کد خبر 200770
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۱:۱۰

معاون اول رئيس جمهور با تأکيد بر اهميت کنترل بازار در روزهاي پاياني سال، گفت: دستگاههاي نظارتي بايد با تشديد نظارتها و اشراف بر وضعيت بازار ، دست سوء استفاده گران و گران فروشان را کوتاه کرده تا مردم بتوانند با خيال آسوده نيازهاي ايام عيد را تامين کنند.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، محمدرضا رحيمي شامگاه دوشنبه در جلسه کارگروه تنظيم بازار با اشاره به گزارشات ارائه شده از وضعيت بازار و روند بازرسي ها ، از دستگاههاي مرتبط با تنظيم بازار ، شوراي اصناف ، سازمان حمايت مصرف کنندگان و توليد کنندگان ، سازمان تعزيرات ، بانک مرکزي و همه بخش هايي که در کنترل بازار نقش دارند، قدرداني کرد و افزود : گزارشات حاکي از آن است که علي رغم فشارها ، اقلام و کالاهاي مورد نياز مردم به ميزان کافي موجود و در حال توزيع است .

در اين جلسه که وزراي صنعت ، معدن و تجارت ، دادگستري و شماري از معاونين و مسئولين دستگاههاي مربوطه نيز حضور داشتند ، گزارشي از روند اجراي مصوبات جلسه گذشته کارگروه کنترل بازار که به رياست دکتر احمدي نژاد برگزار شده بود ارائه شد .

تأمين گوشت قرمز از ديگر موضوعاتي بود که در اين جلسه مورد بررسي قرار گرفت و نماينده وزارت صنعت ، معدن و تجارت در اين خصوص اعلام کرد که مقدمات اين کار انجام شده وموضوع تأمين ارز مورد نياز در حال پيگيري است که به محض نهايي شدن ، واردات به سرعت انجام خواهد شد .

در اين نشست همچنين گزارشي از آخرين وضعيت طرح مشترک پايش بازار ارائه شد که براساس اين گزارش، 25 هزار بازرس رسمي و افتخاري کنترل بازار را در تمام استانها در اختيار دارند و مانع از سود جويي برخي متخلفين شده اند.

رئيس سازمان حمايت مصرف کنندگان و توليد کنندگان نيز در اين جلسه به ارائه توضيحاتي از وضعيت بازار کالاهاي اساسي ، حساس و ضروري همچون گوشت ، قند و شکر ، لبنيات ، ميوه و تره بار ،‌شيريني و تنقلات و ... پرداخت و از وضعيت مناسب جوجه ريزي و تامين نهاده ها خبر داد.

در اين جلسه نماينده وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعي از برنامه ريزي هاي انجام شده اين وزارتخانه براي ساماندهي فروشگاههاي تعاوني مصرف و ايجاد فروشگاههاي زنجيره اي تحت عنوان "طرح هميار " خبر داد که پس از بحث و تبادل نظر در اين خصوص ،مقرر شد پس از بررسي بيشتر جزئيات اين طرح، برنامه اجرايي آن براي سال 92 ارائه شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • bakhtiary ۱۸:۱۱ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۲
    0 0
    با سلام از اینکه به انعکاس اخبار میپردازید تشکر میکنم لیکن بعضی خبرها فقط خبر است و هیچ بار hجرائی ندارد و با اعصاب مردم بازی کردن است مثلا فلسفه ایجاد نمایشگاهها کمک در کاهش هزینه های خرید مردم بوده ایا الان واقعا اینطور است الان فقط دنبال کرایه گرفتن از غرفه داران هستند و غرفه داران هم فروش اجناس بنجل باد کرده روی دست بازار را به خورد مردم میدهند هر چه تک و توکی افراد با وجدان هم در میان انها وجود دارند که گم اند . غرفه داران هم برای تامین هزینه های ایجاد شده(هزینه غرفه هزینه کارگر و هزینه ایاب و ذهاب پول چایی....) نمیتوانند اجناس خوب به مردم ارائه کنند/ نطارت مناسب هم نیست قیمت گذاری درست صورت نمیگیرد و حق مصرف کننده دارد ضایع میشود مثلا در نمایشگاه خاوران یک جنس (ابلیمو دلیل)سه نوع قیمت در سه غرفه مختلف داشت در یک غرفه 3هزار تومان و در غرفه دیگر 3500 و در غرفه سوم 3900 ودر بیرون از نمایشگاه ماشین 2800 و یا پسته در بسته های یککیلوئی ارائه می شد که هیچ کیفیت نداشت یک چهارم ان در بسته بود روی هم رفته خرید درب منزل باصرفه تر از نمایشگاه است و مانورهای تبلیغاتی دولت هم در بخش نطارت وتوزیع کالا فقطا با اعصاب مردم بازی کردن است چون در خبرهای که اعلام میشود یک هفته یا 10 روز بعد جنب اجرائی پیدا میکند و بعد هم به یک محله جنس را میدهند به ده جا نمیدهند ومردم را شاکی میکند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس