به گزارش مشرق به نقل از فارس، سید امیرحسین قاضیزاده ظهر امروز اظهار کرد: کاندیداتورهای انتخابات ریاست جمهوری اگر اخلاق انتخاباتی را رعایت نکنند، صلاحیت ریاست جمهوری ندارند.
وی افزود: کاندیدی که بداخلاقی سیاسی کند صلاحیت ریاستجمهوری را نداشته و با عنوان رئیسجمهور قابل اعتماد نیست.
قاضیزاده با بیان اینکه جبهه پایداری، جبهه گفتمانی است، خاطرنشان کرد: جبهه پایداری مکانیسمی متفاوت از دیگران داشته و به دنبال ترسیم و ارائه معیار، گفتمان، آرمان و روی کارآمدن کاندید اصلح است.
وی تصریح کرد: جبهه پایداری متشکل از سه شورای مرکزی، مشورتی و فقها بوده و در ذیل آنها، یکی از کمیتهها با عنوان کمیته سیاسی وظیفه رصد فضا، شاخصها و معیارها را بر عهده دارد.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شورای فقها در نهایت وظیفه پردازش و اعلام نهایی نتایج را بر عهده دارد؛ جبهه پایداری تا زمانی که ثبتنامها کامل نشده و تائید صلاحیت نسبت به افراد انتخابی صورت نگرفته، گزینه اصلح خود را اعلام نمیکند.
قاضیزاده از استراتژی چهارگانه جبهه پایداری یاد کرد و افزود: جبهه پایداری به دنبال اجماع با فرد خاصی نیست و استراتژی چهارگانه را برای خود تعریف کرده است.
وی یادآور شد: رسیدن به گزینه اصلح، نرسیدن به گزینه اصلح، ترسیم و ارائه معیار فرد ذیصلاح برای کاندیداتوری و واکنش در برابر حوادث خطرساز استراتژی چهارگانه جبهه پایداری را تشکیل میدهد.
این عضو جبهه پایداری با تاکید بر اینکه جبهه پایداری به دنبال سهمخواهی نیست، گفت: جبهه پایداری انتخابات را با عنوان وظیفه و تکلیف شرعی دانسته و پیش از رسیدن به کاندیدا به دنبال معیار و ملاک افراد اصلح در انتخابات است.
قاضیزاده تاکید کرد: جبهه پایداری در مواقعی که نسبت به بروز و ظهور جریاناتی چون فتنه احساس خطر کند، انجام وظیفه و حتی افشاگری نیز میکند.