به گزارش مشرق، عليرضا آقاغفار در مصاحبه با واحد مرکزي خبر، افزود: توجه رسانه ها بيشتر به خبرهاي اقتصادي و سياسي است و خبرهاي فرهنگي و کتاب فقط در صورتي در صدر خبرها قرار مي گيرد که ريشه اي در سياست و اقتصاد داشته باشد.
وي با اشاره به موفقيت کتاب "دا" اضافه کرد: توجه به کتاب "دا" خوب بود اما اين توجه به کتاب هاي خوب و مفيد ديگر هم لازم است .
رييس خبرگزاري کتاب ايران گفت: در حال حاضر بسياري از کتاب ها در شمارگان پايين و با کيفيت خوب منتشر مي شود و اگر توجه تبليغي يکساني صورت بگيرد؛ آنها مي توانند شانه به شانه "دا" حرکت کنند.
آقاغفار گفت: رسانه ها و ناشر و مولف همه بايد دست به دست هم دهند تا کتابي مطرح شود.
وي با تاکيد بر نقد و معرفي کتاب در رسانه ها گفت: اگر بخواهيم توجه به خبر فرهنگي و به ويژه خبر کتاب زياد شود بايد در مورد معرفي و نقد کتاب کار و اعتمادي را بين مخاطب و رسانه ايجاد کنيم که هميشه اخبار کتاب پي گيري شود.
خبرگزاري کتاب ايران از نيمه شعبان امسال چهار زبانه شد و از اين پس با زبان هاي فارسي، انگليسي، عربي و اسپانيايي براي مخاطبان در دسترس قرار دارد.
در حال حاضر20کشور در جهان به زبان اسپانيايي صحبت مي کنند و اين اقدام خبرگزاري کتاب در معرفي کتاب هاي ايراني ميان اسپانيايي زبان ها موثر است.
رييس خبرگزاري کتاب ايران گفت:چرا خبرهاي مربوط به کتاب "خبر اول" و "تيتر يک "روزنامه ها و خبرگزاري ها نمي شود.