کد خبر 20711
تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۸۹ - ۱۱:۴۱

معاون بازرسي و نظارت سازمان حمايت مصرف‌کنندگان و توليدکنندگان با بيان اين مطلب که اجراي قانون هدفمندسازي يارانه ها موجب ايجاد فضاي رقابتي در کشور خواهد شد، ادامه داد: تاکنون قيمت برخي از اقلام مصرفي سبد خانوار و 7 گروه کالايي در لوازم خانگي کاهش يافته و اين روند کاهشي همچنان ادامه خواهد داشت.

به گزارش مشرق، سيد جواد تقوي در گفت‌وگو با شبکه اطلاع‌رساني بازرگاني ايران (شابا)، گفت: براساس مصوبه کارگروه کنترل بازار هيچ‌گونه افزايش قيمتي قابل قبول نيست مگر اينکه واحدهاي توليدي و يا بنگاه هاي اقتصادي مستندات خود را ارايه دهند تا در سازمان حمايت مصرف‌کنندگان و توليدکنندگان اين مساله مورد بررسي قرار گيرد.

وي با بيان اين مطلب که نتايج بررسي‌هاي انجام شده به کارگروه کنترل بازار ارسال خواهد شد، افزود: در صورتي که افزايش قيمت تمام شده توليد مورد تاييد گروه کارشناسي قرار گيرد، واحدهاي توليدي مي‌توانند نسبت به افزايش قيمت محصولات خود اقدام کنند.

وي کاهش قيمت برخي از اقلام را مورد اشاره قرار داد و افزود: افزايش بهره‌وري در طرح تحول اقتصادي همواره مورد تاکيد دولت است، بنابراين دستگاههاي مربوطه بايد با انجام حمايت‌هاي لازم‌، زمينه را براي افزايش بهره‌وري و کاهش هزينه‌ها فراهم کنند.

معاون بازرسي و نظارت سازمان حمايت از مصرف‌کنندگان و توليدکنندگان، از تداوم روند کاهش قيمت اقلام مصرفي خانوار خبر داد و گفت: تاکنون قيمت رب گوجه فرنگي، ماکاروني، برنج و 7 گروه کالا در بخش لوازم خانگي کاهش يافته است.

تقوي اعلام کرد: با توجه به ايجاد فضاي رقابتي، دستگاه‌ها تمام تلاش خود را به کار خواهند گرفت تا قيمت توليدات خود را کاهش و کيفيت را ارتقاء دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس