به گزارش مشرق، حجتالاسلام مصطفی پورمحمدی رئیس سازمان بازرسی کل کشور ضمن اعلام کاندیداتوری خود گفتوگویی را با فارس انجام داده است که متن آن به شرح زیر است:
آیا با ائتلاف سهگانه اصولگرایان رایزنی داشتهاید؟
من با افراد مختلفی گفتوگو کردم ما در جمع اصولگرایان هستیم و تلاش داریم مجموع اصولگرایان به پیروزی برسد و به همین جهت یکسره در حال رایزنی هستیم و از آنجایی که در جامعه روحانیت هستیم به دنبال یک ائتلاف حداکثری بوده و تلاش داریم به آن نزدیک شویم که امیدوارم این اتفاق نهایی شود.
آیا با ائتلاف جبهه پیروان خط امام و رهبری صحبتی داشتهاید؟
بله، من با آنها جلسه داشتهام.
آیا جلسات هفتگی است؟
تلاش داشتیم جلسات منظم باشد.
اگر از این 4 نفر شما رئیسجمهور شوید سه نفر دیگر به عنوان معاون و وزیر کار میکنند؟
الزامی وجود ندارد که حتما تمام این افراد در کابینه باشند قرار است که همه قبل و بعد از انتخابات همکاری کنند و اگر نخواهند الزامی نیست.
آنچه فعلا مهم است فرآیند انتخاب شدن است این مهمترین مسئله تا آن زمان است و اگر جلوتر برویم فضا برای تشکیل کابینه ادامه خواهد داشت.
تصمیم قطعی جامعه روحانیت مبارز برای اعلام گزینش چه زمانی است؟
جامعه روحانیت در حال حاضر به دنبال ساختار و مدل است و الزاما به دنبال گزینه نیست ما مدل را طراحی کردهایم و در حال اجرای آن هستیم؛ افراد باید بپذیرند و در مذاکرات به توافق برسند که در این مدل حضور یابند.
آیا با جامعه مدرسین هم همکاری دارید؟
سعی کردیم نظر جامعه مدرسین را اخذ کنیم و مدل مورد قبول آنها هم باشد.
شنیدهایم که در آخرین جلسه جامعه روحانیت گفتهاید که اگر ابوترابی کاندیدا شود شما کنار میروید؟
نه، این حرف به این شکل مطرح نشده اینها نقل قولهای القایی است که مطرح میشود بحث این بود که اگر مثلا کاندیداهای ما در جامعه روحانیت متعدد شد بهتر است که یک کاندیدا از جامعه روحانیت باشد و من هم این نظر را پسندیدم و گفتم اگر در جامعه روحانیت کاندیداهای متعدد داشته باشیم من از این ایده حمایت میکنم که یک کاندیدا حضور یابد ولی آن یک کاندیدا باید مورد توافق جمع قرار گیرد و در آن صورت نفرات بعدی باید همراهی کنند.
چرا در این دوره از انتخابات احساس تکلیف زیاد شده، آیا این همه احساس تکلیف یک توهم سیاسی است و واقعا افراد ظرفیت حضور را در خود میبینند؟
اقتضای نظام انتخاباتی همین است ما باید نظام انتخاباتی را طوری طراحی کنیم که افراد از یک فیلتری عبور کنند و در نهایت دو، سه نفر از این فیلتر انتخاب شوند؛ این اتفاق نیفتاده و هر کسی فکر میکند که توان خدمت دارد چه اشکالی دارد؛ با وجود اینکه ورود به انتخابات کار سختی است و با وجود رسانههایی که چندان وجود ندارند و کمبود امکانات همین حضور هم شایسته است. آیا بد است که افراد نشاط انتخاباتی ایجاد کنند؟ از سوی دیگری وقتی تعداد کاندیداها زیاد میشوند مردم مردد میشوند و یا کاندیداها نگران این میشوند که رقیبشان برنده شود فکر میکنم که باید از کسانی که حضور پیدا میکنند تقدیر کنیم هر چند که کاندیداها در یک سطح نیستند اگر نظام انتخاباتی اصلاح نشود و آن فیلتر شکل نگیرد آن هم معایب و مزایای خود را دارد البته برخی افراد فقط برای اینکه مطرح شوند، مصاحبه کنند و رجل سیاسی شوند حضور پیدا میکنند.
آیا برای حضور در انتخابات با رهبری مشورت کردهاید و یا با ایشان دیدار داشتهاید؟
بسیاری از کاندیداها یا سؤال کردهاند و یا حضورا خدمت حضرت آقا رسیدهاند، جواب ایشان هم به طور مشخص به همه یکی بوده که من نه به کسی میگویم که بیاید و نه کسی را از حضور نهی میکنم، هر کس تکلیف خود را انجام دهد.
یکی از نامزدها در سفر به یکی از استانها گفته سفرهای من به اذن حضرت آقا است.
من هیچ کار انتخاباتی و تبلیغاتی را به آقا اطلاع نمیدهم و از ایشان اجازه نمیگیرم، معتقد نیستم که باید به ایشان بگویم چرا که شأن رهبری را بالاتر از آن میدانم که ما کارهایمان را با نظر ایشان گره بزنیم.
رهبری خیلی هوشمندانه در رابطه با بلوغ سیاسی ما را هدایت کردند و ما وظیفه داریم همراهی کنیم و به این خواسته هوشمندانه و مطابق به قوانین کشور عمل کنیم نظر شما در خصوص کاندیدای واحد چیست؟
بستگی به آرای سیاسی دارد اگر آرای سیاسی در خارج از فضای اصولگرایی یک شرایط سخت رقابتی را ایجاد کند جریان اصولگرایی باید توان رقابتی داشته باشد و همه ما باید به سمت کاندیدای واحد حرکت کنیم بطور کلی فضا را باید متناسب با آرایش سیاسی که اتفاق میافتد مدیریت کنیم.
بر این اساس حجتالاسلام پورمحمدی قرار است طی یک نشست خبری شعار انتخاباتی و برنامههای خود را اعلام کند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: تلاش داریم مجموع اصولگرایان به پیروزی برسد؛ در جامعه روحانیت به دنبال یک ائتلاف حداکثری بوده و تلاش داریم به آن نزدیک شویم که امیدوارم این اتفاق نهایی شود.