان‌هاي تروريستي در اين کشور به معناي اين است که هر تعامل سياسي و اقتصادي با اين گروه‌ها ممنوع است و به مقامات اين کشور اجازه مصادره اموال احتمالي اين گروه‌ها در داخل کانادا را مي‌دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس