کد خبر 204538
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۳

وزیر دادگستری گفت: با ۱۹۰ مسئول استانی تماس گرفته شد تا قیمت‌ها کنترل شده و بازارها تنظیم شود و در جایی که نیاز بود تلاش شد تا مشکلات از مسیر تهران حل شود.

به گزارش مشرق، سید مرتضی بختیاری وزیر دادگستری در گفت‌وگو با فارس درباره اقدامات وزارت دادگستری در تنظیم قیمت‌ها و مبارزه با گرانفروشی در سطح کشور با اعلام این مطلب افزود: بر اساس روال سال‌های قبلی تعطیلات نوروز را به محل وزارتخانه آمده و از اینجا اوضاع را کنترل کردم.

وی افزود: می‌دانستیم که در سطح کشور مسئولان سازمان تعزیرات به صورت شیفتی کنترل امور را به دست دارند و به همین دلیل قبل از آغاز تعطیلات لیست کامل افرادی که در سازمان تعزیرات در این ایام شیفت بودند را از مسئولان استانی گرفتم.

بختیاری گفت: با حضور در وزارتخانه تلفنی در همان روزهایی که افراد شیفت بودند برای خداقوتی و با خبر شدن از وضعیت قیمت‌ها با آنها تماس گرفتم که خیلی هم موثر بود.

وی تصریح کرد: بررسی‌ها نشان داد که گشت‌های سیار تلفیقی انجام شده هرچند که از روز سوم به بعد شاهد افزایش قیمت میوه در برخی از استانها بودیم.

وزیر دادگستری افزود: به محض وقوع این افزایش قیمت از تهران این موضوع را پیگیری کردیم تا بتوانیم قیمت‌ها را کنترل کنیم.

بختیاری در پاسخ به این سوال که رهبر معظم انقلاب و همچنین رئیس جمهور تأکید داشتند اقداماتی انجام شود تا مردم به بهترین شکل از ایام نوروز استفاده کنند چقدر اقدامات تعزیرات را برای شیرینی شدن کام شهروندان موثر می‌دانید گفت: تماس تلفنی با مسئولان و همچنین کنترل وضعیت بازارها در همین راستا بود که تماس گرفته می‌شد تا اگر مشکلی بود از طریق تهران مشکلات را پیگیری کنیم.

وی افزود: البته در خود استان هم حضور استانداران و فرمانداران باعث شده بود تا کارهای خوبی انجام شده و قیمت‌ها متناسب باشد.

وزیر دادگستری درباره برگزاری نمایشگاه‌های بهاره که در برخی از استانها تا ۲۵ اسفند و در برخی تا ۲۸ اسفند برپا شد نیز گفت: گزارش‌ها و جمع بندی نشان می‌دهد این نمایشگاه‌ها به پایین آوردن قیمت‌ها کمک کرد تا افراد طبقه محروم بتوانند از امکانات استفاده کنند.

بختیاری همچنین به افزایش قیمت گوشت و مرغ اشاره کرد و گفت: در برخی جاها قیمت مرغ و گوشت بالا رفته بود اما قیمت این اقلام نسبت به قیمت میوه زودتر کنترل شده و کاهش یافت.

وی گفت: با کمک گرفتن از استانهای همجوار و ورود مرغ‌های یخی و حتی مرغ گرم قیمت‌ها به ۴۸۰۰ و ۴۵۰۰ تومان رسید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس