اینکه افراد احساس مسئولیت می‌کنند و پا در عرصه رقابت می‌گذارند شایسته سپاس و تقدیر است و باید استقبال کرد و باید افکار عمومی را هم توجیه کرد که از این مسئله استقبال کنند.

گروه سیاسی مشرق _ مصطفی پورمحمدی که پیشتر معاون برون مرزی وزیر اطلاعات در دوران علی فلاحیان و وزیر کشور دولت محمود احمدی‌نژاد در دولت نهم بود و هم‌اکنون نیز ریاست سازمان بازرسی کل کشور را برعهده دارد، برابر آنچه که در سایت «ویکی‌پدیا» آمده «زاده 1338 در قم» بوده و «اهل رفسنجان» است. «وی مقدمات و سطح عالی (فقه، اصول فقه و فلسفه) را در قم، خارج فقه و اصول را در مشهد، قم و تهران به پایان رساند. پورمحمدی در سطح چهار فقه و حقوق اسلامی (معادل دکترا) در حوزهٔ علمیه تحصیل کرده‌است. او مؤلف دو جلد کتاب در رابطه با حقوق سیاسی، مبانی نظری اندیشهٔ سیاسی در اسلام و مباحث سیاسی و اجتماعی است. وی همچنین مقالاتی علمی پیرامون حق، مبانی نظری حکومت دینی، نظارت، ارتداد و سیاست خارجی نگاشته‌است». مصطفی پورمحمدی اکنون یکی از کاندیداهای ائتلاف 5 گانه اصولگرایان است.

در ادامه بخشی از مصاحبه پورمحمدی با راه دانشجو را به انتخاب مشرق می خوانید؛

- علائم نشاط انتخاباتی تازه در حال بروز است و کاندیداها در حال انجام سفرهایشان هستند. محیط‌های اجتماعی نخبگان و دانشگاه‌ها نیز در حال برگزاری نشست‌هایی با موضوع انتخابات هستند. طیف‌ها و گروه‌های مختلف نیز در حال معرفی کاندیداها هستند و لیست‌ها هم هنوز تکمیل نشده است لذا بهتر است کمی صبر کنیم تا آرایش‌ها شکل بگیرد تا بتوانیم قضاوت بهتری در این زمینه داشته باشیم.

سوال) این روزها مباحثی درباره کاندیداتوری اکبر هاشمی رفسنجانی و سیدمحمد خاتمی مطرح می‌شود. کاندیداتوری این دو را چقدر محتمل می‌دانید؟
پاسخ: ظاهرا این مسئله منتفی است.

- سوال) این روزها تحلیل‌ها و رفتارها از کاندیداتوری اسفندیار رحیم مشایی حکایت دارد، احتمال تایید صلاحیت و رأی‌آوری وی را در انتخابات را چگونه ارزیابی می‌کنید؟
پاسخ: باید صبر کرد تا ببینیم آیا ایشان کاندیدا می‌شود و سپس شورای نگهبان ایشان را تایید می‌کند یا خیر. بنده خود را خیلی درگیر امورات دیگران نمی‌کنم بلکه کار خود را انجام می‌دهم. اگر ایشان کاندیدا شد و شورای نگهبان هم صلاحیتش را تایید کرد ما نیز برای رقابت جدی با ایشان برنامه‌ریزی می‌کنیم.

- سوال) چرا در انتخابات ریاست جمهوری دوره یازدهم اینقدر تشتت و اختلاف میان اصولگرایان بالا گرفته است و حداقل سه گروه «ائتلاف پیشرفت»، «ائتلاف اکثریت اصولگرایان» و «جبهه پایداری» شکل گرفته است؟ آیا این نشانه ضعف جریان اصولگرا نیست؟
پاسخ: خیر، بنده این مسئله را اتفاقی خوب و مبارک می‌دانم. بهرحال احساس مسئولیت کردن، خطرپذیری، اراده داشتن، مرارت‌ها و سختی‌ها را پذیرفتن و در این میدان خطیر پا گذاشتن، موجب خوشحالی و خرسندی است.

- برخی‌ها در حال تخریب فضای افکار عمومی هستند. اینکه عده‌ای از دوستان مشکلات کاندیداتوری را بپذیرند و پا به عرصه بگذارند و شکست را هم بپذیرند، خود قابل تقدیر است. بهرحال همه که پیروز نمی‌شوند، تعداد زیادی شکست می‌خورند و می‌پذیرند.

- اینکه افراد احساس مسئولیت می‌کنند و پا در عرصه رقابت می‌گذارند شایسته سپاس و تقدیر است و باید استقبال کرد و باید افکار عمومی را هم توجیه کرد که از این مسئله استقبال کنند.

- مسائل اقتصادی در اولویت برنامه‌های ماست. توجه به مسائلی نظیر تولید و اشتغال نقش اصلی را در برنامه‌های اقتصادی بنده ایفا می‌کنند اما حتما باید نگاه ویژه‌ای به مناسبات خارجی خود داشته باشیم. ما باید دیپلماسی‌مان را تقویت و جایگاهمان را بازسازی و ارتقاء بخشیم تا این ائتلافی (ائتلاف گروه 1+5 علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران) که علیه ما و به ناحق شکل گرفته را بشکنیم.

ساختار اداری کشور نیز باید متحول شود. مبارزه با فساد اقتصادی و اداری هم در رأس برنامه‌های بنده است و فکر می‌کنم بدون مبارزه قاطع با این پدیده شوم نمی‌توانیم اقتصادمان را سامان بدهیم و در جامعه اعتمادسازی کنیم.

بداخلاقی‌ها و مناسبات غلطی که در روابط اجتماعی و اداری حاکم شده است هم باید از میان برود و باید یک بازگشت جدی به اخلاق و روابط سالم اجتماعی داشته باشیم.

- بنده یک پیام درون ستادی دارم که به افرادی که در ستاد انتخاباتی‌ام فعالیت می‌کنند این را گفته‌ام و آن «رأی حلال» است یعنی به دست آوردن آرا از طریق درست، صحیح، قانونی، شرعی، اخلاقی و انسانی. صحبتمان هم این است که با رأی حلال می‌توان کار درست، قانونی و سالم انجام داد.

- اگر برکت خدا و اعتماد عمومی را می‌خواهیم باید تلاش کنیم رأی حلال کسب کنیم. یک پیام عمومی هم داریم که حرکت ما یک پیام ویژه داریم که در این راستا از شعر حافظ الهام گرفته‌ایم و آن اینست که «آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است/ با دوستان مروت با دشمنان مدارا».

-  35 سال کار مستمر با شناسنامه و کارنامه اعلام شده، ضمانت من برای اجرای برنامه‌هایم است. شما وقتی به بازار می‌روید و با یک بازرگان بزرگ صحبت می‌کنید آن قول بازرگان خودش ضمانت است و در بازار اعتبار دارد. در حال حاضر وقتی برخی سیاستمداران در دنیا و برخی برجستگان علمی سخنی می‌گویند این سخنشان معتبر است. در واقع ضمانت این افراد، پیشینه‌شان است. بنده هم یک پیشینه‌ای دارم که جدیت در کار‌ها، برنامه‌محوری‌ام، قانونمداری‌ام و حساسیتم در مبارزه با فساد را نشان می‌دهد؛ بهرحال با همین فاکتورهاست که اعتماد در جامعه تولید می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس